Προς το περιεχόμενο

Software Antivirus και Malwarebytes

alexgr10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας.

Θέλω να εγκαταστήσω κάποιο προστατευτικό στον υπολογιστή μου.

Πρώτον, τι διαφορά έχει κάποιο Software Antivirus με το Malwarebytes; Δεύτερον, ποιο Antivirus να εγκαταστήσω στο PC μου; Τέλος, μπορώ να εγκαταστήσω και τα δύο;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Malwarebytes ΔΕΝ είναι antivirus. Είναι ένα scanner για ...malwares, δηλαδή ενοχλητικά αρχεία και προγράμματα. Επίσης δεν έχει λόγο να τρέχει συνεχώς, όταν το θέλεις το τρέχεις και μετά το κλείνεις.

Από av, αν έχεις 10άρια έχεις ήδη της micorosoft που αν και δεν είναι το καλύτερα, είναι αρκετά καλό για απλή χρήση. Για δωρεάν δες κανένα panda dome ή bitdefender ή κανένα avira αλλιώς πας για πλήρη σουίτα επί πληρωμής. Μακριά από το avast και ας φιγουράρει σαν το καλύτερο av (free ή paid). Για norton/mcafee δεν χρειάζεται να το αναφέρω.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

20 λεπτά πριν, micos000 είπε

Το Malwarebytes ΔΕΝ είναι antivirus. Είναι ένα scanner για ...malwares, δηλαδή ενοχλητικά αρχεία και προγράμματα. Επίσης δεν έχει λόγο να τρέχει συνεχώς, όταν το θέλεις το τρέχεις και μετά το κλείνεις.

Okay. Κατανοητό.

20 λεπτά πριν, micos000 είπε

Από av, αν έχεις 10άρια έχεις ήδη της micorosoft που αν και δεν είναι το καλύτερα, είναι αρκετά καλό για απλή χρήση. Για δωρεάν δες κανένα panda dome ή bitdefender ή κανένα avira αλλιώς πας για πλήρη σουίτα επί πληρωμής. Μακριά από το avast και ας φιγουράρει σαν το καλύτερο av (free ή paid). Για norton/mcafee δεν χρειάζεται να το αναφέρω.

Ναι Win 10. Θέλω να αγοράσω και είμαι ανάμεσα στο BitDefender και Eset. Για το Avira δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Το Bitdefender είναι πάρα πολύ καλό, αλλά καταναλώνει πολύ μνήμη και έχει συχνές ενημερώσεις που γράφουν πολύ στον SSD, το χρησιμοποιούσα στον προηγούμενο υπολογιστή μου που είχε HD, αλλά όταν άλλαξα υπολογιστή με SSD έβαλα το Eset που χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη, μικρές ενημερώσεις, είναι σε όλα ελαφρύ και αξιόπιστο, οπότε προτιμώ ESET, φυσικά να είναι Internet security ή το Smart (πιο ακριβό), κατά τη γνώμη μου πάντα.

• Like 1

10 ώρες πριν, micos000 είπε

Μακριά από το avast και ας φιγουράρει σαν το καλύτερο av

Το έχω σε ένα pc το avast... προτείνεις να το απεγκαταστήσω; οχι τίποτε άλλο άλλα για το ebanking ποιο πολύ το χρειάζομαι για ίντερνετ σε αξιόπιστες σελίδες κτλπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...