christoschatz1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Από της 27 Φεβρουαρίου περιμένω έναν φάκελο από Γερμανία που ακόμη και σήμερα δεν έχω παραλάβει. Ο αποστολέας τα μόνα στοιχεία που μου ζήτησε ήταν ονοματεπώνυμο/Χώρα/Τ.Κ./ διεύθυνση/Πόλη . Τον φάκελο το έχει στείλει με το γερμανικό ταχυδρομείο (deutsche post) άρα το αναλαμβάνει το ΕΛΤΑ λογικά . Πριν λίγες ημέρες αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά , εκεί μου ζήτησαν το Tracking Number για να το εντοπίσουν όμως το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ( Εγώ το γνώριζα οτι δεν θα υπάρχει) και μου είπαν ότι αν το έστειλε κανονικά μπορεί να πάρει και 20 ημέρες αλλά αν το έστειλε συστημένο θα έπρεπε να το είχα παραλάβει. Ο αποστολέας μου είπε οτι συνήθως τα δέματα φτάνουν εκτος Γερμανίας σε 3-5 ημέρες. Υπάρχει περίπτωση να χάθηκε ο φάκελος ? Είναι φυσιολογικό που δεν έχει έρθει ακόμη ? Επίσης δεν γνωρίζω αν το έστειλε συστημένο ή όχι .
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 On 19/03/2023 at 13:05, christoschatz1 said: Καλησπέρα. Από της 27 Φεβρουαρίου περιμένω έναν φάκελο από Γερμανία που ακόμη και σήμερα δεν έχω παραλάβει. Ο αποστολέας τα μόνα στοιχεία που μου ζήτησε ήταν ονοματεπώνυμο/Χώρα/Τ.Κ./ διεύθυνση/Πόλη . Τον φάκελο το έχει στείλει με το γερμανικό ταχυδρομείο (deutsche post) άρα το αναλαμβάνει το ΕΛΤΑ λογικά . Πριν λίγες ημέρες αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά , εκεί μου ζήτησαν το Tracking Number για να το εντοπίσουν όμως το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ( Εγώ το γνώριζα οτι δεν θα υπάρχει) και μου είπαν ότι αν το έστειλε κανονικά μπορεί να πάρει και 20 ημέρες αλλά αν το έστειλε συστημένο θα έπρεπε να το είχα παραλάβει. Ο αποστολέας μου είπε οτι συνήθως τα δέματα φτάνουν εκτος Γερμανίας σε 3-5 ημέρες. Υπάρχει περίπτωση να χάθηκε ο φάκελος ? Είναι φυσιολογικό που δεν έχει έρθει ακόμη ? Επίσης δεν γνωρίζω αν το έστειλε συστημένο ή όχι . εφοσον δεν εχει tracking(συστημενο συνηθως ειναι και με tracking)τοτε απλα περιμενεις.δεν μπορεις να κανεις απλα τιποτα παταπανω .μπορει delay μπορει να χαθηκε μπορει να εχει παραπεσει.1002 μπορει εδω πολλες φορες χανονται με tracking(εχασα μπουφαν) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα