andreasgt21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με το νέο φεκ για το ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ που ορίζει έναν εργασιακό σύμβουλο για να σου βρει εργασία με βάση τα προσόντα σου; Λέει αν δεχθείς 3 προτάσεις για εργασία και αρνηθείς διαγράφεσαι από τον ΟΑΕΔ. Αυτό πιανει όλους τους ανέργους; 1
csontheline Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Το θέμα είναι να φτάσεις στις 3 προτάσεις. Το 2019 που ήμουν, είχα 1 πρόταση μέσα σε 7 μήνες και τέλος.
tzitzikas2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Σωστό βήμα είναι για να καθαρίσει ο ΟΑΕΔ από άεργους που καθονται.χρονια.στον ΟΑΕΔ και παίρνουν χρόνια επιδόματα τύπου ΚΕΑ, έκτατα επιδόματα και επιδόματα ενοικίου. Κάποτε θα πρέπει να.σταματησει αυτό ώστε να.μην επιβαρύνονται όλοι οι υπόλοιποι. 11
kostasbm Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 αν σου προτείνουν 3 δουλειές είναι καλό......αν όμως αρνηθείς να πας έστω και δοκιμαστικά δεν είναι καλο 2
velociraptoras Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Στις 30/3/2023 στις 2:54 ΜΜ, csontheline είπε Το θέμα είναι να φτάσεις στις 3 προτάσεις. Το 2019 που ήμουν, είχα 1 πρόταση μέσα σε 7 μήνες και τέλος. πολύ παλιά οταν ειχα βγαλει κάρτα ανεργίας μου προτειναν δουλειά (σερβιτόρα) σε ενα καφενείο όπου ο μπάρμπας που το είχε μου την έπεσε στο πρώτο δεκάλεπτο της συνάντησης μας και μάλιστα δε δίστασε να μου κάνει προτάσεις τύπου να μου πάρει αμάξι, να μου νοικιάσει σπίτι κλπ για να κάνουμε σχέση. Και συνέχισε να με ενοχλεί για καιρό μετά παρόλο που αρνηθηκα εξαρχης οποια συνεργασία μαζί του. όταν με πήραν από τον οαεδ να με ρωτήσουν γιατι αρνήθηκα τους εκραξα κανονικά, ο τύπος ήθελε γκόμενα επί πληρωμή
zanskou Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 αν εισαι πραγματικά άνεργος γιατι να αρνηθείς τρεις διαφορετικές προτάσεις ; εφόσον εισαι στον ΟΑΕΔ σημαινει οτι δεν δουλεύεις, οτι ψάχνεις δουλειά και οτι εισαι άμεσα διαθέσιμος. θεωρώ πάρα πολύ λογικό αυτό που λένε. δηλαδή τι πρέπει να κάνουν ; να παρακαλάνε ; 4
kostasbm Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, velociraptoras είπε πολύ παλιά οταν ειχα βγαλει κάρτα ανεργίας μου προτειναν δουλειά (σερβιτόρα) σε ενα καφενείο όπου ο μπάρμπας που το είχε μου την έπεσε στο πρώτο δεκάλεπτο της συνάντησης μας και μάλιστα δε δίστασε να μου κάνει προτάσεις τύπου να μου πάρει αμάξι, να μου νοικιάσει σπίτι κλπ για να κάνουμε σχέση. Και συνέχισε να με ενοχλεί για καιρό μετά παρόλο που αρνηθηκα εξαρχης οποια συνεργασία μαζί του. όταν με πήραν από τον οαεδ να με ρωτήσουν γιατι αρνήθηκα τους εκραξα κανονικά, ο τύπος ήθελε γκόμενα επί πληρωμή ειχε εξαντλησει ολες τις αλλες προσπαθειες....
tzitzikas2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Φυσικά αν πας για εργασία και δεις κάτι περίεργο ή τραγικές συνθήκες δεν πας. Οι προτάσεις είναι 3 που έχει ο κάθε υποψήφιος. Επίσης θεωρω τελείως λάθος να χορηγούνται επιδόματα τύπου ΚΕΑ για χρόνια πολλά μόνο με την προϋπόθεση να ανανεώνεις την κάρτα ανεργίας. Κάποιοι θα δουλεύουν black και θα λαμβάνουν και το επίδομα, άλλοι θα χορηγούνται από γονείς κτλ και θα παίρνουν και αυτό το ποσό.
Basilhs1982 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Στις 31/3/2023 στις 9:25 ΠΜ, tzitzikas2 είπε Σωστό βήμα είναι για να καθαρίσει ο ΟΑΕΔ από άεργους που καθονται.χρονια.στον ΟΑΕΔ και παίρνουν χρόνια επιδόματα τύπου ΚΕΑ, έκτατα επιδόματα και επιδόματα ενοικίου. Κάποτε θα πρέπει να.σταματησει αυτό ώστε να.μην επιβαρύνονται όλοι οι υπόλοιποι. Το επίδομα ενοικίου πηγαίνει με εισοδηματικά κριτήρια, το ότι είναι ο άλλος άνεργος δεν παίζει ρόλο. Στις εποχές που ζούμε και ιδικά στην Ελλάδα δεν συμφέρει να είσαι άνεργος γιατί δεν παίρνεις απολύτως τίποτα αν περάσει ένα χρονικό όριο χωρίς να έχεις ένσημα. Μη γράφουμε ότι θέλουμε παιδιά, αν δεν υπάρχουν εισοδήματα (κυρίως από ακίνητα) δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει ο άλλος να είναι άνεργος, μη τρελαθούμε. Εδώ δουλεύουμε και δεν μπορούμε να τα φέρουμε βόλτα με την ακρίβεια και τα ενοίκια που έχουν φτάσει στο θεό. ΥΓ. Στα νησιά έχουν αρχίσει ήδη την κλάψα, δεν πειράζει να πάνε οι ίδιοι να γίνουν υπηρέτες. 4 3
BertaJourdan Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 57 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε ΥΓ. Στα νησιά έχουν αρχίσει ήδη την κλάψα, δεν πειράζει να πάνε οι ίδιοι να γίνουν υπηρέτες. Ακριβως αυτο. Να βαλουνε τα παιδια τους να δουλεψουνε σαν σκλαβοι. 1
Bitbit Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε ΥΓ. Στα νησιά έχουν αρχίσει ήδη την κλάψα, δεν πειράζει να πάνε οι ίδιοι να γίνουν υπηρέτες. για το ότι δε βρίσκουν άτομα για σεζον εννοείς;
filip123go Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Φυσικά αν πας για εργασία και δεις κάτι περίεργο ή τραγικές συνθήκες δεν πας. Οι προτάσεις είναι 3 που έχει ο κάθε υποψήφιος. Επίσης θεωρω τελείως λάθος να χορηγούνται επιδόματα τύπου ΚΕΑ για χρόνια πολλά μόνο με την προϋπόθεση να ανανεώνεις την κάρτα ανεργίας. Κάποιοι θα δουλεύουν black και θα λαμβάνουν και το επίδομα, άλλοι θα χορηγούνται από γονείς κτλ και θα παίρνουν και αυτό το ποσό. Όλη η ελληνική επαρχία έτσι δουλεύει.
velociraptoras Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 3/4/2023 στις 10:54 ΜΜ, Bitbit είπε για το ότι δε βρίσκουν άτομα για σεζον εννοείς; ναι δεν πανε υπάλληλοι λέει να δουλευουν με το βασικό και να μένουν σε κοτέτσια. τωρα κατι είδα οτι εγκριθηκε εισαγωγή μεταναστων για τον τουρισμό και τα χωράφια
Millennium Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, velociraptoras είπε τωρα κατι είδα οτι εγκριθηκε εισαγωγή μεταναστων για τον τουρισμό και τα χωράφια https://www.kathimerini.gr/economy/562356280/eisagogi-168-000-ergazomenon-apo-trites-chores/
forgotten Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Στις 6/4/2023 στις 4:50 ΜΜ, Millennium είπε https://www.kathimerini.gr/economy/562356280/eisagogi-168-000-ergazomenon-apo-trites-chores/ αυτο ειναι το κρατος, αντι να ζητα να καλυτερεψουν οι συνθηκες εργοδοτησης δινει την λυση φερνοντας ξενους, αυτο κανουν και στη κυπρο και η ποιοτητα υπηρεσιων ειναι στα ταρταρα και ο ξενοδοχειακος τομεας αισχροκερδα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα