AntiSeptic Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Ξεκίνησαν οι πωλήσεις Fake Ram (Corsair Vengeance LPX 3200MHz CL16) και fake SSD (Kingston KC3000 1TB) από κάποια καταστήματα! Είχα ακούσει αυτά τα νέα στο παρελθόν από φίλους μου στην Τουρκία. Δυστυχώς, πούλησαν ένα fake Kingston KC3000 SSD σε έναν φίλο μου. Ένας φίλος μου που μένει στην Κομοτηνή αγόρασε επίσης έναν SSD (Kingston KC3000) από το κατάστημα και αργότερα κατάλαβε ότι αυτός ο SSD ήταν fake. (Για νομικούς λόγους δεν θα αποκαλύψω το όνομα του καταστήματος προς το παρόν.) Εάν έχετε την ίδια μάρκα και μοντέλο SSD και Ram, ελέγξτε το αμέσως. - O Kingston SSD Driver δεν αναγνωρίζει τον fake SSD. Η εφαρμογή δίνει σφάλμα "False ID". - Στον CPU-Z, ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την fake RAM φυσικά δεν περιλαμβάνονται. Χωρίς XMP, δεν γράφει μάρκα DRAM, ούτε CL16! Προσοχή στις φωτογραφίες: 4 1
Ronnie1985 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Αυτό μας έλειπε τώρα. Ψάχνουμε που ψάχνουμε (γενικά) σε ένα σύστημα τι μπορεί να φταίει και δεν είναι stable,τώρα θα έχουμε και έναν έξτρα πονοκέφαλο. Έλεος με τις απομιμήσεις τους!
ultraex2003 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 εχει ενημερωθει το εν λογω καταστημα ? μπορει και ο ιδιος να μη το γνωριζει επισης θα πρεπει να αναφερθει το καταστημα διοτι μπορει και αλλοι να προχωρησουν σε αγορες !! 3
AntiSeptic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, Bitbit είπε από κατάστημα στην ελλάδα; Και σε τι τιμή; Ναι, από κατάστημα στην Ελλάδα. 80 ευρώ. 3 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Αυτό μας έλειπε τώρα. Ψάχνουμε που ψάχνουμε (γενικά) σε ένα σύστημα τι μπορεί να φταίει και δεν είναι stable,τώρα θα έχουμε και έναν έξτρα πονοκέφαλο. Έλεος με τις απομιμήσεις τους! Δυστυχώς. 2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε εχει ενημερωθει το εν λογω καταστημα ? μπορει και ο ιδιος να μη το γνωριζει επισης θα πρεπει να αναφερθει το καταστημα διοτι μπορει και αλλοι να προχωρησουν σε αγορες !! Το κατάστημα δεν ήξερε ότι ο ssd ήταν fake. Ο φίλος μου έλαβε επιστροφή χρημάτων. Το κατάστημα δεν πουλάει αυτήν τη στιγμή αυτό το προϊόν. Γι' αυτό δεν λέω το όνομα του μαγαζιού. 4 1
Fantomas2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 όταν λέω εγώ ότι παίζει πολύ κινεζια ,μου λέτε ένα σωρό δικαιολογίες του τύπου ποιος θα τα φέρει αυτά ποιο κατάστημα θα τα κάνει αυτά κ.α να δω στο τέλος πως θα ψωνίζουμε
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Στις 22/3/2023 στις 12:07 ΜΜ, AntiSeptic είπε Ναι, από κατάστημα στην Ελλάδα. 80 ευρώ. Δυστυχώς. Το κατάστημα δεν ήξερε ότι ο ssd ήταν fake. Ο φίλος μου έλαβε επιστροφή χρημάτων. Το κατάστημα δεν πουλάει αυτήν τη στιγμή αυτό το προϊόν. Γι' αυτό δεν λέω το όνομα του μαγαζιού. Εγω ελεγα να το πεις γιατι σαν καταστημα φερθηκε σωστα.
gianniz_k Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Το θέμα είναι και ο προμηθευτής του καταστήματος, γιατί λογικά δεν προμηθεύει μόνο ένα κατάστημα. Ο προμηθευτής λοιπόν το ξέρει ότι έδωσε fake, ή θα ψάχνουμε και τον προμηθευτή του προμηθευτή;
ultraex2003 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, gianniz_k είπε Το θέμα είναι και ο προμηθευτής του καταστήματος, γιατί λογικά δεν προμηθεύει μόνο ένα κατάστημα. Ο προμηθευτής λοιπόν το ξέρει ότι έδωσε fake, ή θα ψάχνουμε και τον προμηθευτή του προμηθευτή; θελω να πιστευω οτι ειναι σοβαρο το καταστημα και λογικα θα ενημερωσε τον προμηθευτη τι παιζει ωστε να ψαχτει με την παρτιδα αυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα