Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Ψάχνω να αγοράσω έτοιμο gaming PC γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο για να φτιάξω κομμάτι-κομμάτι. 

Μοναδικός στόχος του PC είναι να παίζει σε full settings το Diablo IV. Πραγματικά δε με ενδιαφερει τίποτα άλλο σε game ή σε εργασία (είμαι χρήστης οικοσυστήματος Mac για προσωπική & επαγγελματική χρήση).

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Αν είναι εκτός θεματολογίας του group, προκαταβολικά συγνώμη - μπορείτε να το διαγράψετε (κατανοώ πως συζητατε γύρω από σοβαρές υλοποιήσεις και το request μου δεν είναι σε αυτό το επίπεδο).

Οθόνη - keyboard - mouse υπάρχουν ήδη:

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSU3821DW/DELL-Monitor-U3821DW-38''-Curved-Ultrasharp-IPSUSB-C-RJ45-HDMIDisplayPortHeight-AdjustableSpeakers3YearsW

Ευχαριστώ εκντων προτέρων

Δημοσ.

Βάσει μερικών βίντεο που είδα στη beta έκδοση που κυκλοφορεί αλλλα και βάσει του μόνιτορ που διαθέτεις, κοιτάς για κάρτα γραφικών 3070ti και πάνω για να μαξάρεις σε (σχεδόν) 4k ανάλυση.

Ξεκινάμε δηλαδή με κάρτα που κοστολογείται (από) ~630€.

Είσαι σε φάση να περάσεις windows αν χρειαστεί;  Θα έλεγα οτι σύνθεση από μαγαζί που συναρμολογεί θα ήταν ιδανική

Σε διαφορετική περίπτωση το πιθανότερο πως θα πληρώσεις υπεραξία.

• Like 1
Δημοσ.
On 19/03/2023 at 14:31, D_P said:

Καλησπέρα σας.

Ψάχνω να αγοράσω έτοιμο gaming PC γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο για να φτιάξω κομμάτι-κομμάτι. 

Μοναδικός στόχος του PC είναι να παίζει σε full settings το Diablo IV. Πραγματικά δε με ενδιαφερει τίποτα άλλο σε game ή σε εργασία (είμαι χρήστης οικοσυστήματος Mac για προσωπική & επαγγελματική χρήση).

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Αν είναι εκτός θεματολογίας του group, προκαταβολικά συγνώμη - μπορείτε να το διαγράψετε (κατανοώ πως συζητατε γύρω από σοβαρές υλοποιήσεις και το request μου δεν είναι σε αυτό το επίπεδο).

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSU3821DW/DELL-Monitor-U3821DW-38''-Curved-Ultrasharp-IPSUSB-C-RJ45-HDMIDisplayPortHeight-AdjustableSpeakers3YearsW

Περίμενε να βγει το παιχνίδι και μετά κοίτα για υπολογιστή για να δεις τι χρειάζεται από hardware, θα έχουν βγει και άλλες κάρτες μέχρι τότε.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/3/2023 στις 2:31 ΜΜ, D_P είπε

Καλησπέρα σας.

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Υπομονή έχετε soon©

Screenshot 2023-03-25 at 7.48.46 AM.png

Δημοσ.
Στις 21/3/2023 στις 3:43 ΜΜ, Aten-Ra είπε

Περίμενε να βγει το παιχνίδι και μετά κοίτα για υπολογιστή για να δεις τι χρειάζεται από hardware

+1

Ίσως είναι καλύτερα να περιμένει ο Ts τη τελική έκδοση...

Εκτός και αν είναι δυνατόν να το τρέξει full settings στον mac.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...