Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις, μιας και θα ξεκινήσω από εβδομάδα να εργάζομαι ως τεχνικός πεδίου. Αρχικά να πω πως δεν ξέρω τι παίζει με την nova κυρίως μισθολογικά που με καίει καθώς και κατά πόσο πιο εύκολη η πιο δύσκολη είναι η δουλεία ως τεχνικός nova έναντι του οτε. Επειδή έχω ολοκληρώσει την πρακτική μου στον οτε γνωρίζω ότι παίρνουν κάτι παραπάνω από 800 ευρώ καθαρά τον μήνα(χωρίς bonus και lead), γνωρίζει κανείς στην nova τον μισθό που πληρώνονται οι υπάλληλοι?Θέλω να πιστεύω ότι είναι εκεί κοντά γιατί από έναν γνωστό μου(άσχετο με το αντικείμενο μου λέει για κάτι 400-500 ευρώ, ελπίζω να τρολλάρει η να μην γνωρίζει).

Δημοσ.

Καλή αρχή.

Καθώς έχω μπερδευτεί από την ερώτηση: ξεκινάς την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να έχετε συζητήσει το μισθολογικό;

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Καλή αρχή.

Καθώς έχω μπερδευτεί από την ερώτηση: ξεκινάς την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να έχετε συζητήσει το μισθολογικό;

Κάπως περίεργα μας τα γράφει ο OP.

Πάντως κάτω από 780 μεικτά για 8ωρο δεν παίζει, αφού τοσο θα είναι ο βασικός από 1η Απριλίου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Καλή αρχή.

Ευχαριστώ!

Έχω μιλήσει με τον προιστάμενο, ήταν να μιλήσουμε για μετά τις 25ης μαρτίου την αμέσως επόμενη μέρα, αφού όπως με ενημέρωσε δεν υπήρχε αυτοκίνητο και μου είπε οτι θα δει για αυτοκίνητο μετά τις 25 μαρτιου,συνεπώς δεν περιμένα να ξεκίνησουμε τόσο άμεσα αφού δόθηκε μόνο μια συνέντευξη και εγώ είχα στο μυαλό μου ότι θα ξαναμιλήσουμε μετά τις 25 μαρτίου όπου και θα τον ρωτούσα εκεί για περαιτέρω πληροφορίες για μισθό π.χ

Τέλος πάντων με πήρε τηλέφωνο πιο νωρίς,το Σάββατο και μου είπε να ξεκινούσαμε από Δευτέρα με έναν τεχνικό για να με βοηθήσει στα πρώτα μου βήματα.

3 ώρες πριν, hln3 είπε

Κάπως περίεργα μας τα γράφει ο OP.

Πάντως κάτω από 780 μεικτά για 8ωρο δεν παίζει, αφού τοσο θα είναι ο βασικός από 1η Απριλίου.

780 ευρώ μεικτά?Μόνο?Εγώ από τι έχω ακούσει γενικά ως τεχνικός πεδίου τα καθαρά είναι μόνο τόσα..κυμαίνονται από 750-850.

Επεξ/σία από lp_fan_1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

780€ μικτά δεν παίζει να είναι, γιατί πολύ απλά δε θα πήγαινε κανείς.

Κοντά στα 800 καθαρά συνήθως. Πριν κανα χρόνο που είχα πάει για συνέντευξη σε εργολάβο παρόχου για την ίδια θέση τόσα μου είχαν πει.

Επεξ/σία από BlueBlade
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...