giorgosmcmc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Κοιτάω την A6H της hisense τη βρίσκω στα 320 ευρώ και η αλήθεια είναι δεν έχω βρει καμία άλλη σε αυτή τη τιμή και αυτά τα specs που να υποστηρίζει και vrr, ALLM, ακόμη και με 2.0 πρωτόκολλο στο ps5, πια είναι η γνώμη σας για τη συγκεκριμένη? Ψάχνω κάτι οικονομικό. Στο rtings την έχουν ως την καλύτερη φθηνή επιλογή για ps5. https://www.rtings.com/tv/reviews/best/ps5 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από giorgosmcmc
alexzorb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Για τα χρήματα της είναι ok, αν απλά θέλεις αρκετές ίντσες πάνω στο γραφείο σου για το ps5 χωρίς να δώσεις πολλά και δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα ταινίες. Αν μπορείς να ανέβεις λίγο σε χρήματα θα πρώτεινα την Τcl c635.
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alexzorb είπε Για τα χρήματα της είναι ok, αν απλά θέλεις αρκετές ίντσες πάνω στο γραφείο σου για το ps5 χωρίς να δώσεις πολλά και δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα ταινίες. Αν μπορείς να ανέβεις λίγο σε χρήματα θα πρώτεινα την Τcl c635. Από ότι διάβασα η c635 το μοντελο 43" δεν υποστηρίζει τη λειτουργία 120hz, οπότε είναι 4k 60 το max που δίνει, επίσης κάπου αλλού διάβασα ότι υποστηρίζει μονο 50hz σε 4k gaming και όχι καθαρό 60αρι, σε σχέση με την A6H έχει επίσης τόσο καλή απόκριση στα hz και χαρακτηριστικά όπως η hisense? Δυστηχως δεν μπορω να βρω review στο rtings για τη συγκεκριμένη Για την C635 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από giorgosmcmc
Λύση alexzorb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Λύση Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Από ότι διάβασα η c635 το μοντελο 43" δεν υποστηρίζει τη λειτουργία 120hz, οπότε είναι 4k 60 το max που δίνει, επίσης κάπου αλλού διάβασα ότι υποστηρίζει μονο 50hz σε 4k gaming και όχι καθαρό 60αρι, σε σχέση με την A6H έχει επίσης τόσο καλή απόκριση στα hz και χαρακτηριστικά όπως η hisense? Δυστηχως δεν μπορω να βρω review στο rtings για τη συγκεκριμένη Για την C635 https://geex.x-kom.pl/recenzje/test-i-recenzja-telewizora-tcl-43c635/ https://www.dday.it/redazione/43264/recensione-tv-tcl-c635-google-tv-qled-prova-review κάνε ένα translate αγγλικά καλυτερα και θα βγάλεις άκρη. Και οι 2 έχουν panel 60hz με παρόμοιo input lag και vrr 48-60 hz. (η tcl αναφέρει 120 hz στα 1080p αλλά δεν είναι κανονικά 120hz γιατί το panel είναι 60hz https://support.tcl.com/rokutv-common-questions/01-why-does-the-product-description-say-the-tv-is-120hz-but-the-specifications-say-that-it-is-60hz) Όμως η tcl έχει va panel και η hisense ips (ελπίζοντας ότι το review του rtings για το αμερικάνικο μοντέλο ανταποκρίνονεται για το ευρωπαϊκό) που ειδικά σε σκοτεινό περιβάλον θέασης είναι ανώτερο. Έχει λίγο υψηλότερη φωτεινότητα , εχει περίπου quantom dots άρα λίγο καλύτερα χρώματα και τέλος έχει android os σε σχέση με vida os άρα περισότερες επιλογές εφαρμογών. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, alexzorb είπε https://geex.x-kom.pl/recenzje/test-i-recenzja-telewizora-tcl-43c635/ https://www.dday.it/redazione/43264/recensione-tv-tcl-c635-google-tv-qled-prova-review κάνε ένα translate αγγλικά καλυτερα και θα βγάλεις άκρη. Και οι 2 έχουν panel 60hz με παρόμοιo input lag και vrr 48-60 hz. (η tcl αναφέρει 120 hz στα 1080p αλλά δεν είναι κανονικά 120hz γιατί το panel είναι 60hz https://support.tcl.com/rokutv-common-questions/01-why-does-the-product-description-say-the-tv-is-120hz-but-the-specifications-say-that-it-is-60hz) Όμως η tcl έχει va panel και η hisense ips (ελπίζοντας ότι το review του rtings για το αμερικάνικο μοντέλο ανταποκρίνονεται για το ευρωπαϊκό) που ειδικά σε σκοτεινό περιβάλον θέασης είναι ανώτερο. Έχει λίγο υψηλότερη φωτεινότητα , εχει περίπου quantom dots άρα λίγο καλύτερα χρώματα και τέλος έχει android os σε σχέση με vida os άρα περισότερες επιλογές εφαρμογών. Ισχύει το έψαξα και εγώ λίγο καλύτερα όντως είναι πολύ καλή tv για τα λεφτά της η tcl και με καλύτερα μαύρα! Το μονο που είμαι σε δίλημμα είναι να επιλέξω την 43" που είναι μόνο 4k60 ή την 55" που έχει και την υποστήριξη 120hz 1440p για 100 ευρώ παραπάνω.
alexzorb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 38 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ισχύει το έψαξα και εγώ λίγο καλύτερα όντως είναι πολύ καλή tv για τα λεφτά της η tcl και με καλύτερα μαύρα! Το μονο που είμαι σε δίλημμα είναι να επιλέξω την 43" που είναι μόνο 4k60 ή την 55" που έχει και την υποστήριξη 120hz 1440p για 100 ευρώ παραπάνω. To μέγεθος θα πρέπει να είναι από τους πιο βασικούς παράγοντες επιλογής και αυτό έχει να κάνει με την απόσταση θέασης. (Για 43" max απόσταση 2μ, μετά κοιτάς 55) Νομίζώ απ αυτά που έχει ανακοινώσει η TCL ότι τα δυναμικά 120hz (όχι πραγματικά από το panel) τα έχει η c365 ανεξαρτήτως μεγέθους (https://www.telix.pl/wp-content/uploads/2022/06/Telewizory-TCL-lineup-2022.jpg). Αν θές πραγματικά παραπάνω hz πρέπει να κοιτάς από c735 και πάνω για TCL. Ακόμα πάντως η λίστα των παιχνδιών του ps5 με υποστίριξη 120 fps είναι σχετικά μικρή. Αλλά αν θες κάτι πιο future proof κοιτας καλύτερα για παραπάνω hz
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά πήρα χθες την C635, πολύ καλή ποιότητα στα χρήματα της γενικά αλλά 1 μόνο παράπονο έχω τρέλα πολύ brightness flickering όταν γυρνάω τη κάμερα σαν να σκουραινει κάτι σαν σκιά στα games μονο ακόμα και όταν δεν κινω την κάμερα, μηπως φταίει που έχω καλώδιο hdmi από series x στο ps5? Τι το προκαλεί αυτό? Και με κλειστό vrr και input lag λειτουργίες πάλι το έχει αυτό. Στο μόνιτορ δεν είχα τέτοιο θέμα, είναι νορμάλ αυτό? Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από giorgosmcmc
alexzorb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Λογικά δεν είναι το καλώδιο, μια χαρά είναι του xbox. Δοκιμάσε να δεις πότε στο κάνει και στο ps5 και στο xbox, με και χωρίς hdr ή και dolby vision. Με ή χωρίς game mode . Flickering προκαλεί όταν έχεις ενεργοποιημένο το black frame insertion δες τι είναι ενεργοποιημένο στα motion settings.
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, alexzorb είπε Λογικά δεν είναι το καλώδιο, μια χαρά είναι του xbox. Δοκιμάσε να δεις πότε στο κάνει και στο ps5 και στο xbox, με και χωρίς hdr ή και dolby vision. Με ή χωρίς game mode . Flickering προκαλεί όταν έχεις ενεργοποιημένο το black frame insertion δες τι είναι ενεργοποιημένο στα motion settings. Πραγματικα ειναι τελειος τρελο, τα motion settings μου τα βγαζει στη λειτουργεια smart ή στα καναλια και οταν συνδεω hdmi στο ps5 δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση. Πως ειναι δυνατον? Και εχω δοκιαμσει τα παντα σε ps5 τουλαχιστον και το flicker ζαλιζει, αυτο το black frame insertion μενει ΑΝ ειχα προσβαση στα motion settings. Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά εδώ https://streamable.com/80hd5s Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από giorgosmcmc
alexzorb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Πραγματικα ειναι τελειος τρελο, τα motion settings μου τα βγαζει στη λειτουργεια smart ή στα καναλια και οταν συνδεω hdmi στο ps5 δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση. Πως ειναι δυνατον? Και εχω δοκιαμσει τα παντα σε ps5 τουλαχιστον και το flicker ζαλιζει, αυτο το black frame insertion μενει ΑΝ ειχα προσβαση στα motion settings. Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά εδώ https://streamable.com/80hd5s Έτσι όπβως το βλέπω δεν έχει να κάνει με black frame insertion . Αρχικά θα δοκίμαζα αν το κάνει και με άλλο παιχνίδι με άλλη κονσόλα και αν το κάνει χωρίς hdr.
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, alexzorb είπε Έτσι όπβως το βλέπω δεν έχει να κάνει με black frame insertion . Αρχικά θα δοκίμαζα αν το κάνει και με άλλο παιχνίδι με άλλη κονσόλα και αν το κάνει χωρίς hdr. Είτε με hdr on είτε off δεν αλλάζει κάτι το δοκίμασα, μέχρι στιγμής το κάνει σε mw2 και gow, στο Astro's Playroom δε το κάνε, άλλη κονσόλα δεν έχω να το δοκιμάσω γιατί το series x το έδωσα
alexzorb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Είτε με hdr on είτε off δεν αλλάζει κάτι το δοκίμασα, μέχρι στιγμής το κάνει σε mw2 και gow, στο Astro's Playroom δε το κάνε, άλλη κονσόλα δεν έχω να το δοκιμάσω γιατί το series x το έδωσα Πίστευα ότι ήταν κάτι με hdr γιατι εκεί καμία φόρα έχουν θέμα με την φωτεινότητα τα παιχνίδια. Δοκίμασε να αλλάξεις ανάλυση ίσως και mode στα παιχνίδια να το βάλεις quality με τα λιγότερα fps mw2 και gow νομίζω έχουν τέτοιες επιλογές ενώ το Astro's όχι
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, alexzorb είπε Πίστευα ότι ήταν κάτι με hdr γιατι εκεί καμία φόρα έχουν θέμα με την φωτεινότητα τα παιχνίδια. Δοκίμασε να αλλάξεις ανάλυση ίσως και mode στα παιχνίδια να το βάλεις quality με τα λιγότερα fps mw2 και gow νομίζω έχουν τέτοιες επιλογές ενώ το Astro's όχι Θα το δοκιμάσω αν και δε νομίζω να αλλάξει κάτι πάντως όταν χαμήλωσα το clarity είδα μόνο βελτίωση γιατί δεν είναι τόσο αισθητό όσο πριν.
Ntinaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στις 22/3/2023 στις 8:57 ΠΜ, giorgosmcmc είπε Τελικά πήρα χθες την C635, πολύ καλή ποιότητα στα χρήματα της γενικά αλλά 1 μόνο παράπονο έχω τρέλα πολύ brightness flickering όταν γυρνάω τη κάμερα σαν να σκουραινει κάτι σαν σκιά στα games μονο ακόμα και όταν δεν κινω την κάμερα, μηπως φταίει που έχω καλώδιο hdmi από series x στο ps5? Τι το προκαλεί αυτό? Και με κλειστό vrr και input lag λειτουργίες πάλι το έχει αυτό. Στο μόνιτορ δεν είχα τέτοιο θέμα, είναι νορμάλ αυτό? κλεισε οτι βελτιωσεις εχεις, dynamic contrast κτλ παιξε με φλατ χρωματα και φωτεινοτητα κλεισε την αυτοματη φωτεινοτητα και την οικονομια ενεργειας.
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε κλεισε οτι βελτιωσεις εχεις, dynamic contrast κτλ παιξε με φλατ χρωματα και φωτεινοτητα κλεισε την αυτοματη φωτεινοτητα και την οικονομια ενεργειας. Ναι θα δοκιμάσω τα παραπάνω αν και δεν έχω δει κάπου επιλογή αυτόματης φωτεινότητας, πάντως όπως είπα και πάνω με το clarity έγινε μεγάλη βελτίωση, πιστεύεις πως είναι νορμάλ αυτό σε αυτή τη tv ή έπεσα σε ελαττωματικό panel? Πάντως σε λειτουργία τηλεόρασης και οπουδήποτε αλλού πέρα από gaming δεν έχω διαπιστώσει κάποιο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα