Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

2 φορές δεν μου το ανέφεραν...αυτό είναι το θέμα...στην μία περίπτωση μάλιστα που πήγα να αγοράσω μία κάμερα, στο σαιτ τους έγραφαν ότι ήταν ετοιμοπαράδοτη, κάνω αίτημα για παραλαβή από το κατάστημα και πάω κατευθείαν να τη παραλάβω πριν μου έρθει μήνυμα για επιβεβαίωση παραλαβής. Πάω λοιπόν στο σταντ να πάρω το αντικείμενο και βλέπω μόνο το εκθεσιακό, ζητάω λοιπόν την παραγγελία μου και μου είπαν να περιμένω λιγο γιατί δεν ήταν 'ετοιμο...μετά από 5 λεπτά τσουπ έτοιμη η κάμερα...πάω ξανά από το σταντ και δεν υπήρχε το έκθεμα...τους ρώτησα επίμονα να μου πουν και μου απάντησαν ότι είναι εκθεσιακό και όταν τους ρώτησα γιατί δεν το ανέγραφαν στο σάιτ μου είπαν ότι είχε γίνει λάθος και όταν τους ανέφερα γιατί πήγαν να μου το πουλήσουν σε τιμή καινουργούς μου είπαν να το αφήσω....τέλος τους είπα να πάω σε άλλο κατάστημα να το παραλάβω μου είπαν ότι δεν υπήρχε σε κανένα άλλο ενώ στο σάιτ έγραφε ότι υπήρχε σε αρκετά της Αττικής....

ενώ αν ήσουν σπίτι και έπαιρνες την κάμερα θα έψαχνες για τον ανύπαρκτο δικηγόρο του καταναλωτή .μακάρι να μπορούσαμε να πάμε να παραλάβουμε οι ίδιοι από την μία μεριά θα ήταν καλά και από την άλλη θα ήταν ταυτόχρονα και επικίνδυνο διότι η υπομονή έχει εξαντληθεί με τα απανωτά ψέματα 🤥 

όπως έγινε με το never ofline πρώην  κατάστημα στην Ηλιούπολη την είχα πατήσει κανονικά 

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Fantomas2024 είπε

τώρα ήθελα να πάρω ένα ssd της Samsung και διάβασα σήμερα αυτό είναι να μην τρελαίνομαι 

Μην τρελαίνεσαι... Αν έχεις αυτόν τον φόβο, αγόρασέ τον απο ένα σοβαρό κατα προτίμηση μεγάλο μαγαζί απο αυτά που πας και τους αφήνεις στον πάγκο το εξάρτημα αν πάθει κάτι. Μην παλεύεις να τον βρεις 5 ευρώ χαμηλότερα απο κανα μικρομάγαζο που η μάνα του ιδιοκτήτη δεν ξέρει οτι ο γιός της έχει μαγαζί.  Για κάποιο λόγο γίνανε τα μεν μεγάλα μαγαζιά και το άλλο παραμένει τρύπα... Προσωπική μου προτίμηση είναι τα ιντερνετομάγαζα που έχουν και κάμποσα σημεία φυσικής παρουσίας. Για τα αποκλειστικά σκρουτζομάγαζα ούτε λόγος... Σήμερα είναι - αύριο δεν είναι...

Επεξ/σία από Eloy
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, anax111 είπε

Λοιπόν για την κουβέντα: Κάπου στο μακρινό 2005 -  2006 όταν πρωτοξεκίνησα τις αγορές από ebay την πάτησα με κινέζικη SD κάρτα που δούλεψε μόλις για 5 λεπτά από την στιγμή που την πρωτοχρησιμοποίησα (δούλεψε όμως!) και κόστιζε το ένα δέκατο της αυθεντικής. Προφανώς ελαττωματική κάρτα από την διαλογή των εργοστασίων που της κόλλησαν τα αυθεντικά αυτοκόλλητα. Από τότε δεν την ξαναπάτησα φυσικά. Ωστόσο πριν από 6 μήνες βλέπω έναν τύπο στο ebay από Κίνα μεριά που πουλούσε 4tb εξωτερικό SSD με τιμή χώμα, κάπου 25 $ αν θυμάμαι καλά, και ήταν χρόνια στο κουρμπέτι με αξιολογήσεις 99,8%! Ανοίγω να δω εάν υπάρχουν αξιολογήσεις για το συγκεκριμένο προϊόν και βλέπω ότι το έχει πάρει πολύς κόσμος και όλοι αφήσαν θετικό σχόλιο! Λέω δεν g@m1€τ€, 25 σκατοδόλαρα είναι πλέρω να μας φύγει η περιέργεια. Έρχεται λοιπόν μετά από 15 μέρες και ο δίσκος δουλεύει άψογα αλλά με πολύ χαμηλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής, και τα δύο κάπου στα 10 mbps. Ωστόσο σε όλες τις δοκιμές που έκανα δούλεψε τέλεια. Το έχω γεμάτο δεδομένα και μάλιστα μεγάλα αρχεία mkv, τόσο καιρό δεν έχει αλλοιωθεί κανένα αρχείο. Υποθέτω ότι ο δίσκος είναι κατασκευασμένος από μνήμες παλαιών micro SD καρτών με χαμηλές ταχύτητες που έμειναν αδιάθετες και το εργοστάσιο προκειμένου  να της πετάξει της κόλλησε σε μια καινούρια πλακετίτσα με κάποιο controler της συμφοράς και έβγαλε το προϊόν στην αγορά. Σίγουρα δεν λειτουργεί με τις επιδόσεις ενός SSD αλλά για αποθήκευση αρχείων που δεν τα χρησιμοποιείς συχνά είναι άψογη, φτηνή, ελαφριά και αξιόπιστη κατά πως φαίνεται λύση! 

Αυτο ακριβώς που λες είναι ο συγκεκριμένος δίσκος. Έχει 2-3 micro sd μεσα του οι οποιες δεν ειναι φυσικα 4tb. Ψαξε λίγο στο yt εχει βίντεο για τους συγκεκριμενους ssd. Είχε πάρει ενας φίλος και ηθελε να τον δουλεψει σε macos. Eχει ενα partition που δεν σε αφηνει με τιποτα να το σβησεις. Ο δισκος δουλευει αλλα προσεχε, μολις γραψεις την χωρητικοτητα των sd μετα συνεχιζει να "αντιγραφει" και παταει πανω στα αρχεια. Μην τον εμπιστευεσαι για σοβαρη δουλεια θα στεναχωρεθεις. τωρα για να μεταφερεις τιποτα χωρις να σε πολυ νοιαζει γιατι ηδη εχεις backup Κτλ οκ. αλλα μην κρατας φωτο βιντεο εκει ας πουμε.!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Eloy είπε

Μην τρελαίνεσαι... Αν έχεις αυτόν τον φόβο, αγόρασέ τον απο ένα σοβαρό κατα προτίμηση μεγάλο μαγαζί απο αυτά που πας και τους αφήνεις στον πάγκο το εξάρτημα αν πάθει κάτι. Μην παλεύεις να τον βρεις 5 ευρώ χαμηλότερα απο κανα μικρομάγαζο που η μάνα του ιδιοκτήτη δεν ξέρει οτι ο γιός της έχει μαγαζί.  Για κάποιο λόγο γίνανε τα μεν μεγάλα μαγαζιά και το άλλο παραμένει τρύπα... Προσωπική μου προτίμηση είναι τα ιντερνετομάγαζα που έχουν και κάμποσα σημεία φυσικής παρουσίας. Για τα αποκλειστικά σκρουτζομάγαζα ούτε λόγος... Σήμερα είναι - αύριο δεν είναι...

εννοείται ότι θα πάρω από σοβαρό κατάστημα δεν το συζητώ, ούτε και για 20 και 30 ευρώ διαφορά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ ! επίσης δεν φτάνει που είναι όπως λες μια τρύπα βάζουν και τους υπάλληλους να γράφουν 5 αστέρια αξιολογήσεις ,το ίδιο συμβαίνει και στο σκρουτζ το οποίο από το 2018 και μετά το αποφεύγω ...αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα στην κυριολεξία είναι ότι πρέπει να πάρω από διαφορετικά μαγαζιά ,παράδειγμα επεξεργαστής motherboard ψύκτρα κάρτα γραφικών ραμ σκληρό κ.τ.λ δεν τα έχουν όλοι αυτό που θέλω .οπότε θα πρέπει να ασχοληθώ 2με 3 γιατί δεν τα έχουν όλα σε ένα μαγαζί .απλά θα πρέπει να συμβιβαστώ για να τα πάρω από ένα ,αλλά το πρόβλημα είναι δεν συμβιβάζομαι .anyway θα κάνω υπομονή και βλέπουμε ...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

2 φορές δεν μου το ανέφεραν...αυτό είναι το θέμα...στην μία περίπτωση μάλιστα που πήγα να αγοράσω μία κάμερα, στο σαιτ τους έγραφαν ότι ήταν ετοιμοπαράδοτη, κάνω αίτημα για παραλαβή από το κατάστημα και πάω κατευθείαν να τη παραλάβω πριν μου έρθει μήνυμα για επιβεβαίωση παραλαβής. Πάω λοιπόν στο σταντ να πάρω το αντικείμενο και βλέπω μόνο το εκθεσιακό, ζητάω λοιπόν την παραγγελία μου και μου είπαν να περιμένω λιγο γιατί δεν ήταν 'ετοιμο...μετά από 5 λεπτά τσουπ έτοιμη η κάμερα...πάω ξανά από το σταντ και δεν υπήρχε το έκθεμα...τους ρώτησα επίμονα να μου πουν και μου απάντησαν ότι είναι εκθεσιακό και όταν τους ρώτησα γιατί δεν το ανέγραφαν στο σάιτ μου είπαν ότι είχε γίνει λάθος και όταν τους ανέφερα γιατί πήγαν να μου το πουλήσουν σε τιμή καινουργούς μου είπαν να το αφήσω....τέλος τους είπα να πάω σε άλλο κατάστημα να το παραλάβω μου είπαν ότι δεν υπήρχε σε κανένα άλλο ενώ στο σάιτ έγραφε ότι υπήρχε σε αρκετά της Αττικής....

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δικαιολογημένη η δυσφορία σου. 

Δημοσ.
Στις 21/3/2023 στις 10:50 ΠΜ, Fantomas2024 είπε

φανταστείτε τι έχει να γίνει στην ελληνική αγορά ε αν αντιληφθουν οι  καταστήματα-αρχ...ες οτι μπορούν να αγοράζουν σε μισή τιμή και ποιο κάτω και να το πουλάνε για γνήσιο .....

μην ξεχνάμε πως παίζει πολύ μουφα κινεζια σε πολλά καταστήματα ,που πληρώνεις για ποιότητα και στην τελική παίρνεις κινέζικη απομίμηση !σε κατάσταση όπου δεν καταλαβαίνεις ε αν είναι πραγματικό ή όχι .

έχω την εντύπωση πως και οι refurbished συσκευές από κινητά μέχρι υπολογιστές πωλούνται στην αγορά σαν καινούργιοι σε μερικά καταστήματα χωρίς να το λένε !

δεν ξέρω αν ισχύει αλλά από της τιμές σε σύγκριση με άλλα καταστήματα επώνυμα έχουν τεράστια διαφορά η οποία δεν πιστεύω να δικαιολογεί τα τόσα χρήματα ....

ίσως γ αυτό πολλοί λένε στης αξιολογήσεις ήταν ανοιγμένο έλειπε η ταινία ασφαλείας ή δεν είχε φορτιστή ευρωπαϊκό η ακόμα και δαχτυλιές ....

Στις αγορές μέσω internet έχει ο καταναλωτής το δικαίωμα της αναιτιολόγητης υπαναχώρησης. Είναι φυσικό πολλές φορές να πάρεις εργαλείο που έχει για λίγο χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος. Φυσικά θα έπρεπε να γίνεται εκτενής έλεγχος απ' το κατάστημα την ώρα που το επιστρέφει ο πελάτης, καθώς κάλλιστα θα μπορούσε για παράδειγμα ή να έχει γίνει κακή χρήση του προϊόντος η οποία να μην είναι εμφανή στο εξωτερικό του.

Φυσικά και το κατάστημα θα έπρεπε να ενημερώνει τον πελάτη ότι το προϊόν που πρόκειται να αγοράσει είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο.

7 ώρες πριν, Eloy είπε

Φυσικά γιατί οι μεγάλες αλυσίδες είναι αποκλειστικά πελατοκεντρικές και όταν έρθει ο καιρός του After Sale δεν κοιτάνε ποτέ την κερδοσκοπία σε βάρος του πελάτη.

Spoiler

Φυσικά είναι αδύνατο να κλείσουν ή να εξαγοραστούν από άλλη εταιρεία όπου εσύ επίτηδες δεν επέλεξες για παράδειγμα λόγο κακής εμπειρίας με after sales στο παρελθόν.

Δημοσ.
Στις 21/3/2023 στις 12:03 ΜΜ, nikοs είπε

Καλά τώρα μη λέμε υπερβολές.Πως να πουληθεί ένα refurbished unboxed μηχάνημα για καινούργιο; Στο λέω όντας ο ίδιος καταστηματάρχης που δουλεύω πολύ refurbished, το καλύτερο refurbished του κόσμου να πάρεις θα καρφωθείς τόσο από το sn όσο και από το κουτί αν πας να το πουλήσεις για καινούργιο.

Να πεις ότι παίζει μούφα ανταλλακτικό , περιφερειακά κλπ ναι συμφωνώ και πολλές φορές και οι ίδιοι οι "καταστηματάρχες" πέφτουν θύματα απάτης από χονδρέμπορους. 

Τι γίνεται με τα καταστήματα όμως που ένας πελάτης επιλέγει να στηθεί ο πύργος στο κατάστημα; Επίσης υπάρχει αμέτρητος κόσμος που δεν έχει ιδέα τι είναι M2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Τι γίνεται με τα καταστήματα όμως που ένας πελάτης επιλέγει να στηθεί ο πύργος στο κατάστημα; Επίσης υπάρχει αμέτρητος κόσμος που δεν έχει ιδέα τι είναι M2.

Ο πελάτης που ορθός θα επιλέξει να στηθεί ο σταθερός στο κατάστημα οφείλει πρώτα να λάβει γραπτή προσφορά όπου θα αναφαίρετε ξεκάθαρα ο εξοπλισμός που θα αγοράσει και θα εγκατασταθεί στο μηχάνημα του όπως και η εγγύηση του build ως build καθώς και των συσκευών ξεχωριστά.

Στο τέλος με την παράδοση παίρνει απόδειξη αγοράς καθώς και τα κουτιά από το hardware που επέλεξε.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να εξαπατηθεί κάποιος; 

Αν τώρα ο πελάτης πάει σε έναν μαγαζί και ζητήσει αόριστα να του εγκατασταθεί ένας ssd ή ένας m2 το μαγαζί θα του δώσει μια τιμή και θα του βάλει αυτόν που θεωρεί εκείνο πως ταιριάζει.Ούτε σε αυτή την περίπτωση υπάρχει εξαπάτηση ή δόλος μιας και ο πελάτης δεν ζήτησε κάτι συγκεκριμένο αλλά κάτι γενικό.

Αν πάω σε ένα περίπτερο και ζητήσω από το περιπτερά να μου δώσει ένα πακέτα τσιγάρα χωρίς να διευκρινίσω μάρκα και ο περιπτεράς μου δώσει ένα camel ή ένα pall mall φταίει ο περιπτεράς ή έγώ που δεν ήξερα τι τσιγάρα θέλω;

Η άγνοια δεν είναι δικαιολογία και οι καταστηματάρχες, έμποροι , τεχνίτες κλπ δεν είναι εκεί για να σε εκπαιδεύσουν να μην έχεις άγνοια. 

Οπότε μη μπερδεύουμε τα πράγματα, αν ο πελάτης δεν είναι συγκεκριμένος στις απαιτήσεις του θα πάρει αυτό που το μαγαζί προτείνει για δικούς του λόγους.

Το πιο ορθό είναι ο μαγαζάτορας να ενημερώσει τον πελάτη ότι έχει τις τάδε επιλογές και ο πελάτης να διαλέξει, αλλά όντας ο ίδιος μαγαζάτορας που πάντα ενημερώνω τον πελάτη θα σου πω πως 7 στους 10 πελάτες θα σου πουν "Μη με ανακατεύεις εμένα, δεν έχω ιδέα, βάλε όποιον θεωρείς εσύ καλύτερο." Το τι θεωρώ εγώ καλύτερο τώρα έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους όπως 1.Το budget του πελάτη 2. Το μηχάνημα που έχω μπροστά μου. 3. Το VFM τόσο για τον πελάτη όσο και για εμένα 4.Το απόθεμα κλπ κλπ .

Απάτη είναι να έρθει ο πελάτης να μου πει θέλω 980pro και να του δώσω το κλώνο που λέει το νήμα. Σε αυτή την περίπτωση είμαι απατεώνας και πρέπει να γίνει καταγγελία. Αλλά ειλικρινά τώρα γιατί; Γιατί να χαλάσει μια επιχείρηση το όνομά της για 10 ευρώ διαφορά στο κέρδος της; 

Κλείνοντας να πω πως όλοι φέρουν μερίδιο ευθύνης που υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές και καταστάσεις. O καταναλωτής όταν βλέπει ένα προϊόν να πουλιέται παντού για 100 ευρώ και αυτός το βρίσκει κάπου με 50 ευρώ και δεν σκέφτεται πως ο ένας που το πουλάει 50 είναι ο απατεώνας αλλά οι άλλοι 1000 που το πουλάνε 100 είναι οι κλέφτες θέλει και πέφτει θύμα απάτης.Όταν μπαίνει στο κάθε φτηνιάρικο σκρουτζομάγαζο και αγοράζει adidas που παντού έχουν 150 ευρώ στα 30 ευρώ και δεν σκέφτεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τα 30 ευρώ adidas τότε θέλει να τον κλέψουν. Δεν σου λέω να πουλιέται κάτι στα 150 και εσύ να το βρείς 120 εκεί οκ υπάρχει μια λογική ...

Απλά φτάνει πια αυτό το "κατηγορώ" για κάθε τι που συμβαίνει εντός συνόρων, δεν κοιτάνε όλοι να μας κλέψουν , ούτε είναι όλοι λαμόγια. 

Επεξ/σία από nikοs
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Στις αγορές μέσω internet έχει ο καταναλωτής το δικαίωμα της αναιτιολόγητης υπαναχώρησης. Είναι φυσικό πολλές φορές να πάρεις εργαλείο που έχει για λίγο χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος. Φυσικά θα έπρεπε να γίνεται εκτενής έλεγχος απ' το κατάστημα την ώρα που το επιστρέφει ο πελάτης, καθώς κάλλιστα θα μπορούσε για παράδειγμα ή να έχει γίνει κακή χρήση του προϊόντος η οποία να μην είναι εμφανή στο εξωτερικό του.

Φυσικά και το κατάστημα θα έπρεπε να ενημερώνει τον πελάτη ότι το προϊόν που πρόκειται να αγοράσει είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο.

Φυσικά γιατί οι μεγάλες αλυσίδες είναι αποκλειστικά πελατοκεντρικές και όταν έρθει ο καιρός του After Sale δεν κοιτάνε ποτέ την κερδοσκοπία σε βάρος του πελάτη.

Απόκρυψη περιεχομένων

Φυσικά είναι αδύνατο να κλείσουν ή να εξαγοραστούν από άλλη εταιρεία όπου εσύ επίτηδες δεν επέλεξες για παράδειγμα λόγο κακής εμπειρίας με after sales στο παρελθόν.

media markt 105 αξιολογήσεις 22 θετικές αυτό τα λέει όλα . δεν ξέρω το τελευταίο διάστημα μέσα στο σκρουτζ έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καθόλου μα καθόλου καλά .... 

υγρασία ....αυτό μου θυμίζει της εποχές όπου είχα πάρει ένα νοκια διάστημικο το οποίο έβγαζε βίντεο χωρίς ήχο !το πήγα πίσω και μου λένε υγρασία ....αυτό το παραμύθι με την υγρασία πίστεψα ότι είχε τελειώσει ,αλλά μάλλον όχι .

τα media markt είναι ακόμα στον σκρουτζ δεν έχω ιδέα .

γενικά και οι μεγάλες αλυσίδες κατάστηματων από ότι φαίνεται έχουν θέμα .

άρα τι μένει πρέπει να είσαι τυχερός στης αγορές σου 

η εξυπηρέτηση πελατών είναι ανύπαρκτη πλέον εκτός σε κατάστηματα που δεν θέλουν να χαλάσουν την εικόνα τους λόγο ότι έχουν 5 αστέρια !(μου έχει τύχει )

οπότε όσο γίνεται κοιτάμε Καλές κριτικές ,δεν μένει τίποτα άλλο...

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Fantomas2024 είπε

media markt 105 αξιολογήσεις 22 θετικές αυτό τα λέει όλα . δεν ξέρω το τελευταίο διάστημα μέσα στο σκρουτζ έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καθόλου μα καθόλου καλά .... 

υγρασία ....αυτό μου θυμίζει της εποχές όπου είχα πάρει ένα νοκια διάστημικο το οποίο έβγαζε βίντεο χωρίς ήχο !το πήγα πίσω και μου λένε υγρασία ....αυτό το παραμύθι με την υγρασία πίστεψα ότι είχε τελειώσει ,αλλά μάλλον όχι .

τα media markt είναι ακόμα στον σκρουτζ δεν έχω ιδέα .

γενικά και οι μεγάλες αλυσίδες κατάστηματων από ότι φαίνεται έχουν θέμα .

άρα τι μένει πρέπει να είσαι τυχερός στης αγορές σου 

η εξυπηρέτηση πελατών είναι ανύπαρκτη πλέον εκτός σε κατάστηματα που δεν θέλουν να χαλάσουν την εικόνα τους λόγο ότι έχουν 5 αστέρια !(μου έχει τύχει )

οπότε όσο γίνεται κοιτάμε Καλές κριτικές ,δεν μένει τίποτα άλλο...

Φυσικά και κάτι δεν πάει κάτι καλά με το skroutz καθώς δεν υπάρχουν σύνολα από προηογούμενα έτη. Μέχρι το τέλος της χρονιάς ξεπερνάει τις 1000 αρνητικές, με την ίδια αναλογία.

Αυτό ακριβώς θέλω να πω. Υπάρχουν καταστήματα που κάνουν ένα παφ κιουφ και εξαφανίζονται και υπάρχουν σκρουτζομάγαζα χωρίς φυσικό κατάστημα ή ένα φυσικό κατάστημα που έχουν σοβαρό after sales.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/3/2023 στις 12:03 ΜΜ, nikοs είπε

Πως να πουληθεί ένα refurbished unboxed μηχάνημα

Τρελα πουλάμε σε λογικές τιμές..ταδε έφη σπουργιτης... Εδώ στο σαιτ αυτό, βλέπεις ΙΔΙΩΤΕΣ να πουλάνε μετάχ σε τιμές νέου... Και εσύ αναρωτιέσαι αν το κάνουν μαγαζιά... Την καλημέρα μου 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mythoplasths είπε

Τρελα πουλάμε σε λογικές τιμές..ταδε έφη σπουργιτης... Εδώ στο σαιτ αυτό, βλέπεις ΙΔΙΩΤΕΣ να πουλάνε μετάχ σε τιμές νέου... Και εσύ αναρωτιέσαι αν το κάνουν μαγαζιά... Την καλημέρα μου 

Την καλησπέρα μου σπουργίτη αλλά δεν ξέρεις που σου παν τα τέσσερα.

Τι με νοιάζει εμένα τι κάνει ο κάθε ιδιώτης στο κάθε φόρουμ;

Το refurbished για καινούργιο σπουργίτη δεν πουλιέται για καινούργιο το απαυτό σου να βαράς κάτω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikοs είπε

Την καλησπέρα μου σπουργίτη αλλά δεν ξέρεις που σου παν τα τέσσερα.

Τι με νοιάζει εμένα τι κάνει ο κάθε ιδιώτης στο κάθε φόρουμ;

Το refurbished για καινούργιο σπουργίτη δεν πουλιέται για καινούργιο το απαυτό σου να βαράς κάτω.

Ρε δεν διαφωνώ καθόλου... Το ανακασκευασμενο... Είναι ανακασκευη.. Για να ξέρουμε τι λέμε κιόλας :) το καινούργιο. Είναι καινούργιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...