Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Ελαβα μια επιστολή από Eurobank για το θέμα του τίτλου.

Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό και γιατί το κάνουν;

Η εταιρία αυτή έχει έδρα το Λονδίνο και ιδρύθηκε το 2011.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Το έχω δει.

Εξήγηση θέλω.

Τι να χαιρετήσω;

Δεν έχω κάτι να κρύψω όπως οι 25 χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν πατάνε το κουμπί άρση τραπεζικού απορρήτου που περιέχεται στην φόρμα με την οποία μπορούν να κάνουν διακανονισμό υποχρεώσεων.

Δημοσ.
2 hours ago, skiabox said:

Το έχω δει.

Εξήγηση θέλω.

Τι να χαιρετήσω;

Δεν έχω κάτι να κρύψω όπως οι 25 χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν πατάνε το κουμπί άρση τραπεζικού απορρήτου που περιέχεται στην φόρμα με την οποία μπορούν να κάνουν διακανονισμό υποχρεώσεων.

Εγω οπως το καταλαβαινω, οι καρτες μαλλον περασαν σε εταιρια / διαχειριστρια εξωτερικου, οποτε και θελουν το ΟΚ για να μπορουν να εχουν προσβαση στα στοιχεια σου λογω GDPR. Θα τους χαιρετουσα για αυτον και μονο τον λογο. Και εγω δεν εχω να κρυψω κατι αλλα δεν θα ηθελα να εχω παρε δωσε με μια εταιρια / διαχειριστρια που δεν εχει εδρα εδω…

Νομιζω πως ειναι καλυτερα να επικοινωνησεις με την τραπεζα…

Δημοσ.

Μεταβίβασαν της περισσότερες πιστωτικές της Eurobank εκεί. Η οποία εταιρεία την διαχειρίζεται η Eurobank οπότε τα παίρνουν απο την μια τσέπη και τα βάζουν στην άλλη.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Μεταβίβασαν της περισσότερες πιστωτικές της Eurobank εκεί. Η οποία εταιρεία την διαχειρίζεται η Eurobank οπότε τα παίρνουν απο την μια τσέπη και τα βάζουν στην άλλη.

Κάτι λέει στο γράμμα που στείλανε ότι είναι συνήθης πρακτική, αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω τι κερδίζουν με αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...