atrwtos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Έσω ψάξει γοογλι, γιουτιουμπι μέχρι και το chatgtp αλλά δεν βρήκα άκρη. Θέλω σε έγγραφο Word να προσθέσω popup μήνυμα μπορώ να το κάνω όλα καλά κτλ. Αλλά αφού ολοκληρώσω και το αποθηκεύσω σαν pdf αρχείο και το ανοίξω δεν εμφανίζει το popup μήνυμα όταν περνάω με τον κέρσορα του ποντικιού από πάνω από το κείμενο... οι υπερσύνδεσμοι λειτουργούν κανονικά αλλά όχι το popup μήνυμα γιατί;;... Κάτι έλεγα παίζει με την αποθήκευση και δεν το "παίρνει" αλλά δεν βρήκα άκρη...μετά έψαξα αλλά βρήκα με illustrator δεν με βοήθησαν και πολύ το 'χω εγκατεστημένο κτλ. αλλά δεν.. Γνωρίζει κάποιος κάποιον τρόπο να το κάνω αυτό με illustrator, photoshop,word κάποιο online εργαλείο κτλ.;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μηπως αυτο που ζητας δεν υποστηριζεται γενικως απο το pdf σαν προτυπο? Πχ και εγω θελω να γραψω mitsos με μπλε γραμματα στο word και απο εκει να το παω στο notepad. Αλλα εκει τα γραμματα δεν γινονται μπλε επειδη το notepad δεν υποστηριζει μορφοποιηση στο κειμενο. (86) Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrwtos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jim_p είπε Μηπως αυτο που ζητας δεν υποστηριζεται γενικως απο το pdf σαν προτυπο? Πχ και εγω θελω να γραψω mitsos με μπλε γραμματα στο word και απο εκει να το παω στο notepad. Αλλα εκει τα γραμματα δεν γινονται μπλε επειδη το notepad δεν υποστηριζει μορφοποιηση στο κειμενο. (86) αχαα...μου πέρασε από το μυαλό αλλά είπα κάτι θα υπάρχει...με illustaror γίνετε πάντως αλλά δεν μπόρεσα γιατί έχω το καινούργιο στα βίντεο είανι το παλιο κάποιες ρυθμίσεις έχουν αλλάξει κτλ..και δεν... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από atrwtos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα