Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την αγόρασα λόγω της χαμηλής τιμής της, έστω για δοκιμές. Έχει και μία άλλη παρόμοια

https://www.banggood.com/1080P-PTZ-Wifi-IP-Surveillance-Camera-Outdoor-Two-way-Audio-Wireless-Camera-H_264-Audio-p-1977503.html

αλλα άντε βρες ποια ειναι καλύτερη. Έχοντας ασχοληθεί με διάφορες τέτοιες φθηνές κάμερες έχω καταλήξει ότι η καλύτερη περίπτωση είναι οι XIAOMI επειδή με το XIAOMI home δίνουν και δωρεάν δυνατότητα εγγραφής στο cloud. Επιπλέον έχουν και η καθεμία τη δική της εφαρμογή και γεμίζεις εφαρμογές, άλλη για sricam, άλλη για escam, άλλη για xiaomi κλπ. Και μόνο να υπάρχει έτσι για να τη βλέπουν οι επίδοξοι κλέφτες στην είσοδο και να αποθαρρύνονται (όσο....) καλή ειναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τροφοδοσία τι κάνουμε ? 'Ενας απλός φορτιστής κινητού είναι ΟΚ ? 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Επειδή την έχει φίλος τη κάμερα μπορεί να έρθει με ελαττωματικό  til mechanism (καθώς είναι κολλημένο πρόχειρα από μέσα) κατ άλλα  είναι μια οκ καμερουλα για τα χρήματα τις και δουλεύει με  την εφαρμογή vi365

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, dchatz είπε

...έχω καταλήξει ότι η καλύτερη περίπτωση είναι οι XIAOMI επειδή με το XIAOMI home δίνουν και δωρεάν δυνατότητα εγγραφής στο cloud.

Σρυ για το οφτοπικ που ειναι αυτη η ρυθμιση στις xiaomi γιατι δε βλεπω κατι παρα μονο sd k network storage η ειμαι γκαβος εντελως :(

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Σρυ για το οφτοπικ που ειναι αυτη η ρυθμιση στις xiaomi γιατι δε βλεπω κατι παρα μονο sd k network storage η ειμαι γκαβος εντελως :(

Εγω που διάβαζα για την Xiaomi c200 που κοιτάζω, λέει πρώτοι 3 μήνες δωρεάν για cloud (μπορεί να έχει όριο σε gb) και μετά πληρώνεις κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...