Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Είμαι 19 χρονων και δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες. Το καλοκαίρι που έρχεται ενδιαφέρομαι να εργαστώ κατά προτίμηση στην Αθήνα σε οποιαδήποτε θέση μιας και δεν έχω κάποια σχετική προϋπηρεσία. Έχω φτιάξει ένα βιογραφικό και έχω ψάξει πολλές αγγελίες από διάφορα σαιτ και επίσης στο facebook  όμως το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να κινηθώ. Να στείλω από τώρα το βιογραφικό μου όμως πως θα πω ότι είμαι διαθέσιμη από μέσα Ιουνίου και μετά λόγω εξετάσεων; Η να τελειώσουν οι εξετάσεις και έπειτα να αρχίσω να στέλνω με πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να μην βρω κάτι; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, scarlet4 είπε

Γεια σας! Είμαι 19 χρονων και δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες. Το καλοκαίρι που έρχεται ενδιαφέρομαι να εργαστώ κατά προτίμηση στην Αθήνα σε οποιαδήποτε θέση μιας και δεν έχω κάποια σχετική προϋπηρεσία. Έχω φτιάξει ένα βιογραφικό και έχω ψάξει πολλές αγγελίες από διάφορα σαιτ και επίσης στο facebook  όμως το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να κινηθώ. Να στείλω από τώρα το βιογραφικό μου όμως πως θα πω ότι είμαι διαθέσιμη από μέσα Ιουνίου και μετά λόγω εξετάσεων; Η να τελειώσουν οι εξετάσεις και έπειτα να αρχίσω να στέλνω με πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να μην βρω κάτι; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Περίμενε να τελειώσουν οι εξετάσεις. Μην γραψεις ότι είσαι διαθέσιμος από τότε ως τότε, απλά δεν θα ασχοληθεί μαζί σου κανένας, οπότε έχει ανάγκη και χρειάζεται ο εργοδότης θα σε καλέσει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, scarlet4 είπε

Υπομονή να τελειώσεις πρωτα.. Και μετά στέλνεις.. Τι ψάχνεις σε δουλειά;; Τι θέλεις;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, takoulou είπε

Υπομονή να τελειώσεις πρωτα.. Και μετά στέλνεις.. Τι ψάχνεις σε δουλειά;; Τι θέλεις

Οτιδήποτε είναι πιο  εύκολο να κάνω και χωρίς προϋπηρεσία ( σερβιτόρα , λάντζα, καμαριέρα) βέβαια θα μου αρεσε και πωλήτρια -ταμιας αλλά οι περισσότερες αγγελίες ζητάνε προϋπηρεσία τουλάχιστον έναν χρόνο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, scarlet4 είπε

Οτιδήποτε είναι πιο  εύκολο να κάνω και χωρίς προϋπηρεσία ( σερβιτόρα , λάντζα, καμαριέρα) βέβαια θα μου αρεσε και πωλήτρια -ταμιας αλλά οι περισσότερες αγγελίες ζητάνε προϋπηρεσία τουλάχιστον έναν χρόνο.

Θέλει πολυ ψάξιμο.. Αλλά να ξέρεις ότι θα υπάρχουν πολλές  δυσκολίες... Γιατί όλοι θα ψάχνουν να έχεις  κάποια προϋπηρεσία.. Και μπορεί να μην κολλάνε τα σωστά ένσημα και να δουλεύεις Σαββατοκύριακο.. Απλά θέλει πολυ  τρέξιμο.. Αγγελίες κοίτα.. Ακόμα σε ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης κτλπ

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, takoulou είπε

Θέλει πολυ ψάξιμο.. Αλλά να ξέρεις ότι θα υπάρχουν πολλές  δυσκολίες... Γιατί όλοι θα ψάχνουν να έχεις  κάποια προϋπηρεσία.. Και μπορεί να μην κολλάνε τα σωστά ένσημα και να δουλεύεις Σαββατοκύριακο.. Απλά θέλει πολυ  τρέξιμο.. Αγγελίες κοίτα.. Ακόμα σε ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης κτλπ

Ναι δυστυχως αυτό βλέπω μέχρι τώρα! Τελειώνοντας τις εξετάσεις θα πάω και από κοντά σε μερικά μαγαζιά στην περιοχή μου δεν ξέρω βέβαια αν θα βοηθήσει παραπάνω αυτό..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...