gt78 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 mhpws kserei kapoios pou mporw na brw kapoio ellhniko ocr kathws epishs kai enan hlektroniko logografo?
accipio Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Ελληνικό OCR έχει το Finereader (http://www.abbyy.com) και το Readiris (http://www.irislink.com/opt/uk/products/readiris/pc/index.html). Επίσης και το Office XP/2003 (ελληνική έκδοση). Από τα αντίστοιχα sites μπορείς να κατεβάσεις δοκιμαστικές εκδόσεις των δύο πρώτων εφαρμογών.
Excelsior Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 to Finereader einai poly kalytero tou Readiris ... Με μεγάλη διαφορά καλύτερο θα πρόσθετα! Είναι ότι πιο αξιόπιστο έχω δοκιμάσει ποτέ!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 To FineReader είναι όντως το καλύτερο ocr που υπάρχει μέχρι στιγμής. Όσον αφορά όμως τον λογογράφο που ζητάς είναι μονόδρομος: Ηλεκτρονικός λογογράφος της voice-in. Τον έχω δοκιμάσει αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Οι διορθώσεις που θα πρέπει να κάνεις μετά είναι τόσες πολλές που θα έγραφες το κείμενο δύο φορές με πληκτρολόγηση. Άσε που έχει το δικό του περιβάλλον εργασίας και κάθε φορά θα πρέπει να κάνεις copy - paste το κείμενο στο Word
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Για μία ακόμα φορά, δίνω ψήφο εμπιστοσύνης (και με τα δυό χέρια!) στο Finereader 7 Corporate. Είναι το κορυφαίο πρόγραμμα OCR. Ο σκάνερ μου έρχεται με το ReadIRIS ο οποίος νόμιζα ότι είναι ΟΚ. Μόλις χρησιμοποίησα το Finereader ένιωσα ότι τόσο καιρό ήμουν τυφλός και τώρα είδα το φως! Τον Ηλεκτρονικό Λογογράφο τον αγόρασε ο προϊστάμενος στη δουλειά μου. Όπως λέει κι ο jimpap, είναι πολύ πίσω ακόμα. Καλύτερα να το γράψεις κανονικά το κείμενο. Μετά από 1-2 φορές δοκιμαστικής χρήσης (όπου έπεσαν και τα σχετικά καντήλια...), έπεσε σε παντελή αχρησία και τώρα μαζεύει σκόνη.
Ethel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Kι εγώ finereader επικροτώ. Πρόσφατα χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω και είναι πολύ καλό. Επίσης για λογογράφο ένα σπασμένο που πήγα να δοκιμάσω :oops: δεν έπαιζε, αλλά από άλλους έχω ακούσει ότι δεν έχει βολέψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.