johnnyman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, lyda94 είπε Γιατί έχεις θέμα αν το λέει ή όχι? Και εμένα "Καθημερινό λογαριασμό Plus" τον αναφέρει και στο μισθοδοσία λέει όχι, αλλά η μισθοδοσία μου μια χαρά μπαίνει. Και αφού τον είχε και σε προηγούμενο εργοδότη, μια χαρά θα είναι. Δίνει το iban στο νέο εργοδότη και απλά θα της καταθέτει τα χρήματα κάθε μήνα στο λογαριασμό. Θα επωφεληθεί όμως από την δωρεάν συνδρομή της πιστωτικής?
lyda94 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, johnnyman είπε Θα επωφεληθεί όμως από την δωρεάν συνδρομή της πιστωτικής? https://www.eurobank.gr/el/retail/personal-banking/i-kathimerinotita-sas/pistotiki-karta-personal-banking-visa Αυτή διαβάζω ότι έχει δωρεάν συνδρομή. Δεν ξέρω καθόλου από πιστωτικές, μην σου πω κάτι λάθος. Αλλά για το θέμα της μισθοδοσίας είμαι σίγουρη! 1
asdfnikos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Με την πρώτη καταβολή Μισθοδοσίας του εργοδότη (όχι μέσω μεταφοράς από τον λογαριασμό του) μέσω αρχείου μισθοδοσίας τότε μετατρέπετε άμεσα και αυτόματα σε λογαριασμό μισθοδοσίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα