Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα εχω τα galaxy buds pro,ειναι οκ αλλα θελω καλυτερο ANC για να μην ακουω μεσα στο γυμναστηριο την μουσικη. Κανω κροσφιτ επομενως εχω πολυ κινητικοτητα αρα με ενδιαφερει και το φιτ να ειναι καλο. Εχω δει τα airpods pro 2 αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι η καλυτερη επιλογη. Εχετε καποιες αλλες ιδεες;;

Δηλαδη χρηση κυριως για γυμναστηριο επομενως θα παιξει και λιγο ιδρωτας και καλυτερο ANC, αυτα τα 2 θελω. Εχω iphone 14 pro

Επεξ/σία από geomrk
Δημοσ.

Αναφέρεσαι αποκλειστικά σε earbuds; Αν έχεις τα απλά, θα πρότεινα να πας σε buds 2 pro ή airpods pro 2. Θα δεις μεγάλη διαφορά. 
Λόγω iphone, προσωπικά θα επέλεγα τα airpods pro 2 και για το fit δεν θα έχεις θέμα. Τα καινούργια έχουν όλα τα μεγέθη (XS, S, M, L).

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Αναφέρεσαι αποκλειστικά σε earbuds; Αν έχεις τα απλά, θα πρότεινα να πας σε buds 2 pro ή airpods pro 2. Θα δεις μεγάλη διαφορά. 
Λόγω iphone, προσωπικά θα επέλεγα τα airpods pro 2 και για το fit δεν θα έχεις θέμα. Τα καινούργια έχουν όλα τα μεγέθη (XS, S, M, L).

ναι αποκλειστικα earbuds γιατι οτιδηποτε αλλο νομιζω δεν θα με βολευει λογω βαρους κτλπ. Εκει ειχα καταληξει και εγω απλα ηθελα να ακουσω γνωμες, ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Έχω beats fit pro από το Νοέμβριο, το ANC τους απογοητευτικό σε σχέση με αυτά που περίμενα. Συγκριτικά ακόμα και τα huawei freebuds 4i είχαν καλύτερο, τα δε airpods pro 2 κλάσεις ανώτερα. Σε μουσική όμως είναι φοβερά , με ωραίο μπάσο και δεν φεύγουν από τα αυτιά με τίποτα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

επανερχομαι, την πεμπτη μου κλεψανε την τσαντα γυμναστικης απτο αμαξι(μου σπασανε τζαμι και ανοιξαν απο μεσα ενω ηταν κλειδωμενο) και εν τελει απο 200$+ ακουστικα που κοιτουσα ειπα να το ριξω σε 150~$ (γιατι εφυγαν και αλλα εξοδα) και πηρα εν τελει τα sony wf-1000xm4 στα 150$ και εκανα μια προπονηση με αυτα. Πολυ καλο φιτ δεν φευγουν, επισης δεν ακουω τιποτα απτον περιγυρω μου. θα ελεγα στο 100% αλλα μενει να το δοκιμασω και αλλο. Περιμενα να ειναι λιγο πιο δυνατα στο max volume αλλα εφοσον δεν ακουω τιποτα αλλο δεν με πειραζει ιδιατερα,ισως καλυτερα για τα αυτια μου κιολας. Μενει να πειραματιστω λιγο με τις ρυθμισεις γιατι δεν προλαβα καθολου 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...