Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια  μικρή  βοήθεια  σχετικά  με  τον  ήχο  στο  ps5

Θέλω  να  το  συνδέσω  με  HDMI  σε  μια  AORUS  27  στα  144ΗΖ .

Η  οθόνη  έχει  υποδοχή  για  ήχο  δεν  έχει  ηχεία  ...

Για  να  μη  γεμίσω  το  χώρο  ηχεία  ( υπάρχουν  ήδη γύρω  γύρω  για  το  PC )  σκέφτηκα  soundbar 

Αξίζει  ?  υπάρχει  κάποια  συμβατή  με  PC5 

Έχει  κάποιος  μια  ανάλογη  εμπειρία

Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εννοείτε ότι αξίζει μια soundbar και θα κοιτάξεις να έχει υποδοχή passthroug eARC port ώστε να εκμεταλεύεσαι και τις δυνατότητες της κονσόλας. 

Δηλαδή θα συνδέσεις την κονσόλα στην eARC υποδοχή της soundbar και μετά στην οθόνη. 

58 λεπτά πριν, chek2fire είπε

εννοείτε ότι αξίζει μια soundbar και θα κοιτάξεις να έχει υποδοχή passthroug eARC port ώστε να εκμεταλεύεσαι και τις δυνατότητες της κονσόλας. 

Δηλαδή θα συνδέσεις την κονσόλα στην eARC υποδοχή της soundbar και μετά στην οθόνη. 

Καταρχάς  ευχαριστώ  για  την  απάντηση !!!

Υπάρχει  περίπτωση  ασυμβατότητας  της  eARC υποδοχής  με  το  PS5  ???

Για το 100% όμως δεν χρειάζεται η ηχόμπαρα να υποστηρίζει στο passthrough vrr, 120hz, hdr, dolby vision αν βλεπει netflix κλπ;

Αν τα θέλει αυτά θα την χρυσοπληρώσει

το θέμα είναι εδώ το ps5 που χρειάζεται η ηχομπάρα του να έχει όλα αυτά ιδίως το vrr

5 ώρες πριν, vps είπε

Καταρχάς  ευχαριστώ  για  την  απάντηση !!!

Υπάρχει  περίπτωση  ασυμβατότητας  της  eARC υποδοχής  με  το  PS5  ???

το eARC είναι hdmi υποδοχή και απλά θα συνδέσεις το hdmi του ps5 αντί για το monitor στην ηχομπάρα  σου και μετά από την ηχομπάρα στην οθόνη σου. Οι σύχρονες τηλεοράσεις έχουν όλες υποδοχή eARC

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AORUS  27  στα  144ΗΖ

1 ώρα πριν, chek2fire είπε

το θέμα είναι εδώ το ps5 που χρειάζεται η ηχομπάρα του να έχει όλα αυτά ιδίως το vrr

το eARC είναι hdmi υποδοχή και απλά θα συνδέσεις το hdmi του ps5 αντί για το monitor στην ηχομπάρα  σου και μετά από την ηχομπάρα στην οθόνη σου. Οι σύχρονες τηλεοράσεις έχουν όλες υποδοχή eARC

Για  να  είμαι  ποιο  συγκεκριμένος  θέλω  να  το  συνδέσω  σε  μια  AORUS  27  στα  144ΗΖ , η  οποία  έχει  μια  DP  υποδοχή  και  2  HDMI  οι  HDMI  δεν  γράφουν  πουθενά  eARC ...Θεωρούνται  απλές  και  δεν  θα  παίξουν ? 

Επεξ/σία από vps

κοίτα από τι διαβάζω αυτές οι δυνατότητες για vrr είναι μόνο σε ελάχιστα monitor που είναι και ακριβά. 

το  monitor σου δεν υποστηρίζει τίποτα από αυτά δεν έχει ούτε καν 2.1hdmi αρά απλά ένα soundbar με hdmi pass through θέλεις και θα κάνεις δουλειά

18 ώρες πριν, vps είπε

AORUS  27  στα  144ΗΖ

Για  να  είμαι  ποιο  συγκεκριμένος  θέλω  να  το  συνδέσω  σε  μια  AORUS  27  στα  144ΗΖ , η  οποία  έχει  μια  DP  υποδοχή  και  2  HDMI  οι  HDMI  δεν  γράφουν  πουθενά  eARC ...Θεωρούνται  απλές  και  δεν  θα  παίξουν ? 

από τι βλέπω η οθόνη σου έχει και jack υποδοχή για βάλε ακουστικά όταν έχεις συνδέσει το ps5 και αν βγάζουν ήχο τότε υπάρχει και πιο φτηνή λύση στο να πάρεις μια soundbar με jack υποδοχή η ακόμα και ηχεία και να τα συνδέσεις εκεί.

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές ακόμα και με 50 ευρώ. 

• Like 1

Ξεκίνησε κανένας Assassin's Creed Mirage? Για κάποιο λόγο στις ρυθμίσεις δεν με αφήνει να πειράξω την αντίθεση και την φωτεινότητα - τα έχει γκριζαρισμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

gia to ps5 vrr σε οθονες δεν ειναι αναγκαιο το hdmi 2.1 . Πρέπει η οθονη να υποστήριζει το VRR FORUM protocol που εχει το ps5.

Ενα παραδειγμα ειναι η παρακατω οθονη.

https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/g2724d

διαβαστε εκει που αναφερεται στη συμβατοτητα με το ps5

Επειδη την εχω παραγγείλει , οταν τη παραλαβω θα σας πω με σιγουρα.

Επεξ/σία από adok13

2 ώρες πριν, adok13 είπε

gia to ps5 vrr σε οθονες δεν ειναι αναγκαιο το hdmi 2.1 . Πρέπει η οθονη να υποστήριζει το VRR FORUM protocol που εχει το ps5.

Ενα παραδειγμα ειναι η παρακατω οθονη.

https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/g2724d

διαβαστε εκει που αναφερεται στη συμβατοτητα με το ps5

Επειδη την εχω παραγγείλει , οταν τη παραλαβω θα σας πω με σιγουρα.

νομίζω ότι το ps5 απαιτεί σύνδεση με 2.1 για να παίξει το vrr του

21 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Δεν βλέπω Ελλάδα δυστυχώς τίποτα στο store. 

δυστηχώς ενώ είναι διαθέσιμο σε 33 χώρες η Ελλάδα είναι φυσικά έξω από αυτές :P

https://techblog.gr/internet/ps-plus-premium-prosvasi-se-100-tainies-tis-sony-dorean/

και από τι βλέπω είναι καλό πακέτο με δικά της anime αλλά και από το Crunchyroll συν τις ταινίες που έχει πολύ καλές παραγωγές η sony

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...