poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 1 hour ago, Ukforthemoment said: Αφορά ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να πουν την αποψη τους,άλλωστε δεν έχουν καταδικαστεί ακόμα. αν τους ψαχνει κανα fbi κτλ δεν νομιζω να βγουν στο bbc να πουν ναι εξαφανιστηκαμε μην μας πιασουν που κλεψαμε τους παντες και χαιρομαστε με τα λεφτα σας σρ ενα νησι του ατλαντικου ωκεανου.παιζει πισω να εχουν μεινει τπτ υπαλληλοι:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 η ιστοσελιδα υπαρχει, επαγγελματικος σχεδιασμος για κλοπη αφελων , λες και τα νομισματα αυτα οριζονται απο λογικη και ολικες προβλεψεις αγορας. οσοι την επαθαν δεν θα επρεπε να ασχοληθουν με αυτα εξαρχης, επαιξα γυρω στα 1000 πηρα πισω 1200 και αφησα πισω ενα 50αρι που τωρα ειναι δεκαευρω, και αυτο γιατι το loopring εκανε μια εξισου εντυπωσιακη καθοδο....εν τελει δεν αξιζει τον κοπο αμ δεν εισαι συνεχεια απο πισω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, forgotten είπε λες και τα νομισματα αυτα οριζονται απο λογικη Γιατι, τα δολαρια/ευρω οριζονται καπως? To wallet μου εχει ανεβει τις τελευταιες μερες, οποτε μια χαρα. Ας συνεχιζουν τα scam αν ειναι ετσι Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Η Roxana (όχι το πραγματικό της όνομα) από τη Ρουμανία λέει ότι έχασε εκατοντάδες ευρώ όταν επένδυσε στο iEarn Bot. ούτε Τelemarketing να ήταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) ----.... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από ethereum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Κόσμος εξαπατάται στο Ίντερνετ?, δεν το πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πέφτω από τα σύννεφα! Και τι θες τώρα αλεξίπτωτο. Σημείωση : Είσαι υπεύθυνος για τη φυσική καταστροφή που θα προκαλέσεις από την τρύπα που θα ανοίξεις από την πτώση σου στο έδαφος. ΑΠΑΝΤΗΣΗ Είμαι Υπεύθυνος για την καταστροφή πριν η μετά την πτώση. Γιατί κατά τη διάρκεια θέλω να το χαρώ λίγο. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από alexpap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Καλά να πάθουν. Άντε και την επόμενη φορά χάσουν τα διπλά.... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chef_Alexander Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μια σοφή παροιμία λέει πως για κάθε κορόϊδο που πεθαίνει, άλλα δέκα γεννιούνται. Και κάπως έτσι συντηρούνται όλες αυτές οι κατά τα άλλα ''καινοτόμες'' Start Up εταιρίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 "Το iEarn Bot, μια εφαρμογή για συναλλαγές crypto, μπορεί να έχει εξαπατήσει χιλιάδες επενδυτές σε διάφορες χώρες σύμφωνα με το BBC." Εδώ σταμάτησα να διαβάζω...😁 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Γιατι, τα δολαρια/ευρω οριζονται καπως? To wallet μου εχει ανεβει τις τελευταιες μερες, οποτε μια χαρα. Ας συνεχιζουν τα scam αν ειναι ετσι Τα Δολάρια/Ευρώ έχουν και φυσική μορφή, μπορείς αν θες τα πάρεις στα χέρια σου. Επίσης είναι τα επίσημα νομίσματα των ΗΠΑ/ΕΕ. Αυτή η μπούρδα/απάτη που λέγεται crypto τι ισχύ έχει; Είναι το επίσημο νόμισμα κάποιας χώρας; Λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν; Ποια η διαφορά του με τα BF coins ή τα...Eurodollars του Cyberpunk 2077; Μια μόδα είναι που θα περάσει, αν δεν έχει ήδη περάσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Τα Δολάρια/Ευρώ έχουν και φυσική μορφή, μπορείς αν θες τα πάρεις στα χέρια σου. Εχει και αυτο φυσικη μορφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Εχει και αυτο φυσικη μορφη Αν μπορείς δάνεισε μου να πάρω ένα καφεδάκι τότε και θα στα επιστρέψω! 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Αν μπορείς δάνεισε μου να πάρω ένα καφεδάκι τότε και θα στα επιστρέψω! 😁 Στειλε μου το btc address/eth address οπως θα εκανες με το iban της τραπεζας σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Βάλτε και κανένα λινκ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iearn.studio.robot https://h5.iearnbot.com/ και οδηγίες χρήσης Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Πάψτε να συγκρίνετε τα κρυπτονομισματα με τα εθνικά νομίσματα και τα ανταλλακτήρια με τις τράπεζες. Έπεσε η Silicon Valley Bank και η Credit suise και έσπευσαν κράτη να τις διασώσουν πέρα κι από το νομοθετικό πλαίσιο (250000 $). Πριν λίγους μήνες σε αντίστοιχο περιστατικό με κρυπτο απλά χάσανε τα λεφτά τους. Επίσης σε αρκετές τραπεζικές άπατες την ζημιά την πληρώνει η τράπεζα. Αλλά τι να πούμε όλοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι ενώ δεν έχουν ιδέα. Σαν το χρηματιστήριο το 99…. Εγώ που δεν ξέρω βάζω λίγα με τις πιθανότητες να τα χάσω αλλά δεν με νοιάζει. Αυτοί που ποντάρουν από αυτά που τους χρειάζονται είναι άξιοι της μοίρας τους. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα