Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους..

Εδώ και αρκετό καιρό με έχουνε βάλει στο μάτι κλεφτρονια, ευτυχώς έχω κάμερα και μέχρι τώρα ότι κλέψανε το κατάφερα (η αστυνομια) και τους βρήκα. Με ενοχλεί όμως απίστευτα που συνεχίζει αυτην η βόλτα από τα κλεφτρονια έχω δύο μέρες που βλέπω κάποιον πάλι να κοιτάζει στο πάρκινγκ μου μόνο το μηχανάκι.. 

Έχω αρχίσει και νιώθω απελπισία καθώς είναι η τρίτη φορά που με κλέβουν πράγματα από το πάρκινγκ πυλωτη, και πραγματικά κάθε βράδυ το σκέφτομαι μήπως πάω το πρωί και δεν βρω κάτι. Η πυλωτη είναι με πόρτες-καγκελα μπροστά τα οποία δεν κλείνει κανένας ποτέ, εγώ είμαι από την πίσω πλευρά όπου υπάρχει τοίχος αλλά παρόλαυτα όλοι από μπροστά μπήκαν και με κλέβανε.

Να ενημερώσω προς πρόκειται για πολυκατοικία 10 ιδιοκτητών με διαμερίσματα. 

Η πυλωτη είναι δηλωμένη ως πυπωτη (από ότι μου είπε ο διαχειριστής)και από όσο ξέρω δεν μπορώ να την κλείσω με κανένα τρόπο εκτός αν παράνομησω.

Κάναμε συνέλευση και μάζεψα υπογραφές για να το κλείσω με συμφωνια πως ότι πρόστιμο αν υπάρξει ποτέ να το πληρώσω εγώ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλω άδεια ;

Τι μου προτείνεται να κάνω ;

Επίσης σε περίπτωση που το κλείσω παράνομα, αν γίνει καταγγελία από τον γείτονα γιατί ως το προφανές (η κατσίκα του γείτονα να ψοφήσει)...

Τι συνέπειες θα αντιμετωπίσω ;

Τι ποσό θα έχω ως ποινή;

Θα επιβαρυνθεί και η πολυκατοικία ;

Σας ευχαριστώ όποια βοήθεια η γνώμη δεκτή.

Επεξ/σία από xaloulis90
Δημοσ.

ας ξεκινησουμε απο τα βασικα. Ειναι πυλωτη.

Δλδ τι πραγματα επιχειρουν να κλεψουν (εκτος απο το μηχανακι)? Δεν μπορεις να μην τα εχεις εκτεθημενα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεχνα την πελωτη (πυλωτη για εμας). Βρες ενα κλειστο παρκινγκ στη γειτονια ή εστω καποιο κλειστο χωρο. Μπορεις με ενα μικρο τιμημα το μηνα να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.

Ποια ειναι η περιοχη;

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Sad 1
Δημοσ.

Ξεχνα το παρανομο κλείσιμο από τη στιγμη που δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το νομιμοποιπήσεις.

Αν σου γίνει καταγγελία στην πολεοδομία  το πρόστιμο θα είναι τέτοιο , το οποίο σημειωτέον είναι καθε χρόνο , που θα αναγκαστεις να το ρίξεις.

Δημοσ.

Γιατί να την χτίσεις αντί να πάρεις προσφορά για κιγκλίδωμα με μεγαλύτερο ύψος και τηλεχειριστήριο για το άνοιξε κλεισε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

Ξεχνα την πελωτη (πυλωτη για εμας). Βρες ενα κλειστο παρκινγκ στη γειτονια ή εστω καποιο κλειστο χωρο. Μπορεις με ενα μικρο τιμημα το μηνα να εχεις το κεφαλι σου υσηχο.

Ποια ειναι η περιοχη;

Ήσυχο για εμάς 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tutuyo είπε

ας ξεκινησουμε απο τα βασικα. Ειναι πυλωτη.

Δλδ τι πραγματα επιχειρουν να κλεψουν (εκτος απο το μηχανακι)? Δεν μπορεις να μην τα εχεις εκτεθημενα?

Κάποιες φορές επειδή είναι μερικά μεγάλα πράγματα τα αφήνω εκεί για κάποιες ωρες επίσης κάτι λάδια ανταλλακτικά αυτοκινήτου και γενικά μικρό πραγματα. Έχω και ποδήλατο το οποίο 2 φορές προσπάθησαν αλλά δεν το πήραν.

Εκτεθειμένα πως να μην τα έχω αφού είναι ανοιχτά όλα ; Δεν κλείνουν τις πόρτες ..

2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

Ξεχνα την πελωτη (πυλωτη για εμας). Βρες ενα κλειστο παρκινγκ στη γειτονια ή εστω καποιο κλειστο χωρο. Μπορεις με ενα μικρο τιμημα το μηνα να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.

Ποια ειναι η περιοχη;

Συγνώμη εσένα αν σε κλέβουν το σπίτι αλλάζεις σπίτι ; Έχω δικό μου πάρκινγκ και θα το αφήσω κενό για να πληρώνω άλλο δεν ξέρω και εγώ πόσο μακριά θα βρω από το σπίτι μου ;

Οκ άποψη σου και είναι δεκτή...

Λάρισα βρίσκομαι..

1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Ξεχνα το παρανομο κλείσιμο από τη στιγμη που δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το νομιμοποιπήσεις.

Αν σου γίνει καταγγελία στην πολεοδομία  το πρόστιμο θα είναι τέτοιο , το οποίο σημειωτέον είναι καθε χρόνο , που θα αναγκαστεις να το ρίξεις.

Γνωρίζεις το πρόστιμο να μου πεις ;

Η απλά το λες γιατι έχεις ακούσει διάφορα..

Γιατί το έχω στις ερωτήσεις του θεματος...

33 λεπτά πριν, vs_skg είπε

Γιατί να την χτίσεις αντί να πάρεις προσφορά για κιγκλίδωμα με μεγαλύτερο ύψος και τηλεχειριστήριο για το άνοιξε κλεισε

Δεν θέλω να την χτίσω απλά γενικά να την κλείσω αναζητώ διάφορες απόψεις όπως πχ να βάλω έστω και σίτα πλέγμα.. τουλάχιστον θα αποτρέπει τον κλέφτη να πάει πιστεύω 

Επεξ/σία από xaloulis90
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xaloulis90 είπε

Έχω δικό μου πάρκινγκ και θα το αφήσω κενό για να πληρώνω άλλο δεν ξέρω και εγώ πόσο μακριά θα βρω από το σπίτι μου ;

Ασε εκει το μηχανακι τοτε.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, xaloulis90 είπε

Η απλά το λες γιατι έχεις ακούσει διάφορα..

Γιατί το έχω στις ερωτήσεις του θεματος...

Οχι δεν το γνωρίζω μπορείς να ρωτήσεις κάποιο μηχανικό αλλα μη φανταστείς πως θα είναι κάτι μικρό. Ασε που θα βγει διαταγή κατεδάφισης και αν δεν το ρίξεις θα εχεις  πρόστιμο διατήρησης το οποίο θα πληρωνεις κάθε χρόνο. Σε συμφέρει;;

Δημοσ.

Παιρνεις αλφα μολοκ και σε μια μερα την κλεινεις παράνομα, δεν πρόκειται να συμβει τίποτα εφοσον εχεις μιλήσει με τους ενοικους

Θέλει όμως γρήγορες δουλειές, ριξε και ενα μουσαμά να μην φαίνονται οι εργασίες γιατι ειναι αυτόφωρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...