Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Violator1978 είπε

Εγώ δίνω για την μητέρα μου 500€/μήνα, η γυναίκα έρχεται 3 ώρες την ημέρα εκτός Κυριακής, την κάνει μπάνιο της μαγειρεύει κάνει τις δουλειές του σπιτιού, καθαριότητα πλυντήρια και ψώνια σούπερ μάρκετ,η μητέρα μου έχει αρχές άνοιας, αλλά ακόμα είναι λειτουργική στο 100%,ποία είναι η γνώμη σας για τα λεφτά που δίνω; 

Ολα αυτα τα κανει μεσα σε 3 ωρες? Εγω πολλα λεω οτι ειναι.

Δημοσ.

Για 6 ώρες την ημέρα εκτός Κυριακής η πεθερά μου έδινε πριν 5 μήνες 550€ σε μια Αλβανή από γραφείο και φρόντιζε τον πεθερό μου.. Προχωρημένη άνοια αλλά όρθιος και τρώει σχεδόν μόνος το φαγητό του.. Βέβαια την ανάγκη του όπως τα μωρά.. Πάνες..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Violator1978 είπε

Εγώ δίνω για την μητέρα μου 500€/μήνα, η γυναίκα έρχεται 3 ώρες την ημέρα εκτός Κυριακής, την κάνει μπάνιο της μαγειρεύει κάνει τις δουλειές του σπιτιού, καθαριότητα πλυντήρια και ψώνια σούπερ μάρκετ,η μητέρα μου έχει αρχές άνοιας, αλλά ακόμα είναι λειτουργική στο 100%,ποία είναι η γνώμη σας για τα λεφτά που δίνω; 

Σου φαίνονται πολλά;

Δημοσ.
1 hour ago, dimigar said:

Για 6 ώρες την ημέρα εκτός Κυριακής η πεθερά μου έδινε πριν 5 μήνες 550€ σε μια Αλβανή από γραφείο και φρόντιζε τον πεθερό μου.. Προχωρημένη άνοια αλλά όρθιος και τρώει σχεδόν μόνος το φαγητό του.. Βέβαια την ανάγκη του όπως τα μωρά.. Πάνες..

Τζάμπα. Ούτε καν βασικός μισθός για τέτοια δουλειά.

χίλιες φορές ζητιάνος ή βαπορακι

Δημοσ.
Στις 8/12/2023 στις 10:47 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Σου φαίνονται πολλά;

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή,γνώμες ρωτάω 

Στις 8/12/2023 στις 10:26 ΜΜ, andreaspA είπε

Ολα αυτα τα κανει μεσα σε 3 ωρες? Εγω πολλα λεω οτι ειναι.

Προφανώς το σπίτι από καθαριότητα πλέον είναι σε πολύ καλό επίπεδο και καθημερινά κάνει ένα φρεσκάρισμα, όπως και για ψώνια δεν πάει κάθε μέρα, το θέμα είναι ότι την φροντίζει καλά και έχει ταιριάξει με την μάνα μου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...