Dennis077 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Γειά σας, μετά την τελευταία αλλαγή για την ανανέωση χρόνου ομιλίας από τα 8€ στη Nova (wind) αξίζει η αλλαγή από τη vodafone; Αν αλλάξω πρέπει να κάνω φορητότητα αριθμού και διαβάζω ότι δεν υπάρχουν κάρτες sim στη Nova. Ποια είναι η γνώμη σας για το σήμα της Nova είστε ευχαριστημένοι; Μένω σε νησί και δεν έχει κανένας γνωστός για να μου πει.
NikolasKon14 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Στις 20/3/2023 στις 11:23 ΠΜ, Dennis077 είπε Γειά σας, μετά την τελευταία αλλαγή για την ανανέωση χρόνου ομιλίας από τα 8€ στη Nova (wind) αξίζει η αλλαγή από τη vodafone; Αν αλλάξω πρέπει να κάνω φορητότητα αριθμού και διαβάζω ότι δεν υπάρχουν κάρτες sim στη Nova. Ποια είναι η γνώμη σας για το σήμα της Nova είστε ευχαριστημένοι; Μένω σε νησί και δεν έχει κανένας γνωστός για να μου πει. Δεν θα εκανα την κίνηση, πάντως Κεφαλονιά δεν ήταν καθόλου καλή απ όσο θυμαμαι και είχα. Μείνε εκεί που είσαι καλύτερα ή πάνε Cosmote.
prometheas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Ημουν μεχρι πριν 5 μηνες και τώρα ειμαι Vodafone. Δεν θα ξαναγύριζα Wind για κανενα λογο. Ειτε παραμένεις Vodafone είτε πας Cosmote..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα