Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!

Σε νεα δουλεια που ξεκινησε η συζυγος μου μετα απο ενα χρονο ταμειου ανεργιας εδωσε τον λογαριασμο(Eurobank) που ειχε για μισθοδοσια στo νεο εργοδοτη!

Εκει βρισκεται απο μεσα φλεβαρη αλλα ο λογαριασμος της δεν φαινεται ακομη σαν μισθοδοσιας στο ebanking.

Πρεπει να κανει κατι?

Ευχαριστω!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekparot είπε

Δεν θα αλλάξει κάτι, απλά κάθε μήνα θα λαμβάνει τον μισθό από τον νέο εργοδότη στον Iban της Efg που του δήλωσε.

Στο ebanking ομως λεει λογαριασμος μισθοδοσιας και κατω γραφει οχι με κεφαλαια.

Επισης εαν εχεις λογαριασμο μισθοδοσιας η συνδομη της πιστωτικης ειναι δωρεαν.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπερα παιδια!!

Σε νεα δουλεια που ξεκινησε η συζυγος μου μετα απο ενα χρονο ταμειου ανεργιας εδωσε τον λογαριασμο(Eurobank) που ειχε για μισθοδοσια στo νεο εργοδοτη!

Εκει βρισκεται απο μεσα φλεβαρη αλλα ο λογαριασμος της δεν φαινεται ακομη σαν μισθοδοσιας στο ebanking.

Πρεπει να κανει κατι?

Ευχαριστω!

Πηγε με χαρτι εργοδοτη στην τραπεζα να τον δηλωσει ως μισθοδοσιας?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Πηγε με χαρτι εργοδοτη στην τραπεζα να τον δηλωσει ως μισθοδοσιας?

Οχι φιλε μου.

Τι χαρτι ακριβως ειναι αυτο?

Στην προηγουμενη της εργασια δεν θυμαμαι να ειχε κανει ετσι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

Οχι φιλε μου.

Δεν ξερω ακριβως, αλλα ενα τετοιο μου ειχε δωσει το HR οταν ξεκινησα την πρωτη μερα.

Πες της να ρωτησει το HR.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, johnnyman είπε

Οχι φιλε μου.

Στην ουσια ειναι μια βεβαιωση απο την εταιρεια οτι εισαι υπαλληλος της. Επιπλεον μπορεις να πας και μια εκκαθαριση μισθοδοδιας. Οταν προκειται για λογαριασμο μισθοδοσιας τα ζηταει και η ιδια η τραπεζα

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει και από την μεριά του ο εργοδότης να στείλει στη Eurobank τη σύμβαση συνεργασίας με τους συμβαλλόμενους. Ένα εμπιστευτικό έγγραφο 7 σελίδων. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εφόσον είχες ήδη λογαριασμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Θα πρέπει και από την μεριά του ο εργοδότης να στείλει στη Eurobank τη σύμβαση συνεργασίας με τους συμβαλλόμενους. Ένα εμπιστευτικό έγγραφο 7 σελίδων. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εφόσον είχες ήδη λογαριασμό.

Καλημέρα. 

Από την στιγμή που την βάζει εκεί τον μισθό λογικά πρέπει να γίνει αυτό που λες. 

Γιατί από ότι θυμάμαι και στην προηγούμενη της εργασία δεν είχε κάνει κάτι η σύζυγος μου.

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλημέρα. 

Από την στιγμή που την βάζει εκεί τον μισθό λογικά πρέπει να γίνει αυτό που λες. 

Γιατί από ότι θυμάμαι και στην προηγούμενη της εργασία δεν είχε κάνει κάτι η σύζυγος μου.

Όταν έκανα το ίδιο με Alphabank όπου είχα ήδη λογαριασμό με συνδικαιούχο μου ζήτησαν ένα χαρτί συγκεκριμένο από τη δουλειά για να μου ανοίξουν νέο μισθοδοσίας.

Τότε μου είπαν τα εξής:

1) Ο υφιστάμενος που είχα κάνει κανονικά και μπορώ να πληρώνομαι εκεί

2) Δεν μπορεί όμως να γίνει αλλαγή σε λογαρισμό μισθοδοσίας λόγω του συνδικαιούχου, για αυτό έφτιαξαν νέο

3) Ο λόγος να αλλάξεις ένα λογαρισμό σε μισθοδοσίας είναι κάποια νομικά πλεονεκτήματα όπως ακατάσχετο έως ένα ποσό

4) Και λόγω κάποιον τραπεζικών πλεονεκτημάτων (διαφορετικά για κάθε τράπεζα) π.χ. άμα βγάλεις πιστωτική δεν πληρώνεις την ετήσια εισφορά, έχεις 1 μονάδα λιγότερο τόκο κ.α.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Όταν έκανα το ίδιο με Alphabank όπου είχα ήδη λογαριασμό με συνδικαιούχο μου ζήτησαν ένα χαρτί συγκεκριμένο από τη δουλειά για να μου ανοίξουν νέο μισθοδοσίας.

Τότε μου είπαν τα εξής:

1) Ο υφιστάμενος που είχα κάνει κανονικά και μπορώ να πληρώνομαι εκεί

2) Δεν μπορεί όμως να γίνει αλλαγή σε λογαρισμό μισθοδοσίας λόγω του συνδικαιούχου, για αυτό έφτιαξαν νέο

3) Ο λόγος να αλλάξεις ένα λογαρισμό σε μισθοδοσίας είναι κάποια νομικά πλεονεκτήματα όπως ακατάσχετο έως ένα ποσό

4) Και λόγω κάποιον τραπεζικών πλεονεκτημάτων (διαφορετικά για κάθε τράπεζα) π.χ. άμα βγάλεις πιστωτική δεν πληρώνεις την ετήσια εισφορά, έχεις 1 μονάδα λιγότερο τόκο κ.α.

Ναι θελει να φαίνεται μισθοδοσίας διότι η πιστωτική της δεν θα έχει συνδρομή. 

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

Ο λογαριασμός Μισθοδοσίας / Σύνταξής έχει μετονομαστεί σε Καθημερινό λογαριασμό Plus.

προφανως το εχεις δει αυτο ναι?

Ναι το έχω δει φίλε μου αλλά στο app της eurobank λέει αυτό στις πληροφορίες

SmartSelect_20230321_123216_Eurobank.jpg

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.

Γιατί έχεις θέμα αν το λέει ή όχι? Και εμένα "Καθημερινό λογαριασμό Plus" τον αναφέρει και στο μισθοδοσία λέει όχι, αλλά η μισθοδοσία μου μια χαρά μπαίνει. Και αφού τον είχε και σε προηγούμενο εργοδότη, μια χαρά θα είναι. Δίνει το iban στο νέο εργοδότη και απλά θα της καταθέτει τα χρήματα κάθε μήνα στο λογαριασμό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...