Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να χτυπας το φραπε σου ανετα και στα πιο ψηλα ποτηρια, επιτραπεζια

προτασεις;

ευχαριστω

Επεξ/σία από naimore
Δημοσ.

Έχω εδώ και 6 χρόνια την Artemis Metallic Mix-2010. Αγορά τότε στα 110€, τώρα έχει παραπάνω. Είναι ακριβώς αυτό που θες. Ανώφελο να πω ότι έχει αρκετή δύναμη για να κάνεις τα πάντα, δε θα ζοριστεί π.χ. σε κρέμα αραβοσίτου, κάποια παχιά sauce, ή οτιδήποτε άλλο, και φυσικά έχει πλαστικό εργαλείο ανάδευσης ώστε να μη κάνει τα ποτήρια "καινούρια".

Να χαλάσει σύντομα αυτό το γαϊδούρι δε το βλέπω εύκολο, αλλά αν τύχει, θα την ξαναπάρω. Δε μου λείπει τίποτα, δε θα 'θελα τίποτα διαφορετικό.

Δημοσ.

κι όμως ένα από τα δύο σχόλια λέει "

• Σχετικά κοντός αναδευτήρας 😨

χώρια την τσιμπημενη τιμή, δεν με ενδιαφέρει για κάτι άλλο, φρεντο, αφρογαλα

Δημοσ.

Ο αναδευτήρας είναι περίπου 15,5 εκατοστά. Πρακτικά δεν έχω βρει ποτήρι που να μη μπορεί να το χτυπήσει. Μπύρας σίγουρα δε μπορεί, αλλά τα "καφεδοπότηρα" είναι όλα πολύ πιο κοντά.

Spoiler

image.png.d4a9a9b9d0687eebf0cf37813668830f.png

:P

Όσο για την τιμή... δεν έγραψες για κάποιο max budget, οπότε θεώρησα ότι δε σ' απασχολεί.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, naimore είπε

μα και max budget να μην έχω, εδώ βλέπω του 20αρικου, τόσο μάπα είναι; μεγάλη η διαφορά πάντως

Η αμέσως προηγούμενη επιτραπέζια που είχα (Izzy, γύρω στα 30 ευρώ, αλλά δε θυμάμαι ακριβώς την τιμή) ήταν απλά... κακή. Εάν μου πεις να διαλέξω ποια θα 'παιρνα τώρα (ενώ πλέον έχω εμπειρία και απ' τις δύο), ή ποια απ' τις δύο είναι πιο τίμια, με βάση τα λεφτά που ζητάνε, κερδίζει με μεγάλη διαφορά η Artemis. Στην Izzy ένιωσα ότι απλά πέταξα λεφτά. Ακόμα και στο φραπέ (που είναι μία παρασκευή χωρίς τρομερές απαιτήσεις) η Izzy έκανε πολύ χειρότερο.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, naimore είπε

μα και max budget να μην έχω, εδώ βλέπω του 20αρικου, τόσο μάπα είναι; μεγάλη η διαφορά πάντως

https://www.skroutz.gr/c/2573/frapedieres/f/604384/epitrapezia.html?o=φραπεδιερα+επιτραπεζια

Έχω αυτή με τα 22 ευρώ. Άπειρα ευχαριστημένος. Την χρησιμοποιώ κάθε μέρα τουλάχιστον 1 φορά για καφέ..το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι πάρα πολύ δυνατή και εύκολα μπορεί να πεταχτεί ο καφές αν το ποτήρι είναι κοντο. 

• Like 1
Δημοσ.

έχοντας δώσει πριν 20 χρόνια 30 χιλιάδες δραχμές (κάπου στα 100 ευρώ)  για μια hamilton που ακόμα δουλεύει, ψηφίζω artemis

Δημοσ.
22 ώρες πριν, naimore είπε

https://www.skroutz.gr/c/2573/frapedieres/f/604384/epitrapezia.html?o=φραπεδιερα+επιτραπεζια

18 ώρες πριν, Haldol είπε

Η αμέσως προηγούμενη επιτραπέζια που είχα (Izzy, γύρω στα 30 ευρώ, αλλά δε θυμάμαι ακριβώς την τιμή) ήταν απλά... κακή. Εάν μου πεις να διαλέξω ποια θα 'παιρνα τώρα (ενώ πλέον έχω εμπειρία και απ' τις δύο), ή ποια απ' τις δύο είναι πιο τίμια, με βάση τα λεφτά που ζητάνε, κερδίζει με μεγάλη διαφορά η Artemis. Στην Izzy ένιωσα ότι απλά πέταξα λεφτά. Ακόμα και στο φραπέ (που είναι μία παρασκευή χωρίς τρομερές απαιτήσεις) η Izzy έκανε πολύ χειρότερο.

Έχω πετάξει και εγώ διάφορα λεφτά σε φθηνές λύσεις, από izzy μέχρι noname. Μέτριες στη καλύτερη, κακή εντύπωση συνολικά. Να σημειώσω μόνο, ότι μια φορά να κοπανήσεις κατά λάθος τον αναδευτήρα, θα στραβώσει και θα μετράει ώρες ζωής. Έτσι μου χάλασε η Izzy σε λιγότερο από 1 χρόνο. Τώρα είμαι με μια noname, η οποία έχει βγάλει 3 χρόνια, αλλά άρχισε να τρίζει και έχει ραγίσει το κάτω μέρος του αναδευτήρα. Μόλις με αφήσει (λογικά σύντομα) θα πάω και εγώ σε artemis ή johny. Το παίρνεις μια φορά, και κυκλοφορούν και ανταλλακτικά, οπότε ό,τι χαλάσει επισκευάζεται. Αν και το μοτέρ, με τόσο ελαφριά χρήση που θα γίνεται (μόνο με καφέδες), δε θα τα παίξει σχεδόν ποτέ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Που ειναι το service της artemis;

επισης με τις ταχυτητες δεν βγαζω ακρη, η προς τα μενα ειναι η γρηγορη ή η αργη;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, naimore είπε

επισης με τις ταχυτητες δεν βγαζω ακρη, η προς τα μενα ειναι η γρηγορη ή η αργη;

Δεν ακούς την παραπάνω φασαρία; :P

Στη δική μου είναι προς τα 'μενα η αργή, αλλά έχει και "1" / "2" πάνω στο διακόπτη.

• Like 1
Δημοσ.

τι να σου πω κι εμενα εχει (α2001) βαθμιδες Ι & ΙΙ αλλα δεν καταλαβαινω (ιδιαιτερη) διαφορα,

μηπως ειναι πολυ μικρη;

Δημοσ.

Εγω εχω μια Singer αγορασμενη προ 6-7ετιας και μια dossete d2101 στο μαγαζι που δουλευω.Και οι 2 δυνατες εξισου με τη dossete να ειναι λιγο παραπανω λογω οτι εχει διπλο χτυπητηρι και ειναι κ λιγοτερο θορυβωδης.Παντως "ξυλο" εχουν φαει και οι 2 πολυ και δεν εχουν κανει κιχ και τα "σουβλια¨τους δεν εχει τυχει να βρω ποτηρι να μην φτανουν,ακομα και τα "στραβα" που εδινε καποτε ο nescafe για φραπε μια χαρα τα φτανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...