tuning123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Η μεγαλύτερη δύναμη , με την μεγαλύτερη επιρροή!
uesugi1989 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, great είπε και πως παιρνας την ωρα σου ? διαβαζεις βιβλια ? legit question. να το ξεκαθαρισουμε λιγο αυτο γιατι και αλλοι λενε και μετα λενε εχω Monitor στο pc Και βλεπω απο εκει σειρες + ταινίες δεν εχεις τηλεοραση σαν συσκευη γιατι εχεις υπολογιστη ή δεν βλεπεις τιποτα απολύτως. και απανερχομαι στην ερωτηση πως περνατε την ωρα σας ? Προσοχη τηλεοραση δεν σημαινει σκουπιθδια, reality κτλ, μπορει να βλεπετε συνεχεια το DVD με την γεννηση του παιδιου σου ξερω γω. κάτι. Αλλα το να μην εχει κανεις κατι , μια οθονη συνδεδεμενη με υπολογιστη προσπαθω να το πιασω.....τι κάνετε ? πάτε σινεμα 4 φορές την εβδομάδα ? Επίσης ποια ειναι η γενιά σου που εισαι τοσο απολυτως οτι εχει πεθανει ? Εμενα μια χαρα ολοι βλεπουν σκασμό σειρές απο πλατφόρμες. Με τον όρο "τηλεόραση" εγώ προσωπικά δεν εννοώ τη συσκευή την ίδια, εννοώ τα ελληνικά κανάλια (mega, skai κτλ). Προφανώς και έχω monitor για gaming στο PC και για καμιά ταινία/σειρά/YouTube
BayernMunich Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, skiabox είπε Εχω να δω τηλεόραση 30 χρόνια. Μιλάμε για τέτοιες τραγικές επιχειρήσεις της πλάκας που μόνο το open βγαίνει live στο youtube για να το ακούς με κλειστό κινητό + youtube prime όταν βγαίνεις έξω για περπάτημα για παράδειγμα. Εγώ έχω και Netflix και Disney plus και Amazon Prime. Αλλά γενικά λίγα πράγματα αξίζουν από το καθένα. Αν νομίζει το netflix ότι θα σωθεί με τον Ισπανικό κινηματογράφο είναι πολύ γελασμένο πες του. Ας είναι καλά οι κράχτες τύπου Stranger Things και Outer Banks. γιατι ο ισπανικος κινηματογραφος δεν ειναι καλος? εχουν πολυ ωραιες σειρες. Και οχι μονο, βρετανικος γερμανικος κλπ, εχει πολυ πραγμα, σιγουρα εχει και trash αλλα εχει και πολυ ποιοτητα, εγω τωρα τελειωνω το better call saul
Ntinaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 48 λεπτά πριν, kostasbm είπε και μόνο που έθεσες το όριο των 50 και χαρακτηριζεις γέρους τους 50ρηδες ....με προσβάλλει....αλλά που θα παει θα μεγαλωσεις..... για πες σε ποια κράτη έχεις δει τις τρομερές αυτές μεταβάσεις στη νέα διαδυκτιακη εποχή... φιλικά πάντα Απο ποια ηλικια και πανω ειναι γερος καποιος?
sphinxgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Απο ποια ηλικια και πανω ειναι γερος καποιος? Απ όταν κάνει παιδιά κ παράλληλα δεν πλούσιος !!!! 😛 Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από sphinxgr
skiabox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, BayernMunich είπε γιατι ο ισπανικος κινηματογραφος δεν ειναι καλος? εχουν πολυ ωραιες σειρες. Και οχι μονο, βρετανικος γερμανικος κλπ, εχει πολυ πραγμα, σιγουρα εχει και trash αλλα εχει και πολυ ποιοτητα, εγω τωρα τελειωνω το better call saul Βρετανικός ψιλοβλέπεται όπως και ο Γαλλικός αλλά λίγα πράγματα και από τους 2. Οι υπόλοιποι είναι 100 χρόνια πίσω.
BayernMunich Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, skiabox είπε Βρετανικός ψιλοβλέπεται όπως και ο Γαλλικός αλλά λίγα πράγματα και από τους 2. Οι υπόλοιποι είναι 100 χρόνια πίσω. σου προτεινω να δεις το entrevias, εχω δει τη πρωτη σεζον και μ'αρεσε, μολις τελειωσω τον Σωλ θα δω και τη 2η
StamTheMan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Milkofree είπε Τώρα πως έχει ''πεθάνει'' η τηλεόραση και όλη η Ελλάδα βλέπει ''ΣΑΣΜΟ'', είναι απορίας άξιο Το οτι βλεπουν 3 εκπομπες,δε σημαινει οτι δεν εχει πεθανει. Ισα ισα,εχει 3 εκπομπες που ας πουμε οτι αξιζει να δουν. Αλλα τι να λεμε,εδω βλεπουν ακομα survivor.
kostakis81 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 τα περισοτερα στο νετφλιχ ειναι σκουπιδια , φτηνεσ παραγωγεσ νετφλιξ . ασε οπωσ σωστα ανεφερες κραχτες ... οι ταινιεσ ειναι επιεικος για τα μπαζα οι περισοτερες ...μονο και μονο που ο παπακαλιατησ ειναι νο1 και λογο του οτι ειδα την αιδια αυτη τοτε νετυφλιχ χ απο εμενα
BayernMunich Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, kostakis81 είπε τα περισοτερα στο νετφλιχ ειναι σκουπιδια , φτηνεσ παραγωγεσ νετφλιξ . ασε οπωσ σωστα ανεφερες κραχτες ... οι ταινιεσ ειναι επιεικος για τα μπαζα οι περισοτερες ...μονο και μονο που ο παπακαλιατησ ειναι νο1 και λογο του οτι ειδα την αιδια αυτη τοτε νετυφλιχ χ απο εμενα la case de papel elite sons of anarchy bcs peaky blinders, αυτες ειναι φθηνες παραγωγες και σκουπιδια?
kostakis81 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, BayernMunich είπε la case de papel elite sons of anarchy bcs peaky blinders, αυτες ειναι φθηνες παραγωγες και σκουπιδια? ειπα εκτοσ απο σειρες κραχτες ..... εδω ρε οι απατεωνες του νετφλιξ αλαξανε τουσ διαλογους στο neon genesis evangelion για να πληρουντε τα γκει κριτηρια τισ πλατφορμας... σε σειρα του 1990 μιλαμε
great Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, BayernMunich είπε la case de papel elite sons of anarchy bcs peaky blinders, αυτες ειναι φθηνες παραγωγες και σκουπιδια? ωπα μπερδευεσε το netflix ειναι ενα μεσω που εχει σειρες απο παλια και αλλα καναλια και αναπαραγει οπως τις ιδιες σειρες μπορεις να βρεις και στις αλλες πλατφορμες. Εχει και παραγωγες δικες τις οπως και οι αλλες πλατφορμερσ casa de papel, δικιά της, ναι σκουπιδη, κραχτης και promotion οπως το μεγαλυτερο των παραγωγων που κανει το Netflix τα τελευταια χρονια (μεγαλη εξερεση το DARK) τα υπολοιπα, sons of anarch, peaky blinders δεν ειναι παραγωγες netflix απλα τις δειχνει. Αμα μιλας για δικες τους παραγωγες περνα απο apple+ , και amazon να σου ανοιξουν τα μάτια. Το netflix πουλαει παρα μα παρα πολυ διαφιμηση στις σειρες της, με αρθρα "η ταδε σειρα στο τοπ 10 παγκωσμιος" θραυση η νεα σειρα του netflix και τετοια που μεσω social αναπαραγωντε και ως εκει.
ub40 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Doubt είπε Κι εγώ σου λέω πως αυτό δεν γίνεται. Πάμε παρακάτω.. Ό,τι smart έχει τη δυνατότητα καταγραφής δεδομένων, βλέπει και ακούει, είτε τηλεόραση είτε κινητό. Με τον ίδιο τρόπο σου έρχονται και οι εξειδικευμένες προσωποποιημένες διαφημίσεις που βασίζονται στα όσα έψαξες, είδες, είπες. Πολύς κόσμος έχει αρχίσει να παρατηρεί πως ενώ αναφέρθηκε σε μια συζήτηση σε ένα θέμα, αρχίζουν και του έρχονται ανάλογες προσφορές στο fb πχ. χωρίς να το ψάξει στη συσκευή του. Και υπάρχουν και επίσημες ενημερώσεις για το θέμα από άτομα του αντικειμένου που δεν έχω πρόχειρες τώρα, αλλά με λίγη αναζήτηση μπορεί κάποιος να βρει. Ό,τι smart παρακολουθείται. Το γιατί και από ποιους δεν είναι της παρούσης. 1
JakeKaufman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, BayernMunich είπε la case de papel elite sons of anarchy bcs peaky blinders, αυτες ειναι φθηνες παραγωγες και σκουπιδια? εχες βάλει στην ίδια πεντάδα τον Τζόρνταν και τον Ιάκωβο Τσακαλίδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις