Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αναφορες για last of us 2 remastered,κατι που πιστευω το περιμεναν ολοι οτι θα γινει καποια στιγμη.Προσωπικα αδιαφορο μου ειναι εμενα αλλα εφοσον κανεις δεν το ειχε ποσταρει .

XpaYMXd.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

αναφορες για last of us 2 remastered,κατι που πιστευω το περιμεναν ολοι οτι θα γινει καποια στιγμη.Προσωπικα αδιαφορο μου ειναι εμενα αλλα εφοσον κανεις δεν το ειχε ποσταρει .

XpaYMXd.jpg

Remaster για παιχνίδι τριών ετών περίεργο

Πιο πολύ για μεταφορά στο PC μου κάνει

16 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

XpaYMXd.jpg

Το αστείο είναι ότι θα κοστίζει 79,99. Γελάει ο κόσμος, τέτοιο άρμεγμα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηρα την dell σημερα και τελικα οντως οπως γραφει και εγραφε και το rtings δουλευει το vrr .

εκανα και δοκιμη με το horizon και στα info sto monitor , τα hz ανεβοκατεβαιναν.

image.jpeg

Επεξ/σία από adok13
  • Like 7

On 07/10/2023 at 10:41, firepc said:

Remaster για παιχνίδι τριών ετών περίεργο

Πιο πολύ για μεταφορά στο PC μου κάνει

Όντως περίεργο, μάλλον έχει να κάνει με τον 2ο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/10/2023 at 14:57, chek2fire said:

νομίζω ότι το ps5 απαιτεί σύνδεση με 2.1 για να παίξει το vrr του

δυστηχώς ενώ είναι διαθέσιμο σε 33 χώρες η Ελλάδα είναι φυσικά έξω από αυτές :P

https://techblog.gr/internet/ps-plus-premium-prosvasi-se-100-tainies-tis-sony-dorean/

και από τι βλέπω είναι καλό πακέτο με δικά της anime αλλά και από το Crunchyroll συν τις ταινίες που έχει πολύ καλές παραγωγές η sony

Και εγώ έτσι νόμιζα, αλλά δοκίμασα (για το dolby atmos) να συνδέσω το PS5 στο soundbar (Samsung, το οποίο συνδέεται με HDMI2.0 με Samsung TV) και έπαιζε κανονικα το VRR. Χάνεις βέβαια τα 4Κ/120Hz και το YUV4.4.4/RGB, αλλά παίζει το VRR μια χαρά για για κάτω από 60Hz (ή HD/1440p/120Hz).

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Like 2

On 07/10/2023 at 12:49, adok13 said:

πηρα την dell σημερα και τελικα οντως οπως γραφει και εγραφε και το rtings δουλευει το vrr .

εκανα και δοκιμη με το horizon και στα info sto monitor , τα hz ανεβοκατεβαιναν.

image.jpeg

μπορεις να μου πεις μπορει να μπει σε μπράτσο σαν κ Αυτό? https://www.skroutz.gr/s/11078240/Brateck-LDT13-C012-Desk-Mounted-Stand-for-Monitor-up-to-32-with-Extension-Arm.html

τη λιμπίστηκα να σου πω την αλήθεια , μεγες

• Like 1

η οθόνη είναι vesa 100  x 100 οπότε το μπράτσο κάνει.

αν τη πάρεις πάρε και καλό καλώδιο hdmi γιατί Εμένα το πρώτο που έβαλα,  ένα φτηνιάρικο στα τεστ στο ps5 μου έβγαζε μέχρι 1440 60 hz.

• Thanks 1

2 ώρες πριν, adok13 είπε

η οθόνη είναι vesa 100  x 100 οπότε το μπράτσο κάνει.

αν τη πάρεις πάρε και καλό καλώδιο hdmi γιατί Εμένα το πρώτο που έβαλα,  ένα φτηνιάρικο στα τεστ στο ps5 μου έβγαζε μέχρι 1440 60 hz.

Αυτό που έρχεται μαζί η κονσόλα δεν κάνει; 

45 minutes ago, Nik1239 said:

Αυτό που έρχεται μαζί η κονσόλα δεν κάνει; 

σίγουρα θα κάνει, απλά εγώ δεν το χα , και το είχα βάλει με ένα φτηνιάρικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...