tsoump Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Χαίρετε, Θα αποτυπώσω τις σκέψεις μου, να μού πείτε άπαξ και υπάρχει η δυνατότητα από κάποιον πάροχο να κάνει συνδυασμό πακέτων: Αναζητώ να βάλω internet στο σπίτι (1 άτομο) χωρίς απαραίτητα σταθερό τηλέφωνο. Στον ίδιο πάροχο που θα επιλέξω θέλω να βάλω και συμβόλαιο του καρτοκινητού που ήδη έχω (είναι cu vodafone). Επειδή είμαι τελευταίο όροφο πιάνω καλό 5G (Παγκράτι) ενώ η οπτική ίνα δεν έχει περαστεί σε κανένα διαμέρισμα επειδή η πολυκατοικία έχει μόνο παππούδια . Υπάρχει κάποιο συμφέρον πρόγραμμα που να έχει: 1. Κινητή με κλήσεις ~πάνω από 600' & internet πάνω από 15GB τον μήνα και 2. Internet σπιτιού (είτε με 4G+ / 5G router είτε με VDSL) με πάνω από 300GB τον μήνα. Έχετε να προτείνετε κάτι εναλλακτικά; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Στις 21/3/2023 στις 3:59 ΜΜ, tsoump είπε Χαίρετε, Θα αποτυπώσω τις σκέψεις μου, να μού πείτε άπαξ και υπάρχει η δυνατότητα από κάποιον πάροχο να κάνει συνδυασμό πακέτων: Αναζητώ να βάλω internet στο σπίτι (1 άτομο) χωρίς απαραίτητα σταθερό τηλέφωνο. Στον ίδιο πάροχο που θα επιλέξω θέλω να βάλω και συμβόλαιο του καρτοκινητού που ήδη έχω (είναι cu vodafone). Επειδή είμαι τελευταίο όροφο πιάνω καλό 5G (Παγκράτι) ενώ η οπτική ίνα δεν έχει περαστεί σε κανένα διαμέρισμα επειδή η πολυκατοικία έχει μόνο παππούδια . Υπάρχει κάποιο συμφέρον πρόγραμμα που να έχει: 1. Κινητή με κλήσεις ~πάνω από 600' & internet πάνω από 15GB τον μήνα και 2. Internet σπιτιού (είτε με 4G+ / 5G router είτε με VDSL) με πάνω από 300GB τον μήνα. Έχετε να προτείνετε κάτι εναλλακτικά; Ευχαριστώ! Viodafone Gigabyte Unlimited Ultra και μια 24αρα γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα