Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ομαδα το συστημα μου ειναι ryzen 5 3600 me Gigabyte GeForce GTX 1660 Super 6GB 

to κουτι μου ειναι Zalman Z7 Neo Gaming Midi Tower  τροφοδοτικο Thermaltake Smart RGB 600W

ram G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 RAM

σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση την ψυκτρα του επεξεργαστη (εχω την μανα της amd ) και τη καρτα γραφικων μου σε καποια 3060 3060 ti 3070 η ερωτηση μου ειναι ποσο θα ανεβει η αποδοση του pc μου και αν συνεργαζετε με τον ryzen 5 3600 και αν αξιζει δηλαδη τετοια αλλαγη .Καποιος γνωστης να μου προτεινει μια καρτα γραφικων και ενα τιμιο cpu cooler και και αν θα χρειαστω μεγαλυτερο τροφοδοτικο 

αν ξεχασα κατι σημαντικο ρωτηστε με.ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω ποια οθόνη έχεις, μην πας πιο κάτω από 3060ti ώστε να αξίζει το upgrade. Γενικα μιλώντας ο 3600 σηκώνει κάρτες μέχρι 6700xt, rtx 3070 χωρίς μπουκάλι.Αν γράψεις και την οθόνη σου ίσως να μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Χωρίς να ξέρω ποια οθόνη έχεις, μην πας πιο κάτω από 3060ti ώστε να αξίζει το upgrade. Γενικα μιλώντας ο 3600 σηκώνει κάρτες μέχρι 6700xt, rtx 3070 χωρίς μπουκάλι.Αν γράψεις και την οθόνη σου ίσως να μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο. 

1 ASUS εχω 1 ms 165 hrz 1080 παιζω. απλα επειδη δεν ειμαι πολυ γνωστης και δεν εχω χρονο να παρακολουθησω βιντεακια δεν ξερω ποια υλοποιηση να παρω εχει 3070 με 500 εχει και με 1000 αν γνωριζεις καμια vfm(οθονη αν αντεχει και σε καλυτερη αναλυση μετα το καλοκαιρι μπροω να παρω μια )

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dionisis1kav είπε

1 ASUS εχω 1 ms 165 hrz 1080 παιζω. απλα επειδη δεν ειμαι πολυ γνωστης και δεν εχω χρονο να παρακολουθησω βιντεακια δεν ξερω ποια υλοποιηση να παρω εχει 3070 με 500 εχει και με 1000 αν γνωριζεις καμια vfm(οθονη αν αντεχει και σε καλυτερη αναλυση μετα το καλοκαιρι μπροω να παρω μια )

Χρειάζεται όμως παρακολούθηση γιατί η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να πάρεις την ακριβότερη υλοποίηση μιας κάρτας γιατί με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερη κάρτα που, έστω κι αν δεν είναι στην καλύτερη υλοποίηση της, είναι ανώτερη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Frank11 είπε

Νομίζω ότι αξίζει να το αναβαθμίσετε, ώστε η εμπειρία σας να αυξηθεί σημαντικά.

αυτο θελω να κανω .... γνωριζετε εσεις μηπως σε ποια καρτα να παω?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dionisis1kav είπε

ξεχασα να γραψω σωστα... Gigabyte B450 Aorus προ

εγώ στην θέση σου θα πουλούσα R3600 , θα αγόραζα R5800X3D για να πάρω +20..+30% σε FPS και να παρατείνω την ζωή της πλατφόρμας μου για μια 5ετία και μετά θα περιμένα να βγάλουν νέας γενιάς gpu στην μεσαία κατηγορία πριν αποφασίσω για GPU.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

εγώ στην θέση σου θα πουλούσα R3600 , θα αγόραζα R5800X3D για να πάρω +20..+30% σε FPS και να παρατείνω την ζωή της πλατφόρμας μου για μια 5ετία και μετά θα περιμένα να βγάλουν νέας γενιάς gpu στην μεσαία κατηγορία πριν αποφασίσω για GPU.

με μια cpu θα ανεβει 20-30% ειναι αποδεδειγμενο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dionisis1kav είπε

me 600w ειμαι κομπλε για τωρα?

μια χαρά αλλά θα το ξαναδείς στο μέλλον ανάλογα με την gpu , η cpu καί μόνο 40w παραπανω

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε

μια χαρά αλλά θα το ξαναδείς στο μέλλον ανάλογα με την gpu , η cpu καί μόνο 40w παραπανω

μηπως γνωριζεις και καμια τιμια ψυκτρα για τον συγκεκριμενο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Dionisis1kav είπε

μηπως γνωριζεις και καμια τιμια ψυκτρα για τον συγκεκριμενο?

https://www.skroutz.gr/s/33452935/Arctic-Freezer-i35-CO-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-για-Socket-115x-1200-1700.html#reviews

σίγουρα είναι πολύ καλή επιλογή , δεν ξέρω κάποια τόσο καλή σε αυτά τα λεφτά (μπορεί να υπάρχει , ας απαντήσει και κανένας άλλος)

Επεξ/σία από jgeorgiou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...