Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, Archantwn είπε

Επίσης μήπως ξέρουμε αν θα βγει σε δισκάκι; Το μόνο που έχω βρει είναι ότι ίσως βγει μόνο στην Ιαπωνία.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι νεότερο από την εταιρεία. Μόνο digital για του υπολοίπους μέχρι να μας πουν κάτι διαφορετικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τελικα παραγγειλα το 5 με την έδοση του fifa24. ερώτηση: ο λογαριασμός τωρα που θα τον μεταφέρω στην καινούρια κονσολα, θα μου εμφανίζει στην βιβλιοθηκη κανονικα όσα games έχω?

επισης να υποθέσω οτι τα saves που έχω χάνονται όλα?

1 ώρα πριν, spiritclay είπε

τελικα παραγγειλα το 5 με την έδοση του fifa24. ερώτηση: ο λογαριασμός τωρα που θα τον μεταφέρω στην καινούρια κονσολα, θα μου εμφανίζει στην βιβλιοθηκη κανονικα όσα games έχω?

Αν τα έχεις ανεβάσει στο plus δεν χάνονται.

Ναι θα σου εμφανίζει ότι έχεις.

• Like 1

1 ώρα πριν, spiritclay είπε

Save από ps4 games μπορείς κ με usb να τα μεταφέρεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει καποιος ή μπορει να επιβεβαιωσει αν ο κωδικος του FC24 σε PS5 κανει  για download (στον ιδιο λογαριασμο) και για κονσολα PS4. Δλδ αν με ενα voucher code υπαρχει dual entitlement ( να παιζει και στις δυο κονσολες)

Επεξ/σία από mtzs

https://www.pushsquare.com/news/2023/10/playstations-push-for-live-service-games-hasnt-been-going-smoothly

https://www.pushsquare.com/news/2023/10/the-last-of-us-multiplayer-game-is-basically-on-ice-right-now

Δύσκολη φαίνεται η μετάβαση στα live service παιχνίδια....

~

Κάπως έτσι φαντάζομαι έναν τυπικό διάλογο του Jim με τους devs τα τελευταία χρόνια:

-Τι παιχνίδια αρέσουν από εμάς;

-Singleplayer story driven!

-Τι παιχνίδια είμαστε καλοί να φτιάχνουμε; 

-Singleplayer story driven!

-Τι παιχνίδια θα φτιάξουμε; 

-Multiplayer live service!

Spoiler

Το παραπάνω είναι χιουμοριστικό. Προφανώς και συνεχίζουν να βγαίνουν ακόμα story driven games.

• Like 1

Βλέπω πολύ πιθανό ο Jim να "έφυγε" γιατί οδηγούσε τα Playstation Studios σε αποδιοργάνωση με αυτή την τεράστια αλλαγή σε φιλοσοφία ή τουλάχιστον ελπίζω ότι αυτό έγινε.

Να επιστρέψει σε αυτό που κάνει καλά η Sony. Single player games and for the players και να αφήσει τις μόδες που έχουν καταστρέψει πολλές εταιρείες.

Η Νιντέντο δεν είναι χαζή που επιμένει στη γνωστή πετυχημένη συνταγή της.

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...