gatos74 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Εάν έχει κάποιος και δέν τα χρειάζεται θα παρακαλούσα να επικοινωνήσει μαζί μου Είναι για εκτυπωτές 1400,1430,1500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Τα T0791-2-3-4 εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, lector είπε Τα T0791-2-3-4 εννοεις; Ναί....🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δυσκολα θα βρεις γνησια. Είτε καινούρια, είτε άδεια. Παλιός εκτυπωτής Προσπάθησε να βρεις την σειρά 801. Θεωρητικά είναι τα μικρότερα, αλλά πρακτικά σε συμβατά έχουν την ίδια χωρητικότητα. Δοκιμασμένα στον 1500w μου για χρόνια. Τέτοια έβαζα μέχρι που τον έδωσα. Προσοχή. Τα συμβατά ταιριάζουν σίγουρα. Τα γνήσια μπορεί να έχουν ένα κομματάκι πλαστικό που να εμποδίζει να κουμπώσουν. Βλέπεις ποιο σημείο είναι και το αφαιρείς. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις refillable δοχεία. Δουλευουν μια χαρά. Επίσης δοκιμασμένα με pigment. Πρόσεξε μονο να έχουν autoreset chip https://www.f-deals.gr/category-414/inkjet-cartridges/epson/0791-t0796-epson-6-cartridges-pigment.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, highpriest είπε Δυσκολα θα βρεις γνησια. Είτε καινούρια, είτε άδεια. Παλιός εκτυπωτής Προσπάθησε να βρεις την σειρά 801. Θεωρητικά είναι τα μικρότερα, αλλά πρακτικά σε συμβατά έχουν την ίδια χωρητικότητα. Δοκιμασμένα στον 1500w μου για χρόνια. Τέτοια έβαζα μέχρι που τον έδωσα. Προσοχή. Τα συμβατά ταιριάζουν σίγουρα. Τα γνήσια μπορεί να έχουν ένα κομματάκι πλαστικό που να εμποδίζει να κουμπώσουν. Βλέπεις ποιο σημείο είναι και το αφαιρείς. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις refillable δοχεία. Δουλευουν μια χαρά. Επίσης δοκιμασμένα με pigment. Πρόσεξε μονο να έχουν autoreset chip https://www.f-deals.gr/category-414/inkjet-cartridges/epson/0791-t0796-epson-6-cartridges-pigment.html Eίπα να δοκιμάσω μήν τυχών έχουν ξεμείνει σε κανένα..... Εχω μιά εξάδα αλλά χρειάζομαι άλλη μία να την έχω με καθαριστικό υγρό γιατί τον εκτυπωτή αυτόν δέν θα τον χρησιμοποιώ συχνά. Είχες chip reseter που να έκανε σε συμβατά cartridges? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, gatos74 είπε Είχες chip reseter που να έκανε σε συμβατά cartridges? Όχι, είχα αναγεμιζόμενα με autoreset, αλλά τα έδωσα με τον εκτυπωτή. Μαζί και καμιά 20αριά συμβατά διάφορα χρώματα 1 ώρα πριν, gatos74 είπε γιατί τον εκτυπωτή αυτόν δέν θα τον χρησιμοποιώ συχνά. Κι εγώ γι' αυτό τον έδωσα. Πάμε για άλλα... Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω τι! 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, gatos74 είπε Ναί....🙂 Κατσε να ριξω μια ματια αυριο, χλωμο λιγο αλλα ποτε δεν ξες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, highpriest είπε Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω τι! 😄 Γιατί δέν κάνεις μιά ερώτηση στο forum??....🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα