Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να έχω μια κάρτα στην οποία θα  βάζουν χρήματα κάποιοι συγγενείς για το γιο μου αλλά θα είναι από διαφορετικές τράπεζες η κατάθεση. Ρώτησα στη τράπεζα μου αλλά μόνο με χρεωστική συνδεδεμένη με λογαριασμό μπορούν να δώσουν. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια τύπου Paypal ας πούμε? Θα γίνεται κατάθεση και ανάληψη ή πληρωμές με αυτή τη κάρτα.

Δημοσ.

Λογαριασμό σε τραπεζικό ίδρυμα θέλετε (δηλαδή αυτό που σας έλεγαν και αυτοί). Οι συγγενείς θα στέλνουν στο IBAN του λογαριασμού αυτού λεφτά. Μετά με τη χρεωστική γίνονται αγορές, αναλήψεις κλπ.

Γενικά η ιδέα του ότι "βάζω λεφτά σε κάρτα" δεν υπάρχει. Η κάρτα είναι το μέσο. Είναι συνδεδεμένη σε λογαριασμό που έχει τα λεφτά. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις στον ορισμό αυτό που δίνω αλλά δεν τις αναφέρω γιατί δεν θα βοηθήσουν καθόλου - περισσότερο θα μπερδέψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...