Buxesas79 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Καλησπερίζω το φόρουμ! Έχω μία ερώτηση να κάνω αν γνωρίζει κάποιος.. Έχω μια καρτα pokemon την charizard base edition σε τέλεια κατάσταση. Θέλω να στη στείλω για βαθμολογία στο https://www.psacard.com/ για να την πουλήσω αλλά σύμφωνα με το σάιτ τους θέλουν πάνω από 10.000€ γιατί την τιμολογούν με αξία 180,000€ Έστειλα μειλ και μου απάντησαν επισυνάπτωντας τον κατάλογο τους... Γνωρίζει κάτι κάποιος ή διάβασα κάτι λάθος; 1
fernw_thn_souvla Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά στο pawn stars είχε πάει ένας τύπος πριν 5-7 χρόνια και την κοστολόγησαν 30000 $ - 40000 $ . Αν την στείλεις ψάξε το καλά για το πώς θα γίνει η αποστολή, μη την καταστρέψουν στο τελωνείο όπως ένα περιστατικό με μία pokemon yellow ( άνοιξαν το original package και χάθηκε η αξία ) 1
Buxesas79 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 21 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά στο pawn stars είχε πάει ένας τύπος πριν 5-7 χρόνια και την κοστολόγησαν 30000 $ - 40000 $ . Αν την στείλεις ψάξε το καλά για το πώς θα γίνει η αποστολή, μη την καταστρέψουν στο τελωνείο όπως ένα περιστατικό με μία pokemon yellow ( άνοιξαν το original package και χάθηκε η αξία ) Το θέμα να μπορέσω να τη βαθμολογήσω..ακόμα και εκεί αν προσέξεις οι κάρτες έχουν βαθμολογία (αυτές αναγράφουν Beckett)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα