Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω παραλάβει απ' το πανεπιστήμιο το πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών / πιστοποίηση (δεν έχω ορκιστεί ακόμα). Όταν πήγα να το παραδώσω ώστε να πάρω την προσαύξηση που δικαιούμαι, μου είπαν πως θα πρέπει να ορκιστώ πρώτα και πως πρόκειται για παρατυπία αν δηλωθεί από τον λογιστή της επιχείρησης.

Έχω ρωτήσει αρκετούς λογιστές και μου είπαν πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. 

Δημοσ.

καλά στα είπαν οι λογιστές.

υποχρεώνεις τον εργοδότη σου να σου καταβάλλει τα νόμιμα που δικαιούσαι.

σε διαφορετική περίπτωση οι μαγικές λέξεις είναι "επιθεώρηση εργασίας"

Δημοσ.

σε δουλεύουν για τα καλά. Άκου πρέπει να ορκιστείς.Η ορκομωσία μπορεί να πάρει και πολύ καιρό και είναι απλά κάτι τυπικό. ένα πανηγύρι που απορώ γιατί μερικοί δίνουν σημασία. Φιγούρα και τίποτα παραπάνω. Απο τη στιγμή που πήρες τη βεβαίωση, τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά ενδεχομένως να εξαρτάται και από τον κανονισμό σπουδών του εκάστοτε πανεπιστημίου. Σε άλλα πανεπιστήμια η ορκωμοσία είναι κάτι το εντελώς τυπικό και το πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών ισοδυναμεί με πτυχίο, ενώ σε κάποια άλλα η ορκωμοσία είναι υποχρεωτική και δίνεται μεν αναλυτική βαθμολογία αλλά όχι και το πτυχίο αν δεν έχεις ορκιστεί. Καλύτερα να ψάξεις λοιπόν τί ισχύει στον κανονισμό σπουδών του συγκεκριμένου πανεπιστημίου που τέλειωσες. Συγχαρητήρια, παρεμπιπτόντως! 🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...