Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Δεν ξέρω σε άλλες χώρες τι γίνεται, εδώ περιέργως ανθίζει, βλέπε ΕΡΤ, mega, one και άλλα διάφορα κανάλια. Η ποιότητα του περιεχομένου είναι άλλη ιστορία, θλιβερή.

Θυμάμαι πριν μια δεκαετία ράδιο αρβύλα και Αλ τσαντίρι, χαμός. Τώρα πάρε reality της κακιάς ώρας, άθλια telemarketing, μεσημεριανές "χωματερές", κουτσομπολιά, τηλεπαιχνίδια που απορώ ποιος τα βλέπει.. κι όλα αυτά συνεχίζονται για χρόνια ως "επιτυχημένα".

Προσωπικά έχω αποσυνδεθεί από την ελεύθερη τηλεόραση σε σημείο να έχω χάσει επαφή με διαφημίσεις, πρόσωπα, εκπομπές κλπ.

Η συσκευή έχει γίνει πλέον μόνιτορ για ίντερνετ κλπ. Επίσης σημαντικό, δεν βλέπω σειρές, ούτε ελληνικές (μακριά από μας) ούτε ξένες.

Δεν ειμαι σιγουρος οτι το να βλεπεις netflix ειναι πιο ποιοτικο. Το να σε κυνηγανε τα ζομπι δηλαδη 10 χρονια στο walking dead, ειναι σοβαροτερο απο το να βλεπεις deal με τον Φερεντινο?

Ο ανθρωπος χρησιμοποιει την τηλεοραση κατα κυριο λογο για να ξεφευγει απο την καθημερινοτητα του και τα προβληματα του. Να δει κατι χαλαρο που θα τον κανει να ξεχαστει. Αλλοι ξεχνιουνται με ζομπια , και αλλοι με τηλεπαιχνιδια, γκομενακια, και κοριτσια που πανε για ψωνια στα μαγαζιά.

Γιατι κατακρινεις το ενα και οχι το αλλο ?

Εχω δει ΑΠΕΙΡΑ σκουπιδια στο netflix αλλα και σε torrent. Εχω πολλα χρονια να δω πραγματικα καλη ταινια. Ολες ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων, για να χαλαρωνεις στον καναπε , να σε ψιλοπαιρνει ο υπνος, μεχρι να πας στο κρεββατι σου.

• Like 2
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η διαφορά είναι ότι στο Netflix (και τα αντίστοιχα) έχεις την επιλογή να δεις κάτι ποιοτικό ή κάτι χαζό για να περάσεις την ώρα σου. Στα free κανάλια αναγκαστικά τρως αυτό που σου σερβίρουν και την ώρα που στο σερβίρουν.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν επαγγελματίας τεχνικός του χώρου

μπορώ να σου πω οτι έχει πεθάνει και δεν το έχει καταλάβει ακόμα,

όπως και οι εφημερίδες μερικά χρόνια πριν,

όπως και το ραδιόφωνο που επιβιώνει αποκλειστικά στο αυτοκίνητο.

Οι βλαχοηγούντες στην Ελλάδα όμως αρνούνται την μετάβαση στην νέα διαδικτυακή εποχή,

είτε λόγο άγνοιας, είτε για οικονομικούς λόγους

και αρκούνται στους 50+ που στην γερασμένη Ελλάδα είναι πολλοί

αλλά και που συνεχώς εννοείται οτι μειόνονται.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

μαγκες με βαση μετρησεις οι κατω των 40 εχουν βαλει χ στην τηλεωραση σε ταραστειο ποσοστο και γιαυτο τα καναλια επαναφερουν περσονες τησ παλαιας εποχης που τισ ξερουν οι μεγαλοι και τισ εμπιστευοντε ...

επανεφεραν τον μικρουτσικο , την κορομιλα , ετοιμαζουν την αλιμπερτη .... γενικα οσες ξεραμε παλαια της εχουμε σε puro edition ... μενεγακη ξανα κοκ 

παιζουν ξανα μεν και δεν , απαραδεκτους κωνσταντινιυ και ελενης ... 

3 χαριτες

αν σεβεστε τον εαυτο σας μην τους κοιτατε  μπας και εξαφανηστουν 1 ωρα αρχητερα ...

αφου κανουν πολιτικη προπαγανδα και το λενε κιολας ασχετο που κανενας δεν καταλαβαινει

στα δελτια τους λενε ... ενημερωση με αποψη ... ποιοσ σου ειπε ρε μπαγλαμα πρετεντερι οτι θελω την αποψη σου με το ζορι .. μονο ενημερωση θελω ασυτο κανει ο δημοσιογραφος και οχι προετοιμασιεσ για πολιτικη καριερα

• Confused 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Cleas77 είπε

Σαν επαγγελματίας τεχνικός του χώρου

μπορώ να σου πω οτι έχει πεθάνει και δεν το έχει καταλάβει ακόμα,

όπως και οι εφημερίδες μερικά χρόνια πριν,

Οι βλαχοηγούντες στην Ελλάδα όμως αρνούνται την μετάβαση στην νέα διαδικτυακή εποχή,

είτε λόγο άγνοιας, είτε για οικονομικούς λόγους

και αρκούνται στους 50+ που στην γερασμένη Ελλάδα είναι πολλοί

αλλά και που συνεχώς εννοείται οτι μειόνονται.

Καιρος να μας αδειασουν τη γωνια, μπας και προχωρησει λιγο η χωρα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, armagedwnn είπε

Μέχρι τώρα δεν την έχω συνδέσει για να πιάνω κανάλια και ούτε πρόκειται απ' ότι φαίνεται. Γενικά δεν μπορώ να είμαι παθητικός τηλεθεατής, δηλαδή να μην μπορώ να κάνω pause, να δω κάτι που θέλω την στιγμή που το θέλω κτλ. Δεν θέλω ντε και καλά να είμαι σπίτι μου στις 9 την πέμπτη για να δω την σειρά που θέλω. Γενικά οι περισσότεροι αυτό τους ενοχλεί και γι' αυτό τον λόγο τα πιο πολλά κανάλια έχουν γίνει σχεδόν σαν τα συνδρομητικά.

οπως το ειπα, εδω και παρα πολλα χρονια δεν υπαρχει καλωδιο κεραιας πανω της, παιζω με ενα mac mini σαν entertaining box με τις πλατφορμες και KODI. Και εγω εχω αυτο το προβλημα, παλιοτερα βεβαια εποχες win xp media center (οτι καλυτερο εχει βγαλει η microsoft) και win7 media center Που μπορουσες το 2011 να κανεις pause το προγραμμα, record να βαλεις να γραψει ολα τα επεισοδια μιας σειρας (οτι βλεπαμε τοτε) χωρις να σε νοιαζει ποτε προβαλετε ή αν εχει αλλαξει ώρα.

Ειχα δωσει πολυ πονο για να το κανω να παιξει αυτο καθωβς δεν υπηρχε τοτε DIGEA με EPG και ισως καποιοι να θυμουντε πως παιζαμε μεσα με το .ini file απο το tvxb απο pathfinder movies. Ωραιες εποχες!

Δημοσ.

απλα οσοι εχετε smart tv σσχεδον ολοι δηλαδη να ξερετε οτι η smart tv σε δινει στην agb το τη βλεπεις και σε μετρανε και μετα πληωνοντε απο διαφημησεις απο εσενα ... το ιδιο και για οσος βλεπουν απο cosmote nova klp 

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Δεν ειμαι σιγουρος οτι το να βλεπεις netflix ειναι πιο ποιοτικο. Το να σε κυνηγανε τα ζομπι δηλαδη 10 χρονια στο walking dead, ειναι σοβαροτερο απο το να βλεπεις deal με τον Φερεντινο?

καταρχην ΠΛΕΟΝ το netflix δεν ειναι οτι ηταν στην αρχη, ειναι πεταμα υπαρχουν απιστευτες αξιολογες σειρες που δεν γινετε να μου συγκρινεις με το deal (ναι τα zombie Ομως δεν ειναι netflix, ηταν χρονια πριν και συμφωνω ολοι τα σταματησαμε μετα απο καποιες σεζον), υπαρχει amazon prime, apple+

Εχω δει ΑΠΕΙΡΑ σκουπιδια στο netflix αλλα και σε torrent.

ασε το netflix, δες τα αλλα, επισης ολοι εχουμε δει σκουπιδια αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι δεν υπαρχει κατι αξιολογο εκει εξω, υπαρχουν αλλα forums που μπορουν να σε καθοδηγησουν να βρεις σειρες που γυμναζουν τον εγκεφαλο και ξυπνανε τα βαλσαμωμενα εγγεφαλικα μας κυτταρα που εχουν σαπισει τοσα χρονια με τα σκουπιδiα που βλεπαμε 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostakis81 είπε

απλα οσοι εχετε smart tv σσχεδον ολοι δηλαδη να ξερετε οτι η smart tv σε δινει στην agb το τη βλεπεις και σε μετρανε και μετα πληωνοντε απο διαφημησεις απο εσενα ... το ιδιο και για οσος βλεπουν απο cosmote nova klp 

Αυτό είναι λίγο συνωμοσιολογικό; Καμία απόδειξη;

Ο ανθρωπος χρησιμοποιει την τηλεοραση κατα κυριο λογο για να ξεφευγει απο την καθημερινοτητα του και τα προβληματα του. Να δει κατι χαλαρο που θα τον κανει να ξεχαστει. Αλλοι ξεχνιουνται με ζομπια , και αλλοι με τηλεπαιχνιδια, γκομενακια, και κοριτσια που πανε για ψωνια στα μαγαζιά.

Γιατι κατακρινεις το ενα και οχι το αλλο ?

Εχω δει ΑΠΕΙΡΑ σκουπιδια στο netflix αλλα και σε torrent. Εχω πολλα χρονια να δω πραγματικα καλη ταινια. Ολες ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων, για να χαλαρωνεις στον καναπε , να σε ψιλοπαιρνει ο υπνος, μεχρι να πας στο κρεββατι σου.

Έγραψα πως δεν βλέπω σειρές.

Επιλεγμένες ταινίες (και παλιές), καμιά είδηση (όχι prime time παράθυρα κλπ), κανένα αθλητικό (Μουντιάλ πχ)...

Αυτά..

Δημοσ.
10 ώρες πριν, BayernMunich είπε

Βλέπω συχνά βίντεο τα οποία γίνονται βαιραλ ας πούμε και έχουν 100000 λαικς ξέρω γω. Και είναι απλώς χαζά αστεία που δεν είναι καν αστεία βασικά, δηλαδή εγώ τα βλέπω και δεν καταλαβαίνω το λόγο που παίρνουν τόσα λαικς, πλέον το τικ τοκ το έχω επειδή μπαίνω στα live 2-3 ατόμων που μιλάνε για αθλητικά. Δε μπαίνω να χαζεψω βίντεο γιατί όλα μου φαίνονται κριντζ

Το τικτοκ ξεκινησε ως εφαρμογη που ανεβαζεις βιντεο που χορευεις (ασχετα αν ξερεις ).
Φυσικα ολο αυτο εξελιχθηκε πολυ ασχημα,εβλεπα ανθρωπους στο δρομο να χορευουν ,ή μαλλον ετσι νομιζαν,στην ουσια ηταν σα να βλεπεις ενα χταποδι να κοπανιεται ,για να  εξελιχθει ολο αυτο σε ξεπεσμο του ανθρωπινου ειδους.Πλεον ειναι απλα μια διεξοδος για τον καθε κακομοιρη,που ανεβαζει οτι μ****α του περασει απο το μυαλο,για να βρει τελικα το κοινο του. Μπαινεις και διαβαζεις τα σχολια και σε κανουν να αμφιβαλεις για τη λογικη σου,αλλα και για την ηθικη σου.

Το κυριως περιεχομενο ειναι τα βυζια,ανεξαρτητου ηλικιας,και τα links που σε παραπεμπουν στο insta τους,το οποιο σε παραπεμπει στο onlyfan τους.

Δεν υπαρχει σωτηρια πλεον.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Cleas77 said:

Η αλλαγή σε DAB (ψηφιακό σήμα) πάει από αναβολή σε αναβολή, θα είναι ταφόπλακα...

Έχουν ξεχάσει και στην τηλεόραση την αλλαγή σήματος σε DVB-T2 (HEVC), υποτίθεται ότι θα γινόταν πριν 2 χρόνια νομιζω.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αυτό είναι λίγο συνωμοσιολογικό; Καμία απόδειξη;

Έγραψα πως δεν βλέπω σειρές.

Επιλεγμένες ταινίες (και παλιές), καμιά είδηση (όχι prime time παράθυρα κλπ), κανένα αθλητικό (Μουντιάλ πχ)...

Αυτά..

καθολου συνομοσια .. δεν υπαρχουν πια τα παλαια μηχανακια τησ agb που σου εδιναν και καΝΑ ΔΩΡΟ καθε ετος για να τα εχεις σπιτη σου ... τωρα τα παιρνουν απο smart μεσω ιντερνετ .... 

ειχα τετοιο μηχανακη agb παλαια και οταν μ,μου το πηραν μου ειπαν τα παραπανω 

Δημοσ.

Όσο υπάρχει η γενιά του "μα το είπε η τηλεόραση", η τηλεόραση δε πεθαίνει. 

Δημοσ.

Δεν έχω τηλεόραση σπίτι εδώ και 15 χρόνια οπότε για μένα και τους περισσότερους της γενιάς μας μας έχει πεθάνει όντως. 

Για τους μεγαλύτερους ωστόσο ζει και βασιλεύει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...