changlee Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Γεια σας απανταχού γκατζετάκηδες, Τα τελευταία χρόνια επιλέγω μόνο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑΑ είτε ΑΑ και ποτέ απλές μπαταρίες μιας χρήσης. Ωστόσο, ακόμη δεν έχω βρει μια καλή μάρκα/μοντέλο να είμαι ικανοποιημένος. Ειδικά στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό που αντιμετωπίζω είναι είτε χαμηλή ισχύς είτε ελάττωση χωρητικότητας. Όσοι έχετε επαναφορτιζόμενες, τι επιλέγετε; 1
Λύση alx301 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Λύση Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχεις δοκιμασει καποια απο eneloop/panasonic? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από alx301 2
babisskg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, changlee είπε Γεια σας απανταχού γκατζετάκηδες, Τα τελευταία χρόνια επιλέγω μόνο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑΑ είτε ΑΑ και ποτέ απλές μπαταρίες μιας χρήσης. Ωστόσο, ακόμη δεν έχω βρει μια καλή μάρκα/μοντέλο να είμαι ικανοποιημένος. Ειδικά στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό που αντιμετωπίζω είναι είτε χαμηλή ισχύς είτε ελάττωση χωρητικότητας. Όσοι έχετε επαναφορτιζόμενες, τι επιλέγετε; Αν μας λέγατε και για ποιά συσκευή θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε ........
LongTom Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Τι σχέση έχει αυτό με την φωτογραφία; Δεν θα έπρεπε να είναι στο νήμα "gadgets";
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, LongTom είπε Τι σχέση έχει αυτό με την φωτογραφία; Δεν θα έπρεπε να είναι στο νήμα "gadgets"; Φανταζομαι τις θελει για το φλας, που ειναι η συσκευη που ταλαιπωρει παρα πολυ τις μπαταριες. Εγω εχω eneloop μαυρες και ασπρες και ladda (απο τα ικεα) που πρακτικα ειναι ιδιες, αλλα στο μισο κοστος. 1
changlee Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Στις 21/3/2023 στις 7:40 ΠΜ, LongTom είπε Τι σχέση έχει αυτό με την φωτογραφία; Δεν θα έπρεπε να είναι στο νήμα "gadgets"; Η κατηγορία λέει "Φωτογραφικές Μηχανές & Εξοπλισμός". Οι μπαταρίες λοιπόν τι είναι Εξοπλισμός ή Gadgets;🤓
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα