Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει να βάλει κανείς AppleCare+ στο μηχάνημά του που το έχει αγοράσει κάποιος από το εξωτερικό; Λειτουργεί στην Ελλάδα;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zoranb είπε

Αξίζει να βάλει κανείς AppleCare+ στο μηχάνημά του που το έχει αγοράσει κάποιος από το εξωτερικό; Λειτουργεί στην Ελλάδα;

Αξίζει ειδικά για MacBook Pro που αυτοκτονούν από γραφεία, σπάνε οι οθόνες μέσα σε τσάντες, χύνονται καφέδες στα πληκτρολόγια κλπ. Επίσης πολύ θετικό είναι ότι στα Mac η κάλυψη είναι 3 χρόνια και όχι 2 όπως είναι στα iPhone/iPad/Apple Watch κλπ. Ακόμα και αν δε χρειαστεί να το χρησιμοποιήσεις, μπορείς να κάνεις εσύ ζημιά για να σου αλλάξουν την μπαταρία πριν λήξει η τριετία και να βγάλεις τα χρήματα του Apple Care ουσιαστικά μέσω της αλλαγής μπαταρίας και να το πουλήσεις με 100% υγεία ή να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς απροβλημάτιστα για άλλα τόσα χρόνια. Επίσης εφόσον είναι refurbished και κάποια μέρη της συσκευής έχουν ήδη γράψει χιλιομετράκια (το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό) θα είναι ένα ακόμα peace of mind. Η κάλυψη του AppleCare+ ισχύει κανονικά στην Ελλάδα σε όλα τα εξουσιοδοτημένα (iStorm-Document-iSystem-InfoQuest). 

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, enlightened είπε

Ακόμα και αν δε χρειαστεί να το χρησιμοποιήσεις, μπορείς να κάνεις εσύ ζημιά για να σου αλλάξουν την μπαταρία πριν λήξει η τριετία και να βγάλεις τα χρήματα του Apple Care ουσιαστικά μέσω της αλλαγής μπαταρίας...

Τί εννοείς να κάνω εγώ ζημιά κ να μου αλλάξουν την μπαταρία;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zoranb είπε

Τί εννοείς να κάνω εγώ ζημιά κ να μου αλλάξουν την μπαταρία;

Το accidental damage δε χρειάζεται να είναι όντως accidental :P Πχ εγώ στο iPhone μου που έχω βάλει Apple Care, 1-2 φορές μέσα στο χρόνο σπάω το πίσω μέρος για να έχω καινούργια μπαταρία. E αντίστοιχα εσύ μπορείς να σπάσεις κάτι για να σου αλλάξουν το σασί ή πχ να το βάλεις σε νερό κλπ. Τώρα σε μακ δεν το έχω κάνει να σου πω την αλήθεια αλλά καλό είναι να διαβάσεις τους όρους και να δεις τι καλύπτει και να πράξεις αναλόγως. Προσοχή, να ξέρεις ότι σε όλες τις περιπτώσεις έχεις και ένα κόστος απαλλαγής:

Αναφορά σε κείμενο

Unlimited incidents of accidental damage protection, each subject to a service fee of $99 for screen damage or external enclosure damage, or $299 for other accidental damage

Δηλαδή για σπάσιμο οθόνης ή για χτύπημα σε σασί πληρώνεις ένα 100άρι και για οποιοδήποτε άλλο accidental damage (προφανώς αναφέρονται στο νερό αλλά για κάποιο λόγο δεν το γράφουν) είναι 300.

Οποιοδήποτε θέμα απλής εργοστασιακής εγγύησης (δηλαδή αν δεν προκάλεσες εσύ τη ζημιά και έπαθε κάτι από μόνο του) σε καλύπτει δωρεάν και ισχύουν πάλι τα 3 χρόνια παγκόσμιας κάλυψης

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, enlightened είπε

1-2 φορές μέσα στο χρόνο σπάω το πίσω μέρος για να έχω καινούργια μπαταρία. E αντίστοιχα εσύ μπορείς να σπάσεις

Πώς σπας το πίσω μέρος; Τί εννοείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, zoranb είπε

Πώς σπας το πίσω μέρος; Τί εννοείς;

Για το iPhone αναφέρομαι. Είναι γυάλινη η πίσω πλευρά και αν σπάσει σου αλλάζουν όλο το πίσω μέρος -μπαταρία-σασί-μητρική-καπάκι

Επεξ/σία από enlightened
  • Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Κανονικά !

Μπορώ να πάρω AppleCare+ στην Ελλάδα; 

Αν πάρω λάπτοπ από Ελλάδα, μπορώ να πάρω AppleCare+ απο εξωτερικό;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, satsok2 είπε

Μπορώ να πάρω AppleCare+ στην Ελλάδα; 

Αν πάρω λάπτοπ από Ελλάδα, μπορώ να πάρω AppleCare+ απο εξωτερικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...