Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια μετα απο αρκετο καιρο εφτιαξα επιτελους μια λιστα με το πισι που θελω να φτιαξω για να παιζω παιχνιδια , σκοπος να παιζω ολα τα ΑΑΑ solo games οπως God of War, Cyberpunk, Plague tales κλπ σε ultra settings με 60 fps παραπανω δεν με νοιαζει γιατι τοσο παει η οθονη που εχω.

Θελω δυο πραγματα 1ον να μου πειτε την γνωμη σας αν με αυτα τα λεφτα μπορω να κανω καλυτερη συνθεση και 2ον αν ειναι ολα οκ ή υπαρχει καμια ασυμβατοτητα με τα parts.

(8).png.197e708384eafdadada3fccded14f26d.png(9).png.0305627d910e6f999e57d684fb28b6f2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) προσωπικά διαφωνώ με προηγούμενης γενιάς RDNA gpu , σε έναν μήνα θα έχεις πολύ καλύτερες επιλογές στα ίδια λεφτά και από NVDIA και από AMD

2) Επίσης διαφωνώ με την πανάκριβη μητρική , αγοράζεις Z690 σε αυτά τα λεφτά.

3) Ο I5 13400 είναι πολύ "κρύος" επεξεργαστής και η μαμά ψύκτρα είναι υπεραρκετή , πεταμένα λεφτά η έξτρα ψύκτρα εκτός αν την θέλεις καθαρά διακοσμητικά ή τουλάχιστον δώσε λίγα λεφτά παραπάνω να πάρεις τον 13600KF που είναι πολύ καλύτερος και την χρειάζεται. 

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

1) προσωπικά διαφωνώ με προηγούμενης γενιάς RDNA gpu , σε έναν μήνα θα έχεις πολύ καλύτερες επιλογές στα ίδια λεφτά και από NVDIA και από AMD

2) Επίσης διαφωνώ με την πανάκριβη μητρική , αγοράζεις Z690 σε αυτά τα λεφτά.

3) Ο I5 13400 είναι πολύ "κρύος" επεξεργαστής και η μαμά ψύκτρα είναι υπεραρκετή , πεταμένα λεφτά η έξτρα ψύκτρα εκτός αν την θέλεις καθαρά διακοσμητικά ή τουλάχιστον δώσε λίγα λεφτά παραπάνω να πάρεις τον 13600KF που είναι πολύ καλύτερος και την χρειάζεται. 

1) η 7900χτ εχει σχεδον 200 ευρω πανω

2) εχεις φθηνοτερη μινι ατχ με ddr5 να προτινεις ?

3) οκ οποτε δεν βαζω ψυκτρα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

1) η 7900χτ εχει σχεδον 200 ευρω πανω

σε 2-3 εβδομάδες βγάζουν νέας γενιάς μεσαίες κάρτες γραφικών NVIDIA/AMD , σίγουρα θα είναι καλύτερες επιλογές

8 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

2) εχεις φθηνοτερη μινι ατχ με ddr5 να προτινεις ?

https://www.skroutz.gr/s/40255829/Asrock-B760-PRO-RS-Motherboard-ATX-με-Intel-1700-Socket.html

και υπάρχει και η σειρά Β660 , Ζ690 που είναι συμβατές

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

σε 2-3 εβδομάδες βγάζουν νέας γενιάς μεσαίες κάρτες γραφικών NVIDIA/AMD , σίγουρα θα είναι καλύτερες επιλογές

https://www.skroutz.gr/s/40255829/Asrock-B760-PRO-RS-Motherboard-ATX-με-Intel-1700-Socket.html

και υπάρχει και η σειρά Β660 , Ζ690 που είναι συμβατές

λες για την απλη 4070 και 7700 εχω την εντυπωση οτι θα ειναι πιο αδυναμες απο την 6900χτ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

λες για την απλη 4070 και 7700 εχω την εντυπωση οτι θα ειναι πιο αδυναμες απο την 6900χτ

εγώ θα περίμενα να δω και τις τιμές και δεν θα έκανα υποθέσεις για ταχύτητα

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

εγώ θα περίμενα να δω και τις τιμές και δεν θα έκανα υποθέσεις για ταχύτητα

απριλη θα βγουν?

1 ώρα πριν, Millennium είπε

@Exodia The Forbidden One μπορείς να περιμένεις τις νέες κάρτες αλλά κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα τις δεις σύντομα σε καλές τιμές στην Ελλάδα.

αυτο φοβαμαι οτι ελλαδα θα κοτσαρουν στανταρ κερατιατικα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπον μετα απο απειρα βιντεο και πειραματισμους νοιμζω τελικα κατεληξα σε ενα vfm υπολογιστη ο οποιος μπορει να παιξει 4κ και ειναι και future proof.

κουτι

μητρικη

επεξεργαστης

καρτα γραφικων

μνημες

ssd nmve

psu

Συνολο 1310 ευρω χωρις τις μνημες της οποιες μου της εχουν κανει δωρο, ακουω γνωμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

από ότι είδα έχουνε προσφορά τον 980 τον απλό είπα να πάρω τον pro  επειδή είναι pci-express 4, η κάρτα δεν χωράει είναι μέχρι 338 mm ο χώρος στο κουτί και η κάρτα είναι 340 mm

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

δεν αξιζει 640 η 6800 και η 6900 εχει 610

Αν βρεις 6900 σε καλή υλοποίηση τόσο και χωράει στο κουτί πάρτην. Την biostar δε νομίζω να τη κοίταζα. Το επόμενο διάστημα μάλλον θα πέσουν αυτές.

Καλές αγορές.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Millennium είπε

Αν βρεις 6900 σε καλή υλοποίηση τόσο και χωράει στο κουτί πάρτην. Την biostar δε νομίζω να τη κοίταζα. Το επόμενο διάστημα μάλλον θα πέσουν αυτές.

Καλές αγορές.

η biostar χωραει και φαινεται καλη υλοποιηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...