VonLoutsos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Η Collectors Edition του Horizon Forbidden West στα 110 Ευρώ, αρχικά από Κωτσόβολο, τώρα και Media Markt/Public. https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/paixnidia-ps5/237682-horizon-forbidden-west-collector`s-edition Έχει ξαναπαίξει λίγο πιο ψηλά παλαιότερα. https://www.skroutz.gr/s/31950561/Horizon-Forbidden-West-Collector-s-Edition-PS5-Game.html?event_price=110.0 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από VonLoutsos 5 1
hasiotis_john Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Προσοχή όσοι τ' αγοράσετε, δεν περιέχει το παιχνίδι σε δισκάκι, αλλά μόνο σε ψηφιακή μορφή (κωδικό)! Επίσης όσοι έχετε συνδρομή Ps Plus μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν το παιχνίδι. Με λίγα λόγια τα 110 θα πάνε στην τεράστια πλαστική φιγούρα, σ' ένα μικρό βιβλίο και μια άδεια steelcase! 4 2
Zus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Το ερώτημα εξαρχής λοιπόν είναι, αξίζει η πλαστική φιγούρα 110 ευρώ; Γιατί σίγουρα δεν αγοράζει κανείς τον συγκεκριμένο κολλέκτορα για το παιχνίδι, το οποίο όπως σωστά αναφέρθηκε περιλαμβάνεται στα games του PSN.
Tlykog Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε Προσοχή όσοι τ' αγοράσετε, δεν περιέχει το παιχνίδι σε δισκάκι, αλλά μόνο σε ψηφιακή μορφή (κωδικό)! Επίσης όσοι έχετε συνδρομή Ps Plus μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν το παιχνίδι. Με λίγα λόγια τα 110 θα πάνε στην τεράστια πλαστική φιγούρα, σ' ένα μικρό βιβλίο και μια άδεια steelcase! 4 λεπτά πριν, Zus είπε Το ερώτημα εξαρχής λοιπόν είναι, αξίζει η πλαστική φιγούρα 110 ευρώ; Γιατί σίγουρα δεν αγοράζει κανείς τον συγκεκριμένο κολλέκτορα για το παιχνίδι, το οποίο όπως σωστά αναφέρθηκε περιλαμβάνεται στα games του PSN. Αν διακόψεις το ps plus μπορείς ακόμα να παίξεις το παιχνίδι. Δηλαδή το παιχνίδι σου ανήκει.
Zus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, Tlykog είπε Αν διακόψεις το ps plus μπορείς ακόμα να παίξεις το παιχνίδι. Δηλαδή το παιχνίδι σου ανήκει. Δεν απαντάει πουθενά αυτό στην ανάρτησή μου όμως.
Tlykog Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 53 λεπτά πριν, Zus είπε Δεν απαντάει πουθενά αυτό στην ανάρτησή μου όμως. Νομίζω πως απαντάει. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μία ψηφιακή άδεια του παιχνιδιου. Στο ps plus έχεις πρόσβαση μόνο όταν έχεις πληρώσει τη συνδρομη, άρα τα παιχνίδια δε σου ανήκουν. Αν κάνω κάπου λάθος μου το γράφεις. Δεν το γράφω ειρωνικά. 3
Grim Ripper Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Το παιχνίδι περιλαμβάνεται στο Extra tier του ps+, όχι στο απλό οπότε μην νομίζει κάνεις ότι θα βάλει την απλή συνδρομή και θα μπορεί να παίξει. Επίσης λίγο άτοπη η σύγκριση μιας και όποιος θέλει να το πάρει φθηνότερα δεν νομίζω να πάρει την συγκεκριμένη έκδοση (ίσως και γενικά digital). 1
Zus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 27 λεπτά πριν, Tlykog είπε Νομίζω πως απαντάει. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μία ψηφιακή άδεια του παιχνιδιου. Στο ps plus έχεις πρόσβαση μόνο όταν έχεις πληρώσει τη συνδρομη, άρα τα παιχνίδια δε σου ανήκουν. Αν κάνω κάπου λάθος μου το γράφεις. Δεν το γράφω ειρωνικά. Δεν διαφωνούμε εδώ, αλλά δεν θα δώσει κανείς 110€ για το παιχνίδι, από τη στιγμή που υπάρχουν πολύ φθηνότερες εναλλακτικές. Τα 110€ είναι καθαρά για τη φιγούρα και η ερώτηση είναι ξεκάθαρη: αξίζει; Για 200€ που είχε φυσικά, ούτε γι΄ αστείο... Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε Το παιχνίδι περιλαμβάνεται στο Extra tier του ps+, όχι στο απλό οπότε μην νομίζει κάνεις ότι θα βάλει την απλή συνδρομή και θα μπορεί να παίξει. Επίσης λίγο άτοπη η σύγκριση μιας και όποιος θέλει να το πάρει φθηνότερα δεν νομίζω να πάρει την συγκεκριμένη έκδοση (ίσως και γενικά digital). Σωστά. Συνεπώς με 14€ το κατεβάζεις, το τερματίζεις και είσαι κούκλος. 1
Tlykog Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, Zus είπε Δεν διαφωνούμε εδώ, αλλά δεν θα δώσει κανείς 110€ για το παιχνίδι, από τη στιγμή που υπάρχουν πολύ φθηνότερες εναλλακτικές. Τα 110€ είναι καθαρά για τη φιγούρα και η ερώτηση είναι ξεκάθαρη: αξίζει; Για 200€ που είχε φυσικά, ούτε γι΄ αστείο... Το "εναλλακτικές" είναι σχετικό και παίρνεις κάποιες παραδοχές σας δεδομένες. Πχ θεωρείς ότι το να είναι κάποιος μέλος του ps plus είναι δεδομένο. Είχα PS4 pro μέχρι το 2019. Δεν μου αρέσει το online, δεν έγινα ποτέ μέλος. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάποιοι δεν θέλουν ps plus (πχ μικρά παιδιά), άρα το να πληρώνουν συνδρομη για να παίζουν single player δεν είναι η βέλτιστη λύση. Άρα το πακέτο αυτό απευθύνεται σε αυτούς που τους άρεσε πάρα πολύ το παιχνίδι (collectors edition). Εξαρχής δεν περιέχουν την έννοια του vfm. Δεν είναι. Το πόσο αξίζει ή όχι μία αγορά είναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν έχει να κάνει με την τιμή πώλησης.
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, Zus είπε Δεν διαφωνούμε εδώ, αλλά δεν θα δώσει κανείς 110€ για το παιχνίδι, από τη στιγμή που υπάρχουν πολύ φθηνότερες εναλλακτικές. Τα 110€ είναι καθαρά για τη φιγούρα και η ερώτηση είναι ξεκάθαρη: αξίζει; Για 200€ που είχε φυσικά, ούτε γι΄ αστείο... Σωστά. Συνεπώς με 14€ το κατεβάζεις, το τερματίζεις και είσαι κούκλος. Όταν βγήκε η συλλεκτική νομίζω κάποιοι την πλήρωσαν 300+. Ο καθένας κρίνει αν αξίζει στα 110 ή όχι.
Zus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, Tlykog είπε Το "εναλλακτικές" είναι σχετικό και παίρνεις κάποιες παραδοχές σας δεδομένες. Πχ θεωρείς ότι το να είναι κάποιος μέλος του ps plus είναι δεδομένο. Είχα PS4 pro μέχρι το 2019. Δεν μου αρέσει το online, δεν έγινα ποτέ μέλος. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάποιοι δεν θέλουν ps plus (πχ μικρά παιδιά), άρα το να πληρώνουν συνδρομη για να παίζουν single player δεν είναι η βέλτιστη λύση. Άρα το πακέτο αυτό απευθύνεται σε αυτούς που τους άρεσε πάρα πολύ το παιχνίδι (collectors edition). Εξαρχής δεν περιέχουν την έννοια του vfm. Δεν είναι. Το πόσο αξίζει ή όχι μία αγορά είναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν έχει να κάνει με την τιμή πώλησης. Όχι, μπορείς να αγοράσεις και σκέτο το παιχνίδι σε φυσική μορφή. Σφραγισμένο το βρίσκεις σε αγγελίες στα 25 - 30€, δεν χρειάζεται να κάνεις συνδρομή στο PSN. Anyway, εγώ επιμένω ότι 110€ θα δώσει κάποιος για τη φιγούρα. Αν σας έδιναν με 110€ κολλέκτορα με ψηφιακά αντικείμενα μόνο, θα είχε πάει άκλαυτος, ελπίζω να συμφωνούμε σε αυτό.
Tlykog Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Zus είπε Όχι, μπορείς να αγοράσεις και σκέτο το παιχνίδι σε φυσική μορφή. Σφραγισμένο το βρίσκεις σε αγγελίες στα 25 - 30€, δεν χρειάζεται να κάνεις συνδρομή στο PSN. Anyway, εγώ επιμένω ότι 110€ θα δώσει κάποιος για τη φιγούρα. Αν σας έδιναν με 110€ κολλέκτορα με ψηφιακά αντικείμενα μόνο, θα είχε πάει άκλαυτος, ελπίζω να συμφωνούμε σε αυτό. Αν το παιχνίδι κοστίζει από μόνο του 25-30€, άρα για τα υπόλοιπα περιεχόμενα του πακέτου κοστίζουν 110-25€=85€. Με αυτά αγοράζεις: 1) Μεταλλική θήκη του παιχνιδιού 2) Mini art book 3) Φιγούρες Tremortusk και Aloy (2 φιγούρες) 4) Ψηφιακό soundtrack του παιχνιδιού 5) Photo Mode unlocks (special pose and face paint) 6) In game "δωράκια": Carja Behemoth Elite outfit Carja Behemoth Short Bow Nora Thunder Elite outfit Nora Thunder Sling Apex Clawstrider Machine Strike piece Resources pack Πηγή: https://direct.playstation.com/en-us/games/game/horizon-forbidden-west-collectors-edition-ps4-ps5.3006185 Για κάποιον που απλά θέλει να παίξει το παιχνίδι "δε συμφέρει". Δεν αναφέρεται σε αυτούς το πακέτο, γι αυτό και δε βγαίνει και σε πάρα πολλά κομμάτια. Κοίτα λίγο πόσο κοστίζουν οι φιγούρες: https://www.skroutz.gr/s/37523462/Dark-Horse-Horizon-Forbidden-West-Aloy-Φιγούρα-ύψους-21εκ-HASF6370.html Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από Tlykog 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα