Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τώρα πως έχει ''πεθάνει'' η τηλεόραση και όλη η Ελλάδα βλέπει ''ΣΑΣΜΟ'', είναι απορίας άξιο

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

H τηλεόραση δεν έχει την δυναμική που είχε και δεν θα την έχει ποτέ ξανά. 

1) Η λογική της να είσαι παθητικός τηλεθεατής δεν συνάδει με την λογική του σήμερα που όλα είναι τόσο εύκολα προσβάσδιμα με μηδενικό κόπο. Οπότε θα αλλάξει χαρακτήρα αναγκαστηκά για να υπάρχει.

2) Η γενιά του πατέρα μου 60's έχω παρατηρήσει σταμάτησαν να βλέπουν ειδήσεις (π.χ. ο πατέρας μου και οι φίλοι του) και διαβάζουν τα νέα από το κινητό τους όλοι. Οπότε ακόμη και αυτή η γεννιά σε πλειοψηφία δεν ενημερώνονται από εκεί που είαν συνηθίσει. (Αν και ήταν πιο πολύ της εφημερίδας).

Οπότε η τηλεόραση δεν πρόκειται να ανακτήσει ποτέ αυτό που είχε κάποτε. Υπήρχαν εποχές που όλοι ήταν στο σπίτι για να δουν το τάδε πρόγραμμα το θυμάμαι πολύ καλά. Αυτό δεν γίνεται πια. Γιατί ο άλλος θα πει είναι Παρασκευή σήμερα θα βγω και θα το δω αύριο.

Με μόνη εξαίρεση live γεγονότα (αθλητικά κτλ.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Doubt είπε

Έγραψα πως δεν βλέπω σειρές.

Επιλεγμένες ταινίες (και παλιές), καμιά είδηση (όχι prime time παράθυρα κλπ), κανένα αθλητικό (Μουντιάλ πχ)...

Αυτά..

και πως παιρνας την ωρα σου ? διαβαζεις βιβλια ? legit question.

15 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε

Δεν έχω τηλεόραση σπίτι εδώ και 15 χρόνια οπότε για μένα και τους περισσότερους της γενιάς μας μας έχει πεθάνει όντως. 

να το ξεκαθαρισουμε λιγο αυτο γιατι και αλλοι λενε και μετα λενε εχω Monitor στο pc Και βλεπω απο εκει σειρες + ταινίες

δεν εχεις τηλεοραση σαν συσκευη γιατι εχεις υπολογιστη ή δεν βλεπεις τιποτα απολύτως. και απανερχομαι στην ερωτηση πως περνατε την ωρα σας ? Προσοχη τηλεοραση δεν σημαινει σκουπιθδια, reality κτλ, μπορει να βλεπετε συνεχεια το DVD με την γεννηση του παιδιου σου ξερω γω. κάτι. Αλλα το να μην εχει κανεις κατι , μια οθονη συνδεδεμενη με υπολογιστη προσπαθω να το πιασω.....τι κάνετε ? πάτε σινεμα 4 φορές την εβδομάδα ?

Επίσης ποια ειναι η γενιά σου που εισαι τοσο απολυτως οτι εχει πεθανει ? Εμενα μια χαρα ολοι βλεπουν σκασμό σειρές απο πλατφόρμες.

Επεξ/σία από great
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

καθολου συνομοσια .. δεν υπαρχουν πια τα παλαια μηχανακια τησ agb που σου εδιναν και καΝΑ ΔΩΡΟ καθε ετος για να τα εχεις σπιτη σου ... τωρα τα παιρνουν απο smart μεσω ιντερνετ .... 

ειχα τετοιο μηχανακη agb παλαια και οταν μ,μου το πηραν μου ειπαν τα παραπανω 

Άρα υπάρχει εφαρμογή της agb που κάνει τη δουλειά (με το αζημίωτο). Άλλο αυτό κι άλλο αυτό που έγραψες στην αρχή.

Δημοσ.

η τηλεόραση σαν τηλεόραση έχει σταματήσει να υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια τουλάχιστον για όσους έχουν μυαλό έχουν σταματήσει να βλέπουν όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που βάζουν να την κάνεις τι ? Να βλέπεις ψεύτικες ειδήσεις όπως τις φτιάχνουν αυτοί για να μπορέσουν έστω και κάποιο ποσοστό του όχλου να το κάνουν ότι θέλουν ? Βλέπε κάποιους κολλημένους που κάθονται και βλέπουν ακόμα τις γελοιότητες που λένε κρύβουν ένα κάρο πράγματα και λένε αυτά που θέλουν τέλος πάντων η τηλεόραση πλέον είναι μόνο για ένα σκοπό να βλέπεις Netflix και να παίζεις στο PlayStation Άντε κι από την άλλη πλευρά αν έχεις μία Smart TV να μπορείς να μπεις άνετα μέσα στο YouTube να παίξεις κάνα παιχνιδάκι και αυτό ήταν όλο τώρα για αυτούς που βλέπουν τηλεόραση καλή τους τύχη Δεν έχω να πω κάτι άλλο θα συμφωνήσω όντως με τους περισσότερους που λένε ότι έχει πεθάνει σαν ιδέα Όχι σαν συσκευή

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Doubt είπε

Άρα υπάρχει εφαρμογή της agb που κάνει τη δουλειά (με το αζημίωτο). Άλλο αυτό κι άλλο αυτό που έγραψες στην αρχή.

δεν διαβασεσ σωστα ... παλαια ηταν αυτο το 2005 που ειχεσ μηχανακη και σου εδινναν 1 δωρο καθε χρονο καποια ηλεκτρικη συσκευη συνηθος . τωρα ουτε αυτο παιζει ... απλα παιρνουν τα δεδωμενα απο οσους εχουν cosmote nova κλπ και βλεπουν με αυτες και τα κανονικα καναλια

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, great είπε

%CF%83%CE%B5%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%BB%CE%

18 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

απλα παιρνουν τα δεδωμενα απο οσους εχουν cosmote nova κλπ και βλεπουν με αυτες και τα κανονικα καναλια

Κι εγώ σου λέω πως αυτό δεν γίνεται.

Πάμε παρακάτω..

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, great είπε

να το ξεκαθαρισουμε λιγο αυτο γιατι και αλλοι λενε και μετα λενε εχω Monitor στο pc Και βλεπω απο εκει σειρες + ταινίες

δεν εχεις τηλεοραση σαν συσκευη γιατι εχεις υπολογιστη ή δεν βλεπεις τιποτα απολύτως. και απανερχομαι στην ερωτηση πως περνατε την ωρα σας ? Προσοχη τηλεοραση δεν σημαινει σκουπιθδια, reality κτλ, μπορει να βλεπετε συνεχεια το DVD με την γεννηση του παιδιου σου ξερω γω. κάτι. Αλλα το να μην εχει κανεις κατι , μια οθονη συνδεδεμενη με υπολογιστη προσπαθω να το πιασω.....τι κάνετε ? πάτε σινεμα 4 φορές την εβδομάδα ?

Επίσης ποια ειναι η γενιά σου που εισαι τοσο απολυτως οτι εχει πεθανει ? Εμενα μια χαρα ολοι βλεπουν σκασμό σειρές απο πλατφόρμες.

Με τον όρο τηλεόραση προφανώς δεν εννοέι την συσκευή φαντάζομαι. Οπότε ναι εγώ χωρίς καθόλου κόπο έχω καταφέρει πολλά χρόνια να μην βλέπω τηλεόραση. Αν μιλάμε για την συσκευή φαντάζομαι πρέπει να βάλουμε και τα μόνιτορ υπολογιστών ktlp.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Το τικτοκ ξεκινησε ως εφαρμογη που ανεβαζεις βιντεο που χορευεις (ασχετα αν ξερεις ).
Φυσικα ολο αυτο εξελιχθηκε πολυ ασχημα,εβλεπα ανθρωπους στο δρομο να χορευουν ,ή μαλλον ετσι νομιζαν,στην ουσια ηταν σα να βλεπεις ενα χταποδι να κοπανιεται ,για να  εξελιχθει ολο αυτο σε ξεπεσμο του ανθρωπινου ειδους.Πλεον ειναι απλα μια διεξοδος για τον καθε κακομοιρη,που ανεβαζει οτι μ****α του περασει απο το μυαλο,για να βρει τελικα το κοινο του. Μπαινεις και διαβαζεις τα σχολια και σε κανουν να αμφιβαλεις για τη λογικη σου,αλλα και για την ηθικη σου.

Το κυριως περιεχομενο ειναι τα βυζια,ανεξαρτητου ηλικιας,και τα links που σε παραπεμπουν στο insta τους,το οποιο σε παραπεμπει στο onlyfan τους.

Δεν υπαρχει σωτηρια πλεον.

Υπάρχουν κάποια ωραία λάιβ όμως , με συζητήσεις για διάφορα θέματα, αθλητικά gaming κοινωνικά κλπ, εκεί μπορεί να κάνεις και γνωριμίες και να φτιαχτεί μια ωραία παρέα. Ειδικά τα κορίτσια στην ηλικία μου περίπου ανεβάζουν τα πιο κριντζ πράγματα, πέρα από τα χαζά χιουμοριστικά βίντεο πολλά βαιραλ βίντεο αναδεικνύουν χαζές εφηβικές ανασφάλειες, που τα βλέπω και είμαι σε φάση οκ αφού σου έτυχε αυτό στη ζωή σου για ποιο λόγο να το ανεβάσεις αυτό ? Απλά για προσοχή και για λαικς?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Η αλλαγή σε DAB (ψηφιακό σήμα) πάει από αναβολή σε αναβολή, θα είναι ταφόπλακα...

Νομίζω δεν θα γίνει ποτέ. Είναι αρκετά φθηνότερη η ανάπτυξη του Internet Radio και πλέον δεν έχει κανέναν περιορισμό

1 ώρα πριν, kostakis81 είπε

καθολου συνομοσια .. δεν υπαρχουν πια τα παλαια μηχανακια τησ agb που σου εδιναν και καΝΑ ΔΩΡΟ καθε ετος για να τα εχεις σπιτη σου ... τωρα τα παιρνουν απο smart μεσω ιντερνετ .... 

Τεχνικά για να ισχύει αυτό που λες, θα πρέπει όλες οι smart tv να έχουν εφαρμογή που αποστέλλει δεδομένα σε μια συγκεκριμένη υπηρεσία που κάνει αυτή τη δουλειά.

Αν κάτσεις να σκεφτείς πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό, θα καταλάβεις ότι απλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

59 λεπτά πριν, Milkofree είπε

Τώρα πως έχει ''πεθάνει'' η τηλεόραση και όλη η Ελλάδα βλέπει ''ΣΑΣΜΟ'', είναι απορίας άξιο

Αν 5εκ θεατές βλέπουν πχ 100.000 ώρες την ημέρα Σασμό και 15.000.000 ώρες σε δικτυακές πλατφόρμες, σημαίνει πως η τηλεόραση ζει κ βασιλεύει!?!?!?!?

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, great είπε

Εγω δεν λέω σαν συσκευή, εννοώ για το περιεχόμενο της, ότι ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από αυτό λόγω της εξέλιξης του ίντερνετ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Cleas77 είπε

Σαν επαγγελματίας τεχνικός του χώρου

μπορώ να σου πω οτι έχει πεθάνει και δεν το έχει καταλάβει ακόμα,

όπως και οι εφημερίδες μερικά χρόνια πριν,

όπως και το ραδιόφωνο που επιβιώνει αποκλειστικά στο αυτοκίνητο.

Οι βλαχοηγούντες στην Ελλάδα όμως αρνούνται την μετάβαση στην νέα διαδικτυακή εποχή,

είτε λόγο άγνοιας, είτε για οικονομικούς λόγους

και αρκούνται στους 50+ που στην γερασμένη Ελλάδα είναι πολλοί

αλλά και που συνεχώς εννοείται οτι μειόνονται.

και μόνο που έθεσες το όριο των 50  και χαρακτηριζεις γέρους τους 50ρηδες ....με προσβάλλει....αλλά που θα παει

θα μεγαλωσεις.....

για πες σε ποια κράτη έχεις δει τις τρομερές αυτές μεταβάσεις στη νέα διαδυκτιακη εποχή...

φιλικά πάντα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Δεν ειμαι σιγουρος οτι το να βλεπεις netflix ειναι πιο ποιοτικο. Το να σε κυνηγανε τα ζομπι δηλαδη 10 χρονια στο walking dead, ειναι σοβαροτερο απο το να βλεπεις deal με τον Φερεντινο?

Ο ανθρωπος χρησιμοποιει την τηλεοραση κατα κυριο λογο για να ξεφευγει απο την καθημερινοτητα του και τα προβληματα του. Να δει κατι χαλαρο που θα τον κανει να ξεχαστει. Αλλοι ξεχνιουνται με ζομπια , και αλλοι με τηλεπαιχνιδια, γκομενακια, και κοριτσια που πανε για ψωνια στα μαγαζιά.

Γιατι κατακρινεις το ενα και οχι το αλλο ?

Εχω δει ΑΠΕΙΡΑ σκουπιδια στο netflix αλλα και σε torrent. Εχω πολλα χρονια να δω πραγματικα καλη ταινια. Ολες ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων, για να χαλαρωνεις στον καναπε , να σε ψιλοπαιρνει ο υπνος, μεχρι να πας στο κρεββατι σου.

Αυτό βασικά δεν είναι καλό , δε πρέπει να περιμένεις τη τηλεόραση για να ξεχάσεις τα προβλήματα σου. Αυτό δείχνει ότι ζεις σε μια μίζερη λούπα. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το νετφλιξ έχει πολύ καλές σειρές και αξιόλογες, και πολύ καλές ταινίες επίσης. Έχει ανέβει πολύ και ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος, εγώ τον έμαθα μέσω του νετφλιξ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω να δω τηλεόραση 30 χρόνια.

16 ώρες πριν, johnick είπε

Και ναι και όχι. Στην Ελλάδα η τηλεόραση δεν καινοτομεί και δεν μοντερνοποιείται.

Δηλαδή, όταν ανοίγεις τη τηλεόραση κάθε μέρα και βλέπεις Παπαδάκη 70 ετών, 40 χρόνια στη τηλεόραση ή γενικά όλους τους άλλους, έτσι δεν μπορεί να πάει ούτε η δημοσιογραφία μπροστά, αλλά ούτε η τηλεόραση.

Από την άλλη τα περισσότερα κανάλια εξυπηρετούν πολιτικούς σκοπούς, συνεπώς η Ελληνική τηλεόραση δεν μπορεί να γίνει κάτι ξεχωριστό και θα αναλώνεται χρόνο με το χρόνο, μέχρι που θα αλλάξει μοτίβο και τα περισσότερα κανάλια θα αναγκαστούν να πάνε στο διαδίκτυο

Μιλάμε για τέτοιες τραγικές επιχειρήσεις της πλάκας που μόνο το open βγαίνει live στο youtube για να το ακούς με κλειστό κινητό + youtube prime όταν βγαίνεις έξω για περπάτημα για παράδειγμα.

14 λεπτά πριν, BayernMunich είπε

Αυτό βασικά δεν είναι καλό , δε πρέπει να περιμένεις τη τηλεόραση για να ξεχάσεις τα προβλήματα σου. Αυτό δείχνει ότι ζεις σε μια μίζερη λούπα. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το νετφλιξ έχει πολύ καλές σειρές και αξιόλογες, και πολύ καλές ταινίες επίσης. Έχει ανέβει πολύ και ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος, εγώ τον έμαθα μέσω του νετφλιξ

Εγώ έχω και Netflix και Disney plus και Amazon Prime.

Αλλά γενικά λίγα πράγματα αξίζουν από το καθένα.

14 λεπτά πριν, BayernMunich είπε

Αν νομίζει το netflix ότι θα σωθεί με τον Ισπανικό κινηματογράφο είναι πολύ γελασμένο πες του.

Ας είναι καλά οι κράχτες τύπου Stranger Things και Outer Banks.

Επεξ/σία από skiabox
  • Like 1
Δημοσ.

Σχεδόν 30 χρόνια χωρίς ειδήσεις,χωρίς διαφημίσεις,χωρίς ανούσιες συζητήσεις......

Ω..η ζωή είναι σίγουρα πιο ωραία.

Απλά, κλείστε την μια για πάντα.

Και εμένα κάποιοι από το 80 κάτι μας λέγανε: "κλειστε την τηλεόραση" αλλά εμείς (εγώ) που να καταλάβουμε!!!!!!

Ευτυχώς ποτέ δεν είναι αργά 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...