Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

δεν αξιζει 640 η 6800 και η 6900 εχει 610

Άμα μπορείς να περιμένεις λίγο, θα πάρεις 6950xt στα ίδια πάνω κάτω.... https://www.megekko.nl/product/0/1128007/Asrock-Radeon-RX-6950-XT-Phantom-Gaming-D-16G?r=tweakers.net&utm_source=tweakers.net&utm_medium=cpc

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Άμα μπορείς να περιμένεις λίγο, θα πάρεις 6950xt στα ίδια πάνω κάτω.... https://www.megekko.nl/product/0/1128007/Asrock-Radeon-RX-6950-XT-Phantom-Gaming-D-16G?r=tweakers.net&utm_source=tweakers.net&utm_medium=cpc

την βρηκα σκρουτζ 660 νομιζω αξιζει καλυτερα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καρτάρα η 6900ΧΤ αλλά δεν επαρκεί ούτε τώρα για 4Κ ultra settings στα βαρια games οπως cyberpunk, plague, οπότε δε θα τη θεωρούσα καθόλου future proof

Με αυτη την καρτα θα πήγαινα 2Κ αλλιως θα κοιτούσα για δυνατότερη (βαζοντας το χερι στην τσεπη)

https://youtu.be/UsiAABGe22A?t=1327

Επεξ/σία από nvidiafan
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nvidiafan είπε

Καρτάρα η 6900ΧΤ αλλά δεν επαρκεί ούτε τώρα για 4Κ ultra settings στα βαρια games οπως cyberpunk, plague, οπότε δε θα τη θεωρούσα καθόλου future proof

Με αυτη την καρτα θα πήγαινα 2Κ αλλιως θα κοιτούσα για δυνατότερη (βαζοντας το χερι στην τσεπη)

ο ορος future proof στις κάρτες γραφικών είναι ρευστός βγαίνει αύριο μεθαύριο μια νέα τεχνολογία που δεν υποστηρίζει η 4090 και τη στέλνει για βρούβες

@Exodia The Forbidden One άμα δε θες να ασχοληθείς με το rt και το βάζεις στο off ότι υπάρχει μέχρι τώρα η 6900xt το πάει μπάλα κατά τη γνώμη μου το rt είναι το μέλλον αν θες να παίξεις παιχνιδια"τύπου dying light 2, cyberpunk , tw3 τότε πας αναγκαστικά σε 4080 και πάνω

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

ο ορος future proof στις κάρτες γραφικών είναι ρευστός βγαίνει αύριο μεθαύριο μια νέα τεχνολογία που δεν υποστηρίζει η 4090 και τη στέλνει για βρούβες

@Exodia The Forbidden One άμα δε θες να ασχοληθείς με το rt και το βάζεις στο off ότι υπάρχει μέχρι τώρα η 6900xt το πάει μπάλα κατά τη γνώμη μου το rt είναι το μέλλον αν θες να παίξεις παιχνιδια"τύπου dying light 2, cyberpunk , tw3 τότε πας αναγκαστικά σε 4080 και πάνω

σε 4K ultra που εγραψε ο θεματοθετης, η 6900ΧΤ ειναι ανεπαρκης στους ΑΑΑ τιτλους, σε χαμηλοτερες αναλυσεις ειναι ακομα δυνατη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nvidiafan είπε

σε 4K ultra που εγραψε ο θεματοθετης, η 6900ΧΤ ειναι ανεπαρκης στους ΑΑΑ τιτλους, σε χαμηλοτερες αναλυσεις ειναι ακομα δυνατη

μπορείς να μου δείξεις μερικά παραδείγματα χωρίς rt που δε μπορεί να τρέξει?

τώρα αν υπάρχουν και κάνα 2-3 βάζεις ένα fsr και κάνα 2 ρυθμίσεις από ultra σε high χωρίς κανένα κόστος στο οπτικό κομμάτι και είναι μια χαρά!

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

μπορείς να μου δείξεις μερικά παραδείγματα χωρίς rt που δε μπορεί να τρέξει?

τώρα αν υπάρχουν και κάνα 2-3 βάζεις ένα fsr και κάνα 2 ρυθμίσεις από ultra σε high χωρίς κανένα κόστος στο οπτικό κομμάτι και είναι μια χαρά!

την εχω την 6900ΧΤ (και μαλιστα την ΧΤΧΗ) και στους τιτλους που ανεφερε ο θεματοθετης plague + cyberpunk δε παιζει επαρκως χωρις FSR (και με RT off)

στο αρχικο μου ποστ εστειλα βιντεακι για το cp που δειχνει οτι ειναι unplayable χωρις fsr.. στο plague σε 4Κ ultra ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα 45-55fps αλλα και παλι κατω απο 60. Με fsr ειναι playable αλλα χανεις απο ποιοτητα εικονας και γινεται blurry. Καποιον μπορει να μην τον πειραζει, αλλα τοτε γιατι να επιλεξουμε ultra

*Προσωπικα την θεωρω φοβερη καρτα, εμενα με καλυπτει απολυτως σε ολα, αλλα δεν εχω 4Κ. Αναφερθηκα συγκεκριμενα στο σεναριο που θελει ο ts

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nvidiafan είπε

την εχω την 6900ΧΤ (και μαλιστα την ΧΤΧΗ) και στους τιτλους που ανεφερε ο θεματοθετης plague + cyberpunk δε παιζει επαρκως χωρις FSR (και με RT off)

στο αρχικο μου ποστ εστειλα βιντεακι για το cp που δειχνει οτι ειναι unplayable χωρις fsr.. στο plague σε 4Κ ultra ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα 45-55fps αλλα και παλι κατω απο 60. Με fsr ειναι playable αλλα χανεις απο ποιοτητα εικονας και γινεται blurry. Καποιον μπορει να μην τον πειραζει, αλλα τοτε γιατι να επιλεξουμε ultra

*Προσωπικα την θεωρω φοβερη καρτα, εμενα με καλυπτει απολυτως σε ολα, αλλα δεν εχω 4Κ. Αναφερθηκα συγκεκριμενα στο σεναριο που θελει ο ts

άμα το πάρεις καθολικά 4k 60fps όλα δεξιά ούτε η 4090 τα παίζει όλα... θέλει τουλάχιστον dlssq... τώρα απ ότι κατάλαβα στα λεφτά που κοιτάει ο φίλος μέχρι 700 δηλαδή είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει

και εγώ πάντως που είχα 6800xt το fsr το έβαζα άσχετα άμα έτρεχε το παιχνίδι καλά και σε native αυτά που κερδίζεις είναι πολλά για να έχεις 99% της ποιότητας (σε 4k δε καταλαβαίνεις τίποτα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα λεφτα αυτα σιγουρα ειναι ο,τι καλυτερο η 6900ΧΤ ή 6950ΧΤ, αλλα για το σεναριο που εχει στο μυαλο του θα ψιλοαπογοητευτει, εκτος και αν κανει συμβιβασμους

για να παω σε 4Κ θα πηγαινα σε 7900XT/XTX τουλαχιστον (ή nvidia για dlss), με καποια παραπανω χρηματα αναγκαστικά 😥

Επεξ/σία από nvidiafan
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nvidiafan είπε

με quality mode με fsr πιάνει 45 περίπου fps πιστεύω είναι πολύ καλά ,σε όλα τα άλλα games πιάνει πάνω από 60 χωρίς fsr τα οποια είναι και κόφτης μου λόγο οθόνη.

1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

τοπ δεν θα είμαι αλλά πιστεύω ότι για μια τετραετία θα είμαι κομπλέ, επίσης όλα τα άλλα θα είναι κομπλέ μόνο κάρτα θα χρειαστεί να αλλάξω 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

με quality mode με fsr πιάνει 45 περίπου fps πιστεύω είναι πολύ καλά ,σε όλα τα άλλα games πιάνει πάνω από 60 χωρίς fsr τα οποια είναι και κόφτης μου λόγο οθόνη.

τοπ δεν θα είμαι αλλά πιστεύω ότι για μια τετραετία θα είμαι κομπλέ, επίσης όλα τα άλλα θα είναι κομπλέ μόνο κάρτα θα χρειαστεί να αλλάξω 

Αν δεν έλεγες για 4κ εγώ θα πήγαινα σε 4070ti καλή καρτούλα για 700 αλλά τα 12 gb vram είναι ερωτηματικό μια χαρά πάντως θα τη χαρείς και την 6900xt εγώ έμεινα ικανοποιημένος από την 6800χτ 

@nvidiafanρε συ τώρα παρατήρησα το όνομα και ότι έχεις 6900χτ … χαχαχαχα 😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Αν δεν έλεγες για 4κ εγώ θα πήγαινα σε 4070ti καλή καρτούλα για 700 αλλά τα 12 gb vram είναι ερωτηματικό μια χαρά πάντως θα τη χαρείς και την 6900xt εγώ έμεινα ικανοποιημένος από την 6800χτ 

@nvidiafanρε συ τώρα παρατήρησα το όνομα και ότι έχεις 6900χτ … χαχαχαχα 😛

αυτο με χαλασε αλλιως θα εκανα την υπερβαση ειναι κλεψια 800 ευρω καρτα και να εχει 12gb μνημη

και εγω για 6800 σκεφτωμουν στην αρχη αλλα παραδοξος η 6900- ειναι πιο φθηνη

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tambas91 είπε

ρε συ τώρα παρατήρησα το όνομα και ότι έχεις 6900χτ … χαχαχαχα 😛

Εχω διαφορες καρτουλες amd και nvidia 😁 τις αγαπαμε ολες, οι amd 6000 series σηκωνουν πολυ tweaking, οι nvidia εχουν λιγο καλυτερους drivers (να μη μας ληστευαν και οικονομικα)

• Like 2
Δημοσ.

τσιμπησα σημερα την καρτα και απο τριτη θα παρω τα υπολοιπα , βρηκα biostar 6900xt 560 ευρω και ενα παιδι απο την δουλεια μου εκοψε τιμολογιο και τελικα μου βγκε 460 ευρω πιστευω τσαμπα για αυτα που προσφερει 😁

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

τσιμπησα σημερα την καρτα και απο τριτη θα παρω τα υπολοιπα , βρηκα biostar 6900xt 560 ευρω και ενα παιδι απο την δουλεια μου εκοψε τιμολογιο και τελικα μου βγκε 460 ευρω πιστευω τσαμπα για αυτα που προσφερει 😁

Μια χαρά... Ελπίζω να μείνεις ικανοποιημένος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...