intruder99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και 1 χρόνο είμαι με το Realme 9 Pro+ 8/256, αλλά τώρα βρήκα την ευκαιρία για να πάω στο Samsung Galaxy S21 FE 6/128. Με ενδιαφέρουν κυρίως οι κάμερες. Βέβαια, αν και με προβληματίζει η αργή φόρτιση (25W αντί για 60W), θέλω να πιστεύω ότι θα την συνηθίσω. Εσείς θα κάνατε αυτή την μετάβαση ή θα μένατε με το 9 Pro+ και γιατί; (Να πω εξ αρχής ότι έχω ως μοναδική επιλογή το S21 FE, οπότε θα παρακαλούσα να μην υπάρξουν προτάσεις για άλλα κινητά.)
life is music Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, intruder99 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και 1 χρόνο είμαι με το Realme 9 Pro+ 8/256, αλλά τώρα βρήκα την ευκαιρία για να πάω στο Samsung Galaxy S21 FE 6/128. Με ενδιαφέρουν κυρίως οι κάμερες. Βέβαια, αν και με προβληματίζει η αργή φόρτιση (25W αντί για 60W), θέλω να πιστεύω ότι θα την συνηθίσω. Εσείς θα κάνατε αυτή την μετάβαση ή θα μένατε με το 9 Pro+ και γιατί; (Να πω εξ αρχής ότι έχω ως μοναδική επιλογή το S21 FE, οπότε θα παρακαλούσα να μην υπάρξουν προτάσεις για άλλα κινητά.) θα πηγαινα σε samsung καθαρα γιατι δινει 4 χρονια ενημερωση λογισμικού και 4 χρονια security updates Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από life is music
Fotia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Πάντως στο Realme 9 Pro+ έχει αναφέρει η εταιρία , θα δώσει 3 έτη λειτουργικό και 4 έτη ενημερώσεις ασφαλείας .
GATE123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, intruder99 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και 1 χρόνο είμαι με το Realme 9 Pro+ 8/256, αλλά τώρα βρήκα την ευκαιρία για να πάω στο Samsung Galaxy S21 FE 6/128. Με ενδιαφέρουν κυρίως οι κάμερες. Βέβαια, αν και με προβληματίζει η αργή φόρτιση (25W αντί για 60W), θέλω να πιστεύω ότι θα την συνηθίσω. Εσείς θα κάνατε αυτή την μετάβαση ή θα μένατε με το 9 Pro+ και γιατί; (Να πω εξ αρχής ότι έχω ως μοναδική επιλογή το S21 FE, οπότε θα παρακαλούσα να μην υπάρξουν προτάσεις για άλλα κινητά.) Δεν θα δεις και τρελές διαφορές. Μάλιστα στο Samsung θα δεις και μεγάλη διαφορά στην κάμερα την νύχτα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από GATE123
aces Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, intruder99 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και 1 χρόνο είμαι με το Realme 9 Pro+ 8/256, αλλά τώρα βρήκα την ευκαιρία για να πάω στο Samsung Galaxy S21 FE 6/128. Με ενδιαφέρουν κυρίως οι κάμερες. Βέβαια, αν και με προβληματίζει η αργή φόρτιση (25W αντί για 60W), θέλω να πιστεύω ότι θα την συνηθίσω. Εσείς θα κάνατε αυτή την μετάβαση ή θα μένατε με το 9 Pro+ και γιατί; (Να πω εξ αρχής ότι έχω ως μοναδική επιλογή το S21 FE, οπότε θα παρακαλούσα να μην υπάρξουν προτάσεις για άλλα κινητά.) Στο αρχικο ερωτημα οχι για αλλαγη συσκευης με δεδομενο οτι υπαρχει το realme αφου μεγάλη διαφορά δεν έχουν ουτε σε αποδοση performance ούτε συνολικά και η Realme δινει 3 ετη ενημερωσεων αρα καλύτερα όχι αφού έχεις τη συσκευη μονο 1 χρόνο ας βγει κάτι καλυτερο πρωτα.
intruder99 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, aces είπε Στο αρχικο ερωτημα οχι για αλλαγη συσκευης με δεδομενο οτι υπαρχει το realme αφου μεγάλη διαφορά δεν έχουν ουτε σε αποδοση performance ούτε συνολικά και η Realme δινει 3 ετη ενημερωσεων αρα καλύτερα όχι αφού έχεις τη συσκευη μονο 1 χρόνο ας βγει κάτι καλυτερο πρωτα. Το έχω σχεδόν ένα χρόνο, αλλά είναι αγορασμένο από Amazon Warehouse, επομένως σε λίγες εβδομάδες θα λήξει η εγγύηση. Αν υποθέταμε ότι το S21 FE είναι ολοκαίνουριο και το κόστος απόκτησης αμελητέο, και πάλι η απάντηση θα ήταν όχι; Για να είμαι πιο συγκεκριμένος. Ένας συγγενής μου αγόρασε το S21 FE και τελικά άλλαξε γνώμη χωρίς να το έχει κάνει ούτε unboxing. Και λέει ότι αντί να το στείλει πίσω μπορεί αν θέλω να μου το πουλήσει σε χαμηλότερη τιμή απ' ότι το αγόρασε. Γιατί κάποια στιγμή (πριν αγοράσω το Realme 9 Pro+) του είχα πει ότι ήθελα το S21 FE. Οπότε τώρα μπορώ να πουλήσω το Realme και ένα smartwatch που ούτως ή άλλως δεν χρησιμοποιώ και να αποκτήσω το S21 FE χωρίς να έχω δαπανήσει χρήματα.
aces Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, intruder99 είπε Το έχω σχεδόν ένα χρόνο, αλλά είναι αγορασμένο από Amazon Warehouse, επομένως σε λίγες εβδομάδες θα λήξει η εγγύηση. Αν υποθέταμε ότι το S21 FE είναι ολοκαίνουριο και το κόστος απόκτησης αμελητέο, και πάλι η απάντηση θα ήταν όχι; Για να είμαι πιο συγκεκριμένος. Ένας συγγενής μου αγόρασε το S21 FE και τελικά άλλαξε γνώμη χωρίς να το έχει κάνει ούτε unboxing. Και λέει ότι αντί να το στείλει πίσω μπορεί αν θέλω να μου το πουλήσει σε χαμηλότερη τιμή απ' ότι το αγόρασε. Γιατί κάποια στιγμή (πριν αγοράσω το Realme 9 Pro+) του είχα πει ότι ήθελα το S21 FE. Οπότε τώρα μπορώ να πουλήσω το Realme και ένα smartwatch που ούτως ή άλλως δεν χρησιμοποιώ και να αποκτήσω το S21 FE χωρίς να έχω δαπανήσει χρήματα. Με αυτά τα δεδομένα προχωράς σε αλλαγή συσκευης κ νέα αγορά από το συγγενή εφόσον το κόστος που απαιτείται δεν είναι μεγάλο κ δίνεις κ την τωρινή συσκευή. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα άξιζε αφού το κόστος θα ήτανε αρκετό χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει κάτι η αλλαγή. εχει 3 χρόνια ακόμα ο 1 χρονος πέρασε ενημερώσεις λογισμικού ακόμα το Galaxy s21 fe από τα 4 έτη που δίνει επίσημα η Σαμμυ Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από aces 1
intruder99 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Στις 22/3/2023 στις 10:11 ΠΜ, aces είπε Με αυτά τα δεδομένα προχωράς σε αλλαγή συσκευης κ νέα αγορά από το συγγενή εφόσον το κόστος που απαιτείται δεν είναι μεγάλο κ δίνεις κ την τωρινή συσκευή. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα άξιζε αφού το κόστος θα ήτανε αρκετό χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει κάτι η αλλαγή. εχει 3 χρόνια ακόμα ο 1 χρονος πέρασε ενημερώσεις λογισμικού ακόμα το Galaxy s21 fe από τα 4 έτη που δίνει επίσημα η Σαμμυ Ευχαριστώ πολύ! Αυτό που με προβληματίζει είναι η φόρτιση σε συνδυασμό με την μικρή αυτονομία, γιατί και το 9 Pro+ δεν έχει μεγάλη αυτονομία, αλλά τυχαίνει μερικές φορές να το βάζω στην φόρτιση για 10-15 λεπτά πριν βγω από το σπίτι και με καλύπτει. Αλλά είναι το μόνο αρνητικό του S21 FE και θέλω να πιστεύω ότι θα το συνηθίσω.
GATE123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Ευχαριστώ πολύ! Αυτό που με προβληματίζει είναι η φόρτιση σε συνδυασμό με την μικρή αυτονομία, γιατί και το 9 Pro+ δεν έχει μεγάλη αυτονομία, αλλά τυχαίνει μερικές φορές να το βάζω στην φόρτιση για 10-15 λεπτά πριν βγω από το σπίτι και με καλύπτει. Αλλά είναι το μόνο αρνητικό του S21 FE και θέλω να πιστεύω ότι θα το συνηθίσω. Ο 888(S21 FE) κάνει λίγο καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία (94%) έναντι του Dimensity 920(Realme )που είναι (84%).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα