Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει αυτή η επιλογή ή είμαστε ακόμη μακριά; Νομίζω ότι είναι πιο "εύκολη" διαδικασία συγκριτικά με την Εκκλησία, τις κηδείες, τα 40, τα μνημόσυνα και την εκταφή που τραυματίζει τους επιζήσαντες ξανά και ξανά και ξανά. 

• Like 7
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λάθος πληροφορίες είχα..... συγνώμη

Επεξ/σία από antonis35
Δημοσ.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει αποτέφρωση, δεν του το απαγορεύει κανένας. Και όποιος δεν επιθυμεί δεν το κάνει. Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε. 

• Like 6
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, katerina200 είπε

Υπάρχει αυτή η επιλογή ή είμαστε ακόμη μακριά; Νομίζω ότι είναι πιο "εύκολη" διαδικασία συγκριτικά με την Εκκλησία, τις κηδείες, τα 40, τα μνημόσυνα και την εκταφή που τραυματίζει τους επιζήσαντες ξανά και ξανά και ξανά. 

Μια χαρά λειτουργεί η εγκατάσταση στη Ριτσώνα σε καθημερινή βάση. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, katerina200 είπε

Κι εγω απο τον κοινωνικο μου κυκλο εχω ακουσει οτι η Ριτσωνα δουλευει αρκετα....

• Super Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Έλεος παιδιά το 2023 να καίμε πετρέλαιο αντί να επιλέγουμε την οικολογική λύση της ταφής

Δεν έχεις πάει πρόσφατα στα νεκροταφεία ε? Για να θαυμάσεις την …οικολογική κατάσταση!

Είμαστε παρά πολλοί πλέον πάνω στον πλανήτη και δεν γινεται να μας θάβουν στα δάση και να γινόμαστε λίπασμα για τα δέντρα… 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, billdanos said:

Είμαστε παρά πολλοί πλέον πάνω στον πλανήτη και δεν γινεται να μας θάβουν στα δάση και να γινόμαστε λίπασμα για τα δέντρα… 

Γίνεται απλά δεν γίνεται να είναι κοντά μας τα νεκροταφεία. 😛

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Γίνεται απλά δεν γίνεται να είναι κοντά μας τα νεκροταφεία. 😛

Δεν χωράμε. Και θα καταστρέφαμε και τα δάση! 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, phanispal είπε

Απ' ότι έχω ακούσει είναι πάνω κάτω τα ίδια, απλά η ταφή ίσως έχει και περαιτέρω κόστη με τα 40, τις εκταφές κ.λπ..

η ταφη εχει ενα μεγαλο κοστος και λεγεται κατασκευη μνηματος....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...