Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,ξέρει κανείς κανένα άτομο για φροντίδα ηλικιωμένης ή κάποιο έμπιστο γραφείο γιατί με 2-3 που μίλησα μου φάνηκαν απατεώνες.

Για Αθηνα Βορεια Προαστια.

Επεξ/σία από Indalx
Δημοσ.

δοκιμασε μια βολτα σε καποιο μεγαλο νοσοκομειο (ΚΑΤ/ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ κτλ) και θα βρεις αρκετες αγγελιες ανερτημενες. Ακομα και να ρωτησεις το φυλακα εκει ή καμμια νοσοκομα σιγουρα θα σου πει..Εναλλακτικα αγγελιες σε σαιτσ και οτι...σου κατσει

Δημοσ.
Στις 21/3/2023 στις 7:56 ΜΜ, Indalx είπε

Καλησπέρα,ξέρει κανείς κανένα άτομο για φροντίδα ηλικιωμένης ή κάποιο έμπιστο γραφείο γιατί με 2-3 που μίλησα μου φάνηκαν απατεώνες.

Για Αθηνα Βορεια Προαστια.

Καλημέρα, εγω πριν μερικά χρονια απευθύνθηκα σε αυτούς για μια κυρία που ηθελα για την μανα μου. Πηγα εκει, μίλησα, ειδα τις κύριες. Η κυρια που ήρθε ηταν απο την Γεωργία, ηταν τοσο καλη και εξαιρετική και φρόντιζε την μανα μου τοσο καλα και με το παραπάνω που την "ενιωθα" στο τελος σαν να ειναι "θεια" μου. Εμεινε μαζι της μεχρι το "τελος" το οποιο ηταν εξαιρετικά δύσκολο, χωρις να αποχωρήσει.
Ισως να ημουν τυχερος, αλλα έμεινα πολυ ευχαριστημένος απο το γραφείο αυτο.

Δεν χανεις κατι να τους καλέσεις και να πας να δεις απο κοντα.

Αναφορά σε κείμενο

Δημοσ.

Τα γραφεια δεν κανουν καποιο σκριναρισμα,οτι εχουν μπροστα τους στο πασαρουν για να παρουν την προμηθεια

Μπορει να φανεις τυχερος,μπορει οχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Τα γραφεια δεν κανουν καποιο σκριναρισμα,οτι εχουν μπροστα τους στο πασαρουν για να παρουν την προμηθεια

Μπορει να φανεις τυχερος,μπορει οχι.

Και ομως το συγκεκριμένο κάνει. Διάβασε την ιστοσελίδα τους. Επίσης δίνεις εγγύηση (χρήματα) τα οποία σου τα δίνει πισω αν η κοπέλα/κυρια δεν καλύπτει τις απαιτήσεις σου και σου στέλνει άλλη αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Τα στοιχειά τους τα εχει όποτε δεν μπορούν να σου κάνουν κατι, πχ να σε κλεψει η οτι αλλο.
Το θεωρώ καλυτερο απο κάποια απρόσωπη αγγελια που θα βρει εξω απο κάποιο νοσοκομείο.
Εκτος αν εχει συστάσεις απο καποιο γνωστό και παρει ετσι την κυρια που ψαχνει (που δεν εχει αλλιως δεν θα ρωταγε εδω).
Θα του ελεγα για εκεινη την κυρία που ειχα εγω, αλλα σταμάτησε την δουλειά και πηγε πισω στην πατρίδα της. Μιλαμε για εξαιρετική κυρια και στην δουλεια της αλλα και σαν άτομο!.

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.

Το συγκεκριμενο γραφειο ειναι αρκετα χρονια στον χωρο και αυτο ειναι καλο σημαδι.

Παντως στο διαδικτυο υπαρχουν και αρνητικοτατες αξιολογησεις.

Ο οποιος ελεγχος κανουν δεν μπορει παρα να ειναι περιορισμενος,δεν ειναι αστυνομικη ή εισαγγελικη αρχη.

Θεωρω οτι λοιπον οτι ισχυει ο παραγοντας τυχη,ειδικα στην εποχη μας οπου οι εργαζομενοι ειναι δυσευρετοι.

Εμεις καποτε ειχαμε παρει μια κυρια (Ελληνιδα) με συσταση απο το φαρμακειο της γειτονιας,ξεραμε που μενει,ποια ειναι η οικογενεια της κτλ.Δυστυχως εκλεβε οπως φανηκε απο την καμερα που εγκατασταθηκε υστερα απο υποψιες.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Επίσης δίνεις εγγύηση (χρήματα) τα οποία σου τα δίνει πισω αν η κοπέλα/κυρια δεν καλύπτει τις απαιτήσεις σου και σου στέλνει άλλη αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Δηλαδή, δίνεις ΕΣΥ χρήματα, αλλά αν ΣΟΥ δημιουργήσουν πρόβλημα, τα παίρνεις πίσω; Αυτό δε το λες ακριβώς εγγύηση. :P

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Haldol είπε

Δηλαδή, δίνεις ΕΣΥ χρήματα, αλλά αν ΣΟΥ δημιουργήσουν πρόβλημα, τα παίρνεις πίσω; Αυτό δε το λες ακριβώς εγγύηση. :P

Εγγύηση ειναι γιατι μπορει το πρόβλημα να μην το δημιουργήσουν αυτοι αλλα ΕΣΥ. Δηλαδη ο ηλικιωμένος/η στην κυρία που θα ερθει. Δεν ειναι ζωο ο γηροκόμος, άνθρωπος ειναι.
Πολλοί ηλικιωμένοι θες από γηρατειά, από άνοια, απο φάρμακα, και απο άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα φέρονται κάκιστα και καμια φορα δεν μπορουν να αντεξουν οι γηροκομοι και φεύγουν. Στο λεω απο προσωπική εμπείρια σε παπου ηλικιωμένο φεύγανε γιατι τις εβριζε χωρις λογο. Δεν μπορούσαν να του βρουν καμιά. Ολες φεύγανε.
Ας δούμε λοιπον και την αλλη οψη του νομίσματος, πριν βγάλουμε συμπεράσματα. Το οτι πληρώνουμε δεν σημαίνει οτι θα εργαστεί καποιος και θα αποδεχτεί  παράλογες καταστάσεις.
Εγω ειχα θετική εμπειρια απο αυτο το γραφειο, καποιος αλλος οχι. Ετσι ειναι αυτα. Ισως να ημουν τυχερός, ίσως οχι. Η βαθμολογια ειναι πανω του μεσου ορου.

Πίστεψε με οταν ειδα την κυρία (αυτη απο την Γεωργια) που εμενε με την μανα μου το τι ζορι τράβαγε, και μονο οτι έκλαιγε και αυτη μαζι με την μανα μου οταν ειχε τα ξεσπάσματα απο την ασθενεια της, τοτε κατάλαβα οτι δεν ειναι ευκολη δουλεια. Τοτε την σεβάστηκα. Αυτοι οι ανθρωποι εχουν "δει" πολλα. Μετα τον θανατο της μανας μου οταν η ιδια πλεον (η κυρια αυτη) επαθε ενα προβλημα υγειας ημουν ο πρωτος που ετρεξε να την βοηθησει.

Αυτα απο εμενα.. οποτε δοκιμάζει κάποιος και βλεπει. Απλα ειναι τα πραγματα ΜΗΝ το κανουμε δραμα.

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Εγγύηση ειναι γιατι μπορει το πρόβλημα να μην το δημιουργήσουν αυτοι αλλα ΕΣΥ. Δηλαδη ο ηλικιωμένος/η στην κυρία που θα ερθει. Δεν ειναι ζωο ο γηροκόμος, άνθρωπος ειναι.
Πολλοί ηλικιωμένοι θες από γηρατειά, από άνοια, απο φάρμακα, και απο άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα φέρονται κάκιστα και καμια φορα δεν μπορουν να αντεξουν οι γηροκομοι και φεύγουν. Στο λεω απο προσωπική εμπείρια σε παπου ηλικιωμένο φεύγανε γιατι τις εβριζε χωρις λογο. Δεν μπορούσαν να του βρουν καμιά. Ολες φεύγανε.
Ας δούμε λοιπον και την αλλη οψη του νομίσματος, πριν βγάλουμε συμπεράσματα. Το οτι πληρώνουμε δεν σημαίνει οτι θα εργαστεί καποιος και θα αποδεχτεί  παράλογες καταστάσεις.
Εγω ειχα θετική εμπειρια απο αυτο το γραφειο, καποιος αλλος οχι. Ετσι ειναι αυτα. Ισως να ημουν τυχερός, ίσως οχι. Η βαθμολογια ειναι πανω του μεσου ορου.

Πίστεψε με οταν ειδα την κυρία (αυτη απο την Γεωργια) που εμενε με την μανα μου το τι ζορι τράβαγε, και μονο οτι έκλαιγε και αυτη μαζι με την μανα μου οταν ειχε τα ξεσπάσματα απο την ασθενεια της, τοτε κατάλαβα οτι δεν ειναι ευκολη δουλεια. Τοτε την σεβάστηκα. Αυτοι οι ανθρωποι εχουν "δει" πολλα. Μετα τον θανατο της μανας μου οταν η ιδια πλεον (η κυρια αυτη) επαθε ενα προβλημα υγειας ημουν ο πρωτος που ετρεξε να την βοηθησει.

Αυτα απο εμενα.. οποτε δοκιμάζει κάποιος και βλεπει. Απλα ειναι τα πραγματα ΜΗΝ το κανουμε δραμα.

Εχει τρομερό ζόρι αυτή η δουλειά.Και σωματικό αλλά και ψυχολογικό.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

σωστα: ποιος θα πλυνει εναν ηλικιωμενο/η που δε μπορει καλα καλα να σταθει στα ποδια του; ποιος θα ανταποκριθει αν ο αλλος ζητησει κατι ή ουρλιαζει μεσα στη νυχτα; ποιος θα κανει τις ιδιες και τις ιδιες συζητησεις λογω ανοιας και πολλα αλλα που καποιοι ευτηχως δεν εχουν ζησει..

Οταν με ρωτανε για γηροκομο με 300 ευρ το μηνα απλα δεν ασχολουμαι. Ειναι μια δυσκολη δουλεια, δεν ειναι απλως ενα ατομο που πρεπει να βρισκεται εκει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Ακριβώς. Δεν είναι εγγύηση που εξασφαλίζει εσένα, αλλά την εταιρεία και τους γηροκόμους. Οπότε κακώς αναφέρεται ως "εξασφάλιση" υπέρ του ηλικιωμένου στο προηγούμενο post.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

Οταν με ρωτανε για γηροκομο με 300 ευρ το μηνα απλα δεν ασχολουμαι. Ειναι μια δυσκολη δουλεια, δεν ειναι απλως ενα ατομο που πρεπει να βρισκεται εκει

300€ ?Τον μήνα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

300€ ?Τον μήνα;

Είναι πολύ δύσκολη δουλειά παιδιά. Ειδικά άνθρωπος που έχει χάσει τα λογικά του, λέει ασυναρτησίες, θέλει να τον καθαρίσεις από ακαθαρισίες, να τον πλύνεις, να τον  ταίζεις, να του κάνεις χατίρια για να ηρεμήσει, να τον βγάλεις να λιαστεί κ.α. Δεν μπορούμε εμείς να καθίσουμε με τον άνθρωπό μας και να τα κάνουμε αυτά, θα καθίσουν άλλο άγνωστοι με 300 ευρώ? Για όλα που προαναφέρα το minimum είναι χιλιάρικο + εξτραδάκια για να ασχολείται και να έχει όρεξη. 

Βέβαια, εξαρτάται και από τις υπηρεσίες. Αλλά για όλα τα παραπάνω χιλιάρικο και δεν θα φτάσει. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, valadsk είπε

Είναι πολύ δύσκολη δουλειά παιδιά. Ειδικά άνθρωπος που έχει χάσει τα λογικά του, λέει ασυναρτησίες, θέλει να τον καθαρίσεις από ακαθαρισίες, να τον πλύνεις, να τον  ταίζεις, να του κάνεις χατίρια για να ηρεμήσει, να τον βγάλεις να λιαστεί κ.α. Δεν μπορούμε εμείς να καθίσουμε με τον άνθρωπό μας και να τα κάνουμε αυτά, θα καθίσουν άλλο άγνωστοι με 300 ευρώ? Για όλα που προαναφέρα το minimum είναι χιλιάρικο + εξτραδάκια για να ασχολείται και να έχει όρεξη. 

Βέβαια, εξαρτάται και από τις υπηρεσίες. Αλλά για όλα τα παραπάνω χιλιάρικο και δεν θα φτάσει. 

Φίλε μου το γνωρίζω απο πρώτο χέρι καθώς είναι η δουλειά μου.Ξέρω διαφορετικά τα οικονομικά μεγέθη αλλά Αγγλία 300€ είναι για τρεις μέρες.Για απλές περιπτώσεις,για πιο πολύπλοκες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων κλπ τα 150€ την ημέρα είναι σίγουρα.

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ δίνω για την μητέρα μου 500€/μήνα, η γυναίκα έρχεται 3 ώρες την ημέρα εκτός Κυριακής, την κάνει μπάνιο της μαγειρεύει κάνει τις δουλειές του σπιτιού, καθαριότητα πλυντήρια και ψώνια σούπερ μάρκετ,η μητέρα μου έχει αρχές άνοιας, αλλά ακόμα είναι λειτουργική στο 100%,ποία είναι η γνώμη σας για τα λεφτά που δίνω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...