BayernMunich Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 καλησπερα. Ποια ειναι η γνωμη σας για την τηλεοραση? εγω εχω παρατηρησει οτι πολυ λιγα ατομα της γενιας μου βλεπουν τηλεοραση σε καθημερινη βαση, πχ για ειδησεις καποια εκπομπη η καποιο σιριαλ, εγω προσωπικα την τηλεοραση τη χρειαζομαι μονο και μονο γιατι εχω το play station, σειρες η ταινιες μπορω να δω απο νετφλιξ η πειρατικα, για ειδησεις δε σχολιαζω καν ειναι απλα μια τρομοκρατια και ψεματα να αποπροσανατολιζουν το κοσμο. Πιστευω οτι πλεον εχουν κυριαρχισει τα σοσιαλ μιντια και το youtube κατα κρατος και τα επομενα χρονια η γενια μας θα αφησει στην ακρη το "κουτι". 4 1
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Σχετικά ναι, πέθανε. Αν και εγώ βλέπω αλλά επειδή δεν έχω τι άλλο να κάνω, κάθομαι στο σπίτι όλη μέρα χαζεύω με το κινητό στο Internet και έχω ανοιχτή και την τηλεόραση σε ειδήσεις εκπομπές η κανένα master chef, δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Για κάποιον που είναι εργαζόμενος και έχει πολλές άλλες ασχολίες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοίξει την τηλεόραση. Δεν ενημερώνεται κανένας πλέον από εκεί εκτός από παππούδες γιαγιάδες. 1
basilis_k6 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 ποτε δεν θα πεθάνει. ειναι δωρεαν και οι 40+ με παιδια αναγκαστικά περνάνε ωρες στο σπιτι. 2
G.TH. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Έχει πεθάνει από την άποψη πως οι εκπομπές είναι κλώνοι, η μια με την άλλη. Με σπάνιες εξαιρέσεις. Σε απόλυτα νούμερα ακόμα 3-4 εκατομμύρια άνθρωποι είναι συντονισμένοι τα απογεύματα και τα βράδια.
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 36 λεπτά πριν, BayernMunich είπε σειρες η ταινιες μπορω να δω απο νετφλιξ Τελικά τι εννοείς με τον όρο «τηλεόραση»;
johnick Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Και ναι και όχι. Στην Ελλάδα η τηλεόραση δεν καινοτομεί και δεν μοντερνοποιείται. Δηλαδή, όταν ανοίγεις τη τηλεόραση κάθε μέρα και βλέπεις Παπαδάκη 70 ετών, 40 χρόνια στη τηλεόραση ή γενικά όλους τους άλλους, έτσι δεν μπορεί να πάει ούτε η δημοσιογραφία μπροστά, αλλά ούτε η τηλεόραση. Από την άλλη τα περισσότερα κανάλια εξυπηρετούν πολιτικούς σκοπούς, συνεπώς η Ελληνική τηλεόραση δεν μπορεί να γίνει κάτι ξεχωριστό και θα αναλώνεται χρόνο με το χρόνο, μέχρι που θα αλλάξει μοτίβο και τα περισσότερα κανάλια θα αναγκαστούν να πάνε στο διαδίκτυο 1
The_Judas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Τα social media και το youtube ειναι το μελλον αλλα και εκει υπαρχει ακομα μεγαλυτερη σαβουρα αποπροσανατολισμου και fake news χωρις φιλτρο. Το χειροτερο απ ολα ειναι οι αλγοριθμοι που σου δειχνουν τη 1 αποψη μονο. Αν ψαξεις στο google μια αποψη....συνεχιζει ο αλγοριθμος να σου επιβαλει την ιδια γνωμη με το ζορι και αυτο ειναι ακομη πιο επικινδυνο. Αν ψαξεις πχ " το ολοκαυτωμα ειναι ψεμα" θα σου βγαζει παρομοια θεματολογια. Επισης στο διαδικτυο εχει επικρατησει κατα κρατος ο ακραιος λογος γιατι το clickbait πουλαει. Το ειχε πει και μια πρωην υπαλληλος του fb οτι ο αλγοριθμος προκαλει πολωση και μισος επιτηδες για να οδηγησει τον χρηστη να κανει κλικ. Το μισος πουλαει περισσοτερο απο μια βαρετη λογικη σκεψη. 6
JakeKaufman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δεν εχει πεθάνει, αντίθετα εχει γιγαντωθεί. Οι σειρές και οι πλατφόρμες streaming έχουν καταστήσει την τηλεόραση βασικό μέσο διασκέδασης στο σπίτι. 1
BayernMunich Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, johnick είπε Και ναι και όχι. Στην Ελλάδα η τηλεόραση δεν καινοτομεί και δεν μοντερνοποιείται. Δηλαδή, όταν ανοίγεις τη τηλεόραση κάθε μέρα και βλέπεις Παπαδάκη 70 ετών, 40 χρόνια στη τηλεόραση ή γενικά όλους τους άλλους, έτσι δεν μπορεί να πάει ούτε η δημοσιογραφία μπροστά, αλλά ούτε η τηλεόραση. Από την άλλη τα περισσότερα κανάλια εξυπηρετούν πολιτικούς σκοπούς, συνεπώς η Ελληνική τηλεόραση δεν μπορεί να γίνει κάτι ξεχωριστό και θα αναλώνεται χρόνο με το χρόνο, μέχρι που θα αλλάξει μοτίβο και τα περισσότερα κανάλια θα αναγκαστούν να πάνε στο διαδίκτυο Ούτε στις άλλες χώρες καινοτομεί, παντού τα ίδια είναι. 8 λεπτά πριν, The_Judas είπε Τα social media και το youtube ειναι το μελλον αλλα και εκει υπαρχει ακομα μεγαλυτερη σαβουρα αποπροσανατολισμου και fake news χωρις φιλτρο. Το χειροτερο απ ολα ειναι οι αλγοριθμοι που σου δειχνουν τη 1 αποψη μονο. Αν ψαξεις στο google μια αποψη....συνεχιζει ο αλγοριθμος να σου επιβαλει την ιδια γνωμη με το ζορι και αυτο ειναι ακομη πιο επικινδυνο. Αν ψαξεις πχ " το ολοκαυτωμα ειναι ψεμα" θα σου βγαζει παρομοια θεματολογια. Επισης στο διαδικτυο εχει επικρατησει κατα κρατος ο ακραιος λογος γιατι το clickbait πουλαει. Το ειχε πει και μια πρωην υπαλληλος του fb οτι ο αλγοριθμος προκαλει πολωση και μισος επιτηδες για να οδηγησει τον χρηστη να κανει κλικ. Το μισος πουλαει περισσοτερο απο μια βαρετη λογικη σκεψη. Στο ίντερνετ είναι πολύ πιο εύκολο να έχει κανείς δημόσιο λόγο γι'αυτό μπορεί να δεις περιεχόμενο από το πιο λογικό μέχρι το πιο τρελό, εγώ ας πούμε στο τικ τοκ είδα πράγματα που με έκαναν να αηδιάσω και να κριντζαρω πολύ άσχημα 1
lneam Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) πιστευετε πως η τηλεοραση εχει "πεθανει"? ο τιτλος ειναι λαθος. Το να ρωτας κατι που εσυ ο ιδιος δεν μπορει να το διαπιστωσει, μαλλον ειναι λαθος. Αν ομως ρωτουσες > πιστευετε πως η τηλεοραση θα "πεθανει" συντομα ?, τοτε αυτο ειναι θεμα για συζητηση εχεις αναφερει πως οι νεο ανθρωποι δεν βλεπουν tv, ....., ΝΑΙ οι νεοι εχουν ελαχιστες σκοτουρες και η "ζωη' τους ειναι το εξω. Εαν λοιπον σε ενα σπιτι κατοικει ενας νεος, η tv θα πιασει πολυ σκονη. Σε σπιτια που υπαρχει οικογενεια, με μικρα παιδια, παπουδες, ισως μια συζυγο που δεν εργαζεται, με τακτικες επισκεψεις απο συγγενεις, .... κτλ, τοτε η tv μπορει και να λειτουργει ΟΛΗ την μερα. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι ενα προιον που θα υπαρχει στην ζωη μας για πολλες ακομα δεκαετιες, Ισως και για ολο τον αιωνα νεο μηνυμα ας μην ξεχναμε πως αυτοι που ειναι σημερα νεοι, δεν θα μεινουν για παντα σε αυτη την ηλικια, ουτε σε αυτη την μορφη καθημερινοτητας. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από lneam
NT1G Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Δεν εχει πεθάνει, αντίθετα εχει γιγαντωθεί. Οι σειρές και οι πλατφόρμες streaming έχουν καταστήσει την τηλεόραση βασικό μέσο διασκέδασης στο σπίτι. Δεν νομίζω να εννοεί την συσκευή της τηλεόρασης αυτός που άρχισε το θέμα. 2
SilentVoice Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, johnick είπε Δηλαδή, όταν ανοίγεις τη τηλεόραση κάθε μέρα και βλέπεις Παπαδάκη 70 ετών, 40 χρόνια στη τηλεόραση Τον βλέπω 25 χρόνια το λιγότερο. Είναι η μόνη σταθερή αξία στην ενημέρωση. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Εντελώς έχει πεθάνει. Ταινίες για το ανάθεμα 3ης κατηγορίας, σειρές της πλάκας, κουτσομπολίστικες σκουπίδια trash εκπομπές, επαναλήψεις στο φουλ ειδικά το καλοκαίρι. Και το χειρότερο είναι οι ειδήσεις, ειδικά από μερικά κανάλια που έχεις την εντύπωση ότι είναι "γραφείο" τύπου κόμματος. Καλύτερα κλειστή!!! 3 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Τον βλέπω 25 χρόνια το λιγότερο. Είναι η μόνη σταθερή αξία στην ενημέρωση. Τραγικός!! Ώρα για απόσυρση! 3
AntiSeptic Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Σε χώρες όπως η Ελλάδα, όπου οι ηλικιωμένοι είναι μεγαλύτεροι από τους νέους, η τηλεόραση δεν πέθανε. 3
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δεν έχει πεθάνει, έχει μεγάλη δύναμη και λογικά θα συνεχίσει να έχει για χρόνια ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις