Προς το περιεχόμενο

Μπλέ οθόνη και πρόβλημα στο bios

kostasdg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.

Εδώ και ένα μήνα μου εμφανίζεται μπλε οθόνη πολύ συχνά στο  desktop με διαφορετικά προβλήματα κάθε φορά και μία φορά μου έγραψε :πρόβλημα στο bios. Κάνω επανεκκίνηση και δουλεύει κανονικά .Διάβασα ότι μία λύση είναι το  format. Στον υπολογιστή μου έχω 1 σκληρό ssd με  win 10 ,office ,nero και 1 hdd για τα αρχεία μου κλπ. Μπορώ να μεταφέρω τα office ,Nero στον Hdd διότι είναι αγορασμένα από e bay και δεν ξέρω αν μπορώ να τα ξαναεγκαταστήσω και μετά να κάνω format ;; Τι άλλο μου προτείνεται ;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, kostasdg said:

Μπορώ να μεταφέρω τα office ,Nero στον Hdd διότι είναι αγορασμένα από e bay και δεν ξέρω αν μπορώ να τα ξαναεγκαταστήσω και μετά να κάνω format ;;

Όχι, δεν μπορείς γιατί το πρόβλημα είναι ότι η άδεια χρήσης έχει ενσωματωθεί στο λειτουργικό και όχι στον φάκελο εγκατάστασης.

Γιατί όμως να μην μπορέσεις να τα ξαναεγκαταστήσεις; Το nero πχ δεν έχει oem και retail άδειες όπως τα windows. Το office, δεν ξέρω με τι τρόπο ενεγοποιήθηκε, αλλά πιστεύω ότι ακόμα και να μην εγκατασταθεί, αν πάρεις τηλέφωνο την ms hellas (αυτοματοποιημένο σύστημα) θα στο ξανα ενεργοποιήσουν. Αν όχι, πάρει άλλη άδεια.

Θα ήθελα να ρωτήσω όμως γιατί έχεις αυτήν την χαβούζα το nero και δεν πας σε κάποια δωρεάν και ελαφρυά εφαρμογή εγγραφής; Όλο αυτό το bloatware που χώνει η "platinum" suite είναι κατά 90% άχρηστα στον μέσο χρήστη. Εντάξει, γούστα είναι αυτά και ο καθένας βάζει ότι θέλει, αλλά ακόμα και τα 500mb που θέλει το burning rom και τα 5gb για την σουίτα είναι too much κατά την γνώμη μου.

Επεξ/σία από micos000

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.  Μου άρεσε αυτό το σχόλιο για την  χαβουζα. Το nero το είχα αγοράσει πριν απο αρκετά χρόνια όταν δεν ήξερα. Τώρα έχω δωρεάν άλλο πρόγραμμα. Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, πριν αρκετά χρόνια το nero ίσως ήταν καλό. Νομίζω ότι η 6.6.1.15 είναι η τελευταία έκδοση που άξιζε και από αυτό μόνο το Burning Rom. Από εκεί και πέρα το χάος.

Επεξ/σία από micos000

Nero μια σουιτα που δεν ελειπε απο κανεναν υπολογιστη να σκεφτεις μου ζητουσαν Nero και οχι Office αλλα πλεον ειναι πεθαμενο.

Δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που εστησα πυργο για αλλον και μου ζητησε να βαλω DVD drive.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...