Angelika5701 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Αγόρασα την Παρασκευή από τον Γερμανό τα airpods 3 γενιάς. Δεν είχα πιο πριν αλλά airpods και μάλλον δεν μου λειτουργει το touch στα ακούστηκα. Για να κάνω αποδοχή και τερματισμό της κλήσης ή να κάνω παύση της μουσικής. Μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος την ώρα που τα σύνδεσα; Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;
leonidas_fs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Οχι δεν κάνεις κατι λάθος, δυστυχώς και τα δικά μου Airpods Pro 2 δεν έχουν touch, έχουν κλικ! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από leonidas_fs
M A T R I X Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, Angelika5701 είπε Καλησπέρα παιδιά, Αγόρασα την Παρασκευή από τον Γερμανό τα airpods 3 γενιάς. Δεν είχα πιο πριν αλλά airpods και μάλλον δεν μου λειτουργει το touch στα ακούστηκα. Για να κάνω αποδοχή και τερματισμό της κλήσης ή να κάνω παύση της μουσικής. Μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος την ώρα που τα σύνδεσα; Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει; Δεν είναι touch. Πιέζεις το button για να απαντήσεις, και 2 φορές για να πας στο επόμενο τραγούδι. 3 φορές για να πας στο προηγούμενο και 1 φορά για pause/play. Επίσης μπορείς να ζητήσεις από την siri να απαντήσει την κλήση, αν το έχεις ενεργοποιήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα