ElisavetKat Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Θέλω να βάλω δίχτυ για την γάτα, αλλά τα μόνα που βρίσκω είναι μέχρι 8 μέτρα σε πακέτο και μετά πάει σε ρολό που είναι 75 και 100 μέτρα (~700€). Το δικό μου μπαλκόνι είναι γύρω στα 10. Έχει βάλει κάποιος μόνος του ή να του το τοποθετήσουν; Πόσο παίζουν οι τιμές στην τοποθέτηση και ποιο δίχτυ έχει αντοχή; Σκεφτηκα και αυτό το διάφανο σαν πλαστικό που υπάρχει στα μπαλκόνια που προστατεύει και από τη βροχή, αλλά λογικά θα το έσκιζε αυτό. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από ElisavetKat
mihanikos1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, ElisavetKat είπε Θέλω να βάλω δίχτυ για την γάτα, αλλά τα μόνα που βρίσκω είναι μέχρι 8 μέτρα σε πακέτο και μετά πάει σε ρολό που είναι 75 και 100 μέτρα (~700€). Το δικό μου μπαλκόνι είναι γύρω στα 10. Έχει βάλει κάποιος μόνος του ή να του το τοποθετήσουν; Πόσο παίζουν οι τιμές στην τοποθέτηση και ποιο δίχτυ έχει αντοχή; Σκεφτηκα και αυτό το διάφανο σαν πλαστικό που υπάρχει στα μπαλκόνια που προστατεύει και από τη βροχή, αλλά λογικά θα το έσκιζε αυτό. https://gatompampas.gr/ Ρώτα εδώ. 1 1
sellsoap Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 https://nextsystems.gr/products/εργοταξιακό-πορτοκαλί-πλέγμα-50m-net-50?variant=31487701090377¤cy=EUR&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&utm_campaign=gs-2021-11-24&utm_source=google&utm_medium=smart_campaign&gclid=CjwKCAjw5dqgBhBNEiwA7PryaKXGmhI8h5iQ1r3h0aEJO1N8gBH5winYhIx3mqPDSSkrMQGwLqD4tRoCKKsQAvD_BwE αυτο εχω βαλει πανω απο 10 χρονια και ουτε καν το πειραζει το γατι.........
haris_216 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, basilis_k6 είπε διχτυ για γατα? θα το ανεβει για πλακα. Τα δίχτυα που υπάρχουν για γάτες (τόσο το σκεπτικό όσο και η σωστή τοποθέτηση) μπαίνουν από το πάτωμα ως το ταβάνι. Δηλαδή κλείνουν όλο το μπαλκόνι. Οπότε και να το ανέβει θα είναι απλά άσκηση. Δεν πρόκειται να καταφέρει να φύγει ή να πέσει. 12 ώρες πριν, ElisavetKat είπε Θέλω να βάλω δίχτυ για την γάτα, αλλά τα μόνα που βρίσκω είναι μέχρι 8 μέτρα σε πακέτο και μετά πάει σε ρολό που είναι 75 και 100 μέτρα (~700€). Το δικό μου μπαλκόνι είναι γύρω στα 10. Έχει βάλει κάποιος μόνος του ή να του το τοποθετήσουν; Πόσο παίζουν οι τιμές στην τοποθέτηση και ποιο δίχτυ έχει αντοχή; Σκεφτηκα και αυτό το διάφανο σαν πλαστικό που υπάρχει στα μπαλκόνια που προστατεύει και από τη βροχή, αλλά λογικά θα το έσκιζε αυτό. Αυτό που βλέπεις στα μπαλκόνια δεν είναι απλό πλαστικό αλλά πρακτικά είναι διαφανής τέντα, ιδιαίτερα ανθεκτική. Και μάλλον απίθανο να το έσκιζε. Βέβαια δεν είναι κάτι φθηνό και για μπαλκόνι 10 μέτρα θα είχε αρκετές 100ριές € Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από haris_216 1
ElisavetKat Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Η γάτα μου γλύτωσε παρά τρίχα να πέσει. Την έπιασα, κρεμόταν από έξω. Όσοι κάνουν τοποθετήσεις βλέπω να ζητούν γύρω στα 300-400 τιμή που θεωρώ υπερβολική. Έχω βρει το δίχτυ pawise και σκέφτομαι να το δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω πως να κάνω την τοποθέτηση σωστά μόνη μου. Είναι δύσκολο; Άλλες ιδέες; Παρακαλώ όποιος έχει βρει λύση αν μπορεί να μου πει τι έκανε , δεν θέλω να βρω την γάτα μου πεσμένη από τον 6ο 1
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Κάποιες λύσεις είχαν προταθεί εδώ. Μια από αυτές ήταν να κοιτάξεις κάποιες λύσεις που είχαν προταθεί εδώ. 1
csontheline Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, ElisavetKat είπε Η γάτα μου γλύτωσε παρά τρίχα να πέσει. Την έπιασα, κρεμόταν από έξω. [...] ζητούν γύρω στα 300-400 τιμή που θεωρώ υπερβολική Μία οπτική είναι η εξής : Κόστος γάτας, 400€. Σε τι όροφο είναι το μπαλκόνι; Κοίτα μην πηγαίνοντας να γλιτώσεις 100-200€ από τα εργατικά, βρεθείς εσύ στην θέση της γάτας. Και δεν νομίζω η γάτα να μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα.
christakos07 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δοκίμασε αυτούς αφού είναι από τους πιο οικονομικούς: https://lamdaservice.gr/prostasia-gaton/ Αν η γάτα πέσει από το μπαλκόνι, θα βρεθείς να πληρώνεις πολλαπλάσια στους κτηνιάτρους και πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο το ζώο να μείνει μερικώς ανάπηρο. Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Για τι μπαλκόνι μιλάμε; Έχεις κάπου διαστάσεις; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα