Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Αλλά ΟΧΙ στο ΑΕΚ - ΠΑΟ της περασμένης Κυριακής (21/3) αν καταλαβαίνω καλά. Περιορίστηκαν κατά το 1ο διάστημα μόνο, μετά όλα είναι ομαλά;

ακριβώς. 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμπλήρωσα ένα μήνα χρήσης της υπηρεσίας και επανέρχομαι με νέες, θετικές αυτή τη φορά, εντυπώσεις:
Με εξαίρεση το ματς της 19ης Μαρτίου ΑΕΚ - ΠΑΟ (που αποτέλεσε και αφορμή για τη δημιουργία του νήματος), το streaming σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες υψηλής τηλεθέασης (ελληνικά ντέρμπι, Champions League) ήταν ομαλό, χωρίς σκαμπανεβάσματα.
Η ανάλυση παρέμενε στα 1080p καθόλη τη διάρκεια των αναμετρήσεων και το lag δεν υπερέβαινε τα 10″.
Ειδικά για το ματς κυπέλλου ΟΣΦΠ - ΑΕΚ, και επειδή έτυχε να βρίσκεται μαζί μου συνδρομητής με full πακέτο της εταιρείας (δηλ. σταθερό/κινητό/internet/TV) σημειώνω πως η θέαση σε smartphone (5G, συνδεδεμένο στο δίκτυο της COSMOTE) είχε μικρότερη καθυστέρηση.
Όχι καμιά τρελή διαφορά, 3~4 δευτερόλεπτα.
ΣΗΜ: η σύγκριση δεν έγινε στο 90λεπτο αλλά στο after game.

Γνωρίζει κανείς τι ισχύει με τις πάγιες εντολές;
Τις τελευταίες 2 μέρες λαμβάνω SMS από την COSMOTE για αποτυχημένες χρεώσεις. Και αν είχα χρησιμοποιήσει την primary κάρτα μου (και όχι αυτή που έχει μικρό υπόλοιπο) θα είχε ήδη ανανεωθεί αυτόματα.

Screenshot_2023-04-19_pixelized_.png.b9fe12ca4e4c7d9e7a23967d5c20a8ba.png

Το θέμα είναι πως δεν θυμάμαι να έχω δώσει πάγια εντολή εξόφλησης. Ένα δίμηνο με ενδιέφερε μέχρι την ολοκλήρωση των playoffs και τον τελικό κυπέλλου (20/5).
Θεωρούσα δεδομένο πως μετά την συμπλήρωση 30 ημερών το Monthly Sports Pack απλώς θα έληγε και αν ήθελα να ανανεώσω για έναν ακόμη μήνα θα επαναλάμβανα τη διαδικασία. Και επειδή οι μέρες δεν βγαίνουν, σκόπευα να πληρώσω τον επόμενο -και τελευταίο αφού η ποδοσφαιρική σεζόν τελειώνει- μήνα την Κυριακή, στις 23/4.
Μην έχουμε πάλι τίποτα απρόοπτα με μεταθέσεις διεξαγωγής και άλλα τέτοια τραγελαφικά...
Αν αφαιρέσω την κάρτα από το προφίλ στην επόμενη πληρωμή θα έχω νέο «COSMOTE TV OTT Αναγνωριστικό Σύνδεσης»;
Και αν ναι, επηρεάζει καθόλου τη λειτουργία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...