scarlet4 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Γεια σας! Είμαι 19 χρονων και δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες. Το καλοκαίρι που έρχεται ενδιαφέρομαι να εργαστώ κατά προτίμηση στην Αθήνα σε οποιαδήποτε θέση μιας και δεν έχω κάποια σχετική προϋπηρεσία. Έχω φτιάξει ένα βιογραφικό και έχω ψάξει πολλές αγγελίες από διάφορα σαιτ και επίσης στο facebook όμως το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να κινηθώ. Να στείλω από τώρα το βιογραφικό μου όμως πως θα πω ότι είμαι διαθέσιμη από μέσα Ιουνίου και μετά λόγω εξετάσεων; Η να τελειώσουν οι εξετάσεις και έπειτα να αρχίσω να στέλνω με πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να μην βρω κάτι; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, scarlet4 είπε Γεια σας! Είμαι 19 χρονων και δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες. Το καλοκαίρι που έρχεται ενδιαφέρομαι να εργαστώ κατά προτίμηση στην Αθήνα σε οποιαδήποτε θέση μιας και δεν έχω κάποια σχετική προϋπηρεσία. Έχω φτιάξει ένα βιογραφικό και έχω ψάξει πολλές αγγελίες από διάφορα σαιτ και επίσης στο facebook όμως το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να κινηθώ. Να στείλω από τώρα το βιογραφικό μου όμως πως θα πω ότι είμαι διαθέσιμη από μέσα Ιουνίου και μετά λόγω εξετάσεων; Η να τελειώσουν οι εξετάσεις και έπειτα να αρχίσω να στέλνω με πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να μην βρω κάτι; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Περίμενε να τελειώσουν οι εξετάσεις. Μην γραψεις ότι είσαι διαθέσιμος από τότε ως τότε, απλά δεν θα ασχοληθεί μαζί σου κανένας, οπότε έχει ανάγκη και χρειάζεται ο εργοδότης θα σε καλέσει. 1
takoulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, scarlet4 είπε Γεια σας! Είμαι 19 χρονων και δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες. Το καλοκαίρι που έρχεται ενδιαφέρομαι να εργαστώ κατά προτίμηση στην Αθήνα σε οποιαδήποτε θέση μιας και δεν έχω κάποια σχετική προϋπηρεσία. Έχω φτιάξει ένα βιογραφικό και έχω ψάξει πολλές αγγελίες από διάφορα σαιτ και επίσης στο facebook όμως το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να κινηθώ. Να στείλω από τώρα το βιογραφικό μου όμως πως θα πω ότι είμαι διαθέσιμη από μέσα Ιουνίου και μετά λόγω εξετάσεων; Η να τελειώσουν οι εξετάσεις και έπειτα να αρχίσω να στέλνω με πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να μην βρω κάτι; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Υπομονή να τελειώσεις πρωτα.. Και μετά στέλνεις.. Τι ψάχνεις σε δουλειά;; Τι θέλεις;
scarlet4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 44 λεπτά πριν, takoulou είπε Υπομονή να τελειώσεις πρωτα.. Και μετά στέλνεις.. Τι ψάχνεις σε δουλειά;; Τι θέλεις Οτιδήποτε είναι πιο εύκολο να κάνω και χωρίς προϋπηρεσία ( σερβιτόρα , λάντζα, καμαριέρα) βέβαια θα μου αρεσε και πωλήτρια -ταμιας αλλά οι περισσότερες αγγελίες ζητάνε προϋπηρεσία τουλάχιστον έναν χρόνο.
takoulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, scarlet4 είπε Οτιδήποτε είναι πιο εύκολο να κάνω και χωρίς προϋπηρεσία ( σερβιτόρα , λάντζα, καμαριέρα) βέβαια θα μου αρεσε και πωλήτρια -ταμιας αλλά οι περισσότερες αγγελίες ζητάνε προϋπηρεσία τουλάχιστον έναν χρόνο. Θέλει πολυ ψάξιμο.. Αλλά να ξέρεις ότι θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες... Γιατί όλοι θα ψάχνουν να έχεις κάποια προϋπηρεσία.. Και μπορεί να μην κολλάνε τα σωστά ένσημα και να δουλεύεις Σαββατοκύριακο.. Απλά θέλει πολυ τρέξιμο.. Αγγελίες κοίτα.. Ακόμα σε ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης κτλπ 1
scarlet4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, takoulou είπε Θέλει πολυ ψάξιμο.. Αλλά να ξέρεις ότι θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες... Γιατί όλοι θα ψάχνουν να έχεις κάποια προϋπηρεσία.. Και μπορεί να μην κολλάνε τα σωστά ένσημα και να δουλεύεις Σαββατοκύριακο.. Απλά θέλει πολυ τρέξιμο.. Αγγελίες κοίτα.. Ακόμα σε ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης κτλπ Ναι δυστυχως αυτό βλέπω μέχρι τώρα! Τελειώνοντας τις εξετάσεις θα πάω και από κοντά σε μερικά μαγαζιά στην περιοχή μου δεν ξέρω βέβαια αν θα βοηθήσει παραπάνω αυτό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα