insomniac01 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε Τον βλέπω 25 χρόνια το λιγότερο. Είναι η μόνη σταθερή αξία στην ενημέρωση.
StamTheMan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, BayernMunich είπε εγώ ας πούμε στο τικ τοκ είδα πράγματα που με έκαναν να αηδιάσω και να κριντζαρω πολύ άσχημα Δεν ειναι τυχαιο που τα ειδες στο τικτοκ αυτα. Η πλατφορμα ειναι το μεγαλυτερο σκουπιδι που βγηκε ποτε,ωδη στο ναρκισισμο και στη βλακεια. Οτιδηποτε και αν δεις εκει μεσα,με απειροελαχιστες εξαιρεσεις,ειναι περιεχομενο απο προβληματικα ατομα. 3
BayernMunich Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 59 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν ειναι τυχαιο που τα ειδες στο τικτοκ αυτα. Η πλατφορμα ειναι το μεγαλυτερο σκουπιδι που βγηκε ποτε,ωδη στο ναρκισισμο και στη βλακεια. Οτιδηποτε και αν δεις εκει μεσα,με απειροελαχιστες εξαιρεσεις,ειναι περιεχομενο απο προβληματικα ατομα. Βλέπω συχνά βίντεο τα οποία γίνονται βαιραλ ας πούμε και έχουν 100000 λαικς ξέρω γω. Και είναι απλώς χαζά αστεία που δεν είναι καν αστεία βασικά, δηλαδή εγώ τα βλέπω και δεν καταλαβαίνω το λόγο που παίρνουν τόσα λαικς, πλέον το τικ τοκ το έχω επειδή μπαίνω στα live 2-3 ατόμων που μιλάνε για αθλητικά. Δε μπαίνω να χαζεψω βίντεο γιατί όλα μου φαίνονται κριντζ
jimis_vts Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, SilentVoice είπε Τον βλέπω 25 χρόνια το λιγότερο. Είναι η μόνη σταθερή αξία στην ενημέρωση. Εγώ περίμενα τόσα χρόνια τη στιγμή που έριχνε μούτζες στον εαυτό του για τις 5 δόσεις. Να χαρώ ενημέρωση. Να φανταστώ βλέπεις και εισαγγελάτο με τις 3 δόσεις μονοδοσικού?? 😂 7 ώρες πριν, SilentVoice είπε Τον βλέπω 25 χρόνια το λιγότερο. Είναι η μόνη σταθερή αξία στην ενημέρωση. Εγώ περίμενα τόσα χρόνια τη στιγμή που έριχνε μούτζες στον εαυτό του για τις 5 δόσεις. Να χαρώ ενημέρωση. Να φανταστώ βλέπεις και εισαγγελάτο με τις 3 δόσεις μονοδοσικού?? 😂
immortalx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Η συζυγος και εγω την κοψαμε μαχαιρι 20+ χρονια πριν, που ηδη ειχε φτασει σε σημειο αηδιας. Ηταν οτι καλυτερο εχω κανει στη ζωη μου. Η συνηθεια του να σηκωνεσαι το πρωι ή να γυριζεις απ'τη δουλεια, να την ανοιγεις και "αστην να ακουγεται" ή να πρεπει να προγραμματισεις να καθισεις να δεις το λιγο καλο περιεγχομενο που μπορει να εχει, δεν ειναι καν πρακτικο. Και στα αλλα μεσα εχει σαβουρα (και πολυ-πολυ περισσοτερες επιλογες φυσικα) αλλα μπορεις να φιλτραρεις τι θα δεις, και κυριοτερα, να επιλεξεις τον χρονο που θα τα δεις. Δεν μου κανει καθολου εντυπωση που οι νεοτερες γενιες την απορριπτουν. Και πολυ καλα κανουν. Το οτι επιλεγουν καποιες φορες να καταναλωσουν κατι χειροτερο πχ στο TikTok ειναι αλλο καπελο, αλλα η μαγικη λεξη ειναι επιλογη. 3
great Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Τι εννοεις τηλεοραση ? εκπομπες ελληνικες, σηριαλ, ειδησεις, reality, εκπομπες με υποδικους ? σηριαλ που εοχυν ενα κ**λοδαχτυλο για logo? τρομολαγνια ? διοτι η τηλεοραση μου εμενα δεν εχει καν dvb4 exei to 1-2 πιο ηταν τοτε, δεν εχει καν καλωδιο να μπαινει στην κεραια. αυτη ναι εχει πεθανει Το streaming, ολο το εξωτερικο περιεχομενο οχι δεν εχει πεθανει, ζει και βασιλευει. απο την αλλη ο κινηματογραφος εχει πεθανει. να πας σινεμα να δεις τι ? που σε 10 μερες εχει βγει ηδη σε streaming πλατφορμα (νόμιμα)
kostasbm Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 όσο υπάρχουν άτομα μεγαλης ηλικίας η τηλεόραση ποτέ δε θα πεθάνει.....ζει τόσα χρόνια ,δεν θα πάθει έμφραγμα τώρα...μόνο πονοκεφάλους και ρευματισμους για μενα η τηλεόραση υπάρχει για τα αγωνες αυτοκινήτου και αθλητικά γενικα..... μερικά κανάλια στο YouTube και καμμια σειρα στυλ judge Judy,2and1/2 men..........ελληνικα καναλια δε εχω και δε βλεπω γιατι χρόνια βλέπω sat tv.....με ενημερωνουν ομως οι δικοι μου για τα Ελληνικα δρωμενα οποτε ειμαι ενημερος....... σα συσκευή από τις πωλήσεις μια χαρά πάει....
sphinxgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Εγω με τον τίτλο νόμιζα ότι χάλασε η συσκευή της τηλεόρασης και θέλει επισκευη! Η δωρεάν τηλεόραση έχει πεθάνει όντως. Πλέον παίζουν κυρίως μπάλα πλατφόρμες τύπου Netflix και κονσόλες Xbox/PS
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Η δωρεάν τηλεόραση έχει πεθάνει όντως. Πλέον παίζουν κυρίως μπάλα πλατφόρμες τύπου Netflix και κονσόλες Xbox/PS Αυτό το συμπέρασμα πώς εξήχθη ακριβώς;
Doubt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δεν ξέρω σε άλλες χώρες τι γίνεται, εδώ περιέργως ανθίζει, βλέπε ΕΡΤ, mega, one και άλλα διάφορα κανάλια. Η ποιότητα του περιεχομένου είναι άλλη ιστορία, θλιβερή. Θυμάμαι πριν μια δεκαετία ράδιο αρβύλα και Αλ τσαντίρι, χαμός. Τώρα πάρε reality της κακιάς ώρας, άθλια telemarketing, μεσημεριανές "χωματερές", κουτσομπολιά, τηλεπαιχνίδια που απορώ ποιος τα βλέπει.. κι όλα αυτά συνεχίζονται για χρόνια ως "επιτυχημένα". Προσωπικά έχω αποσυνδεθεί από την ελεύθερη τηλεόραση σε σημείο να έχω χάσει επαφή με διαφημίσεις, πρόσωπα, εκπομπές κλπ. Η συσκευή έχει γίνει πλέον μόνιτορ για ίντερνετ κλπ. Επίσης σημαντικό, δεν βλέπω σειρές, ούτε ελληνικές (μακριά από μας) ούτε ξένες.
lordvec Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Τα κρατικά πάντως έχουν αρκετά αξιόλογο περιεχόμενο. Ουσιαστικά είναι τα μόνα που βλέπονται χωρίς να νιώθεις ότι σκοτώνεις εγκεφαλικά κύτταρα. Με εξαίρεση τις ειδήσεις τους φυσικά. Τις βλέπεις και λες πως ζεις στην καλύτερη χώρα του κόσμου! Κατά τα άλλα όχι, δεν έχει πεθάνει. Όπως δεν έχει πεθάνει το ραδιόφωνο ή ο DJ στα μαγαζιά.
sphinxgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, phanispal είπε Αυτό το συμπέρασμα πώς εξήχθη ακριβώς; Τέτοιου τύπου ερωτήσεις είναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ μπορεί να κάνει κάποιος σε Forum. Με την ίδια λογική να απαντήσω, πως εξάγεις το αντίθετο συμπέρασμα και να συνεχιστεί δίχως νόημα για πάντα η συζήτηση. Μέχρι τότε πάρε κ τυχαία άρθρα με μια απλή αναζήτηση https://www.businessnews.gr/kosmos/item/244547-ipa-oi-streaming-platformes-kseperasan-se-theaseis-ta-programmata-ton-tileoptikon-kanalion https://medianalysis.net/2021/04/11/ta-ellinika-kanalia-ston-iliggo-tis-diadiktyakis-tileorasis/ https://www.statista.com/forecasts/1221322/hours-console-gamers-spend-on-playing-video-games-per-week-in-the-us
ub40 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι κάτι που υπάρχει και θα υπάρχει σε όλα τα σπίτια είτε λειτουργεί είτε όχι. Το αν την ανοίγει ο κόσμος έχει να κάνει με το χαρακτήρα του, τα ενδιαφέροντά του και το διαθέσιμο χρόνο του. Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν από ίντερνετ και πειρατικά μέσα για ταινίες και σειρές προτιμούν τον υπολογιστή ή το κινητό τους. Άλλοι βλέπουν τηλεόραση με πακέτα τύπου netflix για αυτό το σκοπό και μόνο, άλλοι αρέσκονται να χαλβαδιάζουν τα φρούτα των πρωινάδικων και σαχλοεκπομπών που έχουν βγει, άλλοι την ανοίγουν για ειδήσεις είτε τις εμπιστεύονται είτε όχι. Δεν υπάρχει μια κοινή γραμμή στο σύνολο του πληθυσμού ώστε να πεις κατηγορηματικά αν έχει πεθάνει ή ζει και βασιλεύει το χαζοκούτι. Η ποιότητα είναι σίγουρα νεκρή πάντως, αυτό μπορούμε να το πούμε! Προσωπικά, δεν βλέπουμε καθόλου στο σπίτι, μόνο ταινίες σε στικάκι προβάλλουμε πάνω της. Ειδήσεις βρίσκουμε στο διαδίκτυο από πηγές πιο σοβαρές και θεωρητικά αξιόπιστες. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από ub40 1
armagedwnn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Πέταξα πραγματικά την τηλεόραση πριν 6-7 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Φέτος αγόρασα πάλι τα Χριστούγεννα περίπου (για ταινίες επειδή το μόνιτορ του υπολογιστή δεν βολεύε πια αφού άλλαξα σπίτι). Μέχρι τώρα δεν την έχω συνδέσει για να πιάνω κανάλια και ούτε πρόκειται απ' ότι φαίνεται. Γενικά δεν μπορώ να είμαι παθητικός τηλεθεατής, δηλαδή να μην μπορώ να κάνω pause, να δω κάτι που θέλω την στιγμή που το θέλω κτλ. Δεν θέλω ντε και καλά να είμαι σπίτι μου στις 9 την πέμπτη για να δω την σειρά που θέλω. Γενικά οι περισσότεροι αυτό τους ενοχλεί και γι' αυτό τον λόγο τα πιο πολλά κανάλια έχουν γίνει σχεδόν σαν τα συνδρομητικά. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να βλέπει χαζές εκπομπές ίντριγκες κτλ. Απλά όλα αυτά έχουν μεταφερθεί σε άλλες πλατφόρμες και σοσιαλ. Η τηλεόραση δεν θα πεθάνει, απλά θα αλλάξει χαρακτήρα και θα επηζήσει, σε μια δεκαετία πιστεύω το κάθε κανάλι θα έχει δική του εφαρμογή στη smart tv και όλοι θα παρακολουθούν από εκεί. Κάποια θα είναι πιο αξιόλογα κάποια άλλα όχι (αυτή την στιγμή το 95% είναι σκουπίδια πιστεύω με αυτό τον τρόπο που ο κόσμος θα διαλέγει τι θα δει και δεν θα είναι παθητικοί, τα σκουπίδια θα πάνε εκεί που αξίζουν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις