alexgr10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Γεια σας. Θέλω να εγκαταστήσω κάποιο προστατευτικό στον υπολογιστή μου. Πρώτον, τι διαφορά έχει κάποιο Software Antivirus με το Malwarebytes; Δεύτερον, ποιο Antivirus να εγκαταστήσω στο PC μου; Τέλος, μπορώ να εγκαταστήσω και τα δύο; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Το Malwarebytes ΔΕΝ είναι antivirus. Είναι ένα scanner για ...malwares, δηλαδή ενοχλητικά αρχεία και προγράμματα. Επίσης δεν έχει λόγο να τρέχει συνεχώς, όταν το θέλεις το τρέχεις και μετά το κλείνεις. Από av, αν έχεις 10άρια έχεις ήδη της micorosoft που αν και δεν είναι το καλύτερα, είναι αρκετά καλό για απλή χρήση. Για δωρεάν δες κανένα panda dome ή bitdefender ή κανένα avira αλλιώς πας για πλήρη σουίτα επί πληρωμής. Μακριά από το avast και ας φιγουράρει σαν το καλύτερο av (free ή paid). Για norton/mcafee δεν χρειάζεται να το αναφέρω. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, micos000 είπε Το Malwarebytes ΔΕΝ είναι antivirus. Είναι ένα scanner για ...malwares, δηλαδή ενοχλητικά αρχεία και προγράμματα. Επίσης δεν έχει λόγο να τρέχει συνεχώς, όταν το θέλεις το τρέχεις και μετά το κλείνεις. Okay. Κατανοητό. 20 λεπτά πριν, micos000 είπε Από av, αν έχεις 10άρια έχεις ήδη της micorosoft που αν και δεν είναι το καλύτερα, είναι αρκετά καλό για απλή χρήση. Για δωρεάν δες κανένα panda dome ή bitdefender ή κανένα avira αλλιώς πας για πλήρη σουίτα επί πληρωμής. Μακριά από το avast και ας φιγουράρει σαν το καλύτερο av (free ή paid). Για norton/mcafee δεν χρειάζεται να το αναφέρω. Ναι Win 10. Θέλω να αγοράσω και είμαι ανάμεσα στο BitDefender και Eset. Για το Avira δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Eset 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Το Bitdefender είναι πάρα πολύ καλό, αλλά καταναλώνει πολύ μνήμη και έχει συχνές ενημερώσεις που γράφουν πολύ στον SSD, το χρησιμοποιούσα στον προηγούμενο υπολογιστή μου που είχε HD, αλλά όταν άλλαξα υπολογιστή με SSD έβαλα το Eset που χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη, μικρές ενημερώσεις, είναι σε όλα ελαφρύ και αξιόπιστο, οπότε προτιμώ ESET, φυσικά να είναι Internet security ή το Smart (πιο ακριβό), κατά τη γνώμη μου πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Σας ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christo7s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, micos000 είπε Μακριά από το avast και ας φιγουράρει σαν το καλύτερο av Το έχω σε ένα pc το avast... προτείνεις να το απεγκαταστήσω; οχι τίποτε άλλο άλλα για το ebanking ποιο πολύ το χρειάζομαι για ίντερνετ σε αξιόπιστες σελίδες κτλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 To free; Αν ναι, θα έλεγα να πας σε κάποιο άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελάφι Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Τι avast premium δεν αξίζει; Δεν ειχα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται στην premium έκδοση. Στην free γίνεται πολύ εκνευριστικό με τις προτροπές και τις προτάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα