Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Βαρέθηκες το gaming στο pc; Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Τι θα αλλάξει μεταβαίνοντας σε console gaming;

Το ps5 έχει ένα "είδος smart" όπου φορτώνει κάποιες εφαρμογές όπως youtube, netflix κα. Δεν διαθέτει browser.

Τι να προσέξεις; Να προσέξεις αν θες hardcopy παιχνίδια ή όχι και να πάρεις την ανάλογη έκδοση.

Υπόψιν οτι τελευταία παίζει αρκετά σε προσφορά και ίσως να ετοιμάζεται επανέκδοση (φήμες για slim, pro;). Αν δεν καίγεσαι ίσως αξίζει να περιμένεις είτε καλύτερη προσφορά είτε μήπως επιβεβαιωθούν οι φήμες (φυσικά ενέχει ρίσκο)

Μαλλον δεν το έθεσα σωστα. Εννοω ότι θα ήθελα να έχω καλύτερα κονσόλα όπου μπορώ να τη μετακινήσω πιο ευκολα και κυριως να αποφύγω τις αναβαθμίσεις που χρειάζεται το pc😅 επιπλέον παιζω κυριως μονο αθλητικά παιχνίδια όποτε το να παιρνω 1-2 παιχνίδια το χρονο στο ps5 δεν είναι προβλημα για μενα. Τωρα επειδή τυγχάνει να είναι σε προσφορά με το φιφα γι αυτο και σκέφτομαι να το πάρω. Τωρα για προσφορά δεν ξέρω τι φάση. Μπορεί λες να δούμε Κάτι τρελο Black Friday?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Βαρέθηκες το gaming στο pc; Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Τι θα αλλάξει μεταβαίνοντας σε console gaming;

επειδη και εγω μετα απο ps3 πηγα σε pc , το θεμα που με εχει κουράσει πια ειναι οτι πολλες φορες ενω θεωρητικά το pc μου  καλύπτει τις απαιτήσεις  ενος παιχνιδιου αυτο για καποιο λογο ετρεχε χαλια , και επρεπε μετα να ψαχνω να βρω τι φταιει , πολλες φορες έβρισκα την λύση αλλα επειδη πια δεν ειμαι νεαρος να ασχολουμαι θελω να` βαζω το παιχνιδι και απλα να παιζω , ακομα και αν τρεχει μετρια στο ps5 δεν μπορεις να κανεις κατι ,το παιζεις ετσι και τελος . Θα ειχα παρει  ηδη ps5 αλλα ειπα να περιμενω το νεο μοντελο . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ακούω κόσμο να αγοράζει ps5 για να παίξει fifa ένα μικρό κομμάτι της ψυχής μου πεθαίνει! 😢😁

Σορρυ παιδιά , δεν φταίτε εσείς , δικό μου πρόβλημα είναι! 😁

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Όταν ακούω κόσμο να αγοράζει ps5 για να παίξει fifa έχω μικρό κομμάτι της ψυχής μου πεθαίνει! 😢😁

Χαχα και 2κ και crash bandicoot🤣 παίζουμε. Όταν μαζεύονται ατομα έχει φάση το gaming!

• Like 1

2 ώρες πριν, BakariosG13 είπε

Μαλλον δεν το έθεσα σωστα. Εννοω ότι θα ήθελα να έχω καλύτερα κονσόλα όπου μπορώ να τη μετακινήσω πιο ευκολα και κυριως να αποφύγω τις αναβαθμίσεις που χρειάζεται το pc😅 επιπλέον παιζω κυριως μονο αθλητικά παιχνίδια όποτε το να παιρνω 1-2 παιχνίδια το χρονο στο ps5 δεν είναι προβλημα για μενα. Τωρα επειδή τυγχάνει να είναι σε προσφορά με το φιφα γι αυτο και σκέφτομαι να το πάρω. Τωρα για προσφορά δεν ξέρω τι φάση. Μπορεί λες να δούμε Κάτι τρελο Black Friday?

Το τωρινό ps5 είναι γκαμούζα και τα πλαστικά του άτσαλα, δεν θα έλεγα οτι βολεύει για μεταφορά, φυσικά είναι πιο εύκολο το μάζεμα και μεταφορά από pc...

Black friday δυστυχώς μόνο εκτίμηση μπορείς να κάνεις. Τελευταία βγάζουν αρκετές προσφορές, φαίνεται οτι έχει έρθει κανονικά στις παραγωγές του και μένουν πλέον κομμάτια. Θα έλεγα οτι θέλουν να ξεπουλήσουν/ξεστοκάρουν οπότε κι εκτιμώ πως κάτι θα παίξει σε bf. Δυστυχώς όπως σου είπα, ενέχει ρίσκο, κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος..

2 ώρες πριν, Votritis είπε

επειδη και εγω μετα απο ps3 πηγα σε pc , το θεμα που με εχει κουράσει πια ειναι οτι πολλες φορες ενω θεωρητικά το pc μου  καλύπτει τις απαιτήσεις  ενος παιχνιδιου αυτο για καποιο λογο ετρεχε χαλια , και επρεπε μετα να ψαχνω να βρω τι φταιει , πολλες φορες έβρισκα την λύση αλλα επειδη πια δεν ειμαι νεαρος να ασχολουμαι θελω να` βαζω το παιχνιδι και απλα να παιζω , ακομα και αν τρεχει μετρια στο ps5 δεν μπορεις να κανεις κατι ,το παιζεις ετσι και τελος . Θα ειχα παρει  ηδη ps5 αλλα ειπα να περιμενω το νεο μοντελο . 

Οκ κατανοητό. Το plug n play πάντα ήταν και θα είναι σημαντικό κριτήριο για πολύ κόσμο.

41 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Όταν ακούω κόσμο να αγοράζει ps5 για να παίξει fifa ένα μικρό κομμάτι της ψυχής μου πεθαίνει! 😢😁

Εγώ να ξέρεις το παθαίνω αυτό με τα shooter πρώτου προσώπου :D

11 hours ago, BakariosG13 said:

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω να αγοράσω PlayStation από το 2 δηλαδη εδώ και μια 20ετια και βαλε. Ειδα τη προσφορά σήμερα με το fifa24 και επειδη βαρέθηκα το gaming στο pc (αθλητικά πάντα) σκέφτομαι να το αγοράσω. Επειδή είμαι τέλειως άσχετος με τις κονσόλες εδώ και πολλα χρόνια, πέρα από παιχνίδια τι άλλο μπορεί να μου προσφερει το ps5? Έχει πρόσβαση σε YouTube? Επίσης τι να προσέξω;; Ευχαριστω

Το πιο σημαντικο δεν ειπωθηκε, στο PC δεν εχεις εξτρα κοστος συνδρομης για να παιζεις online, στις κονσολες θα τα σκας για βασικη συνδρομη επ'αοριστον και θα κοιτας στην γωνια ανα περιοδους (3 φορες τον χρονο σε Sony) για καλυτερη τιμη στην συνδρομη.

• Like 1

Ναι οκ, ισχυει αυτο με την συνδρομη, αλλα πληρωνεις αλλες ευκολιες σε μια κονσολα (Plug n play, μεγεθος, καλο hardware κτλ). pc με 500 ευρω δεν φτιαχνεις για να παιζεις fifa σε 4κ 

• Like 1

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Ναι οκ, ισχυει αυτο με την συνδρομη, αλλα πληρωνεις αλλες ευκολιες σε μια κονσολα (Plug n play, μεγεθος, καλο hardware κτλ). pc με 500 ευρω δεν φτιαχνεις για να παιζεις fifa σε 4κ 

Fifa συγκεκριμένα (λόγω μετρίων γραφικών απαιτήσεων) ίσως και να φτιάχνεις ελάχιστα πάνω από τα 500.

Με 500€ σίγουρα δε φτιάχνεις παιχνιδομηχανή ισάξια ωστόσο με περίπου 750€ φτιάχνεις pc με 6700xt που είναι εφάμιλλων επιδόσεων του ps5.

Αν βάλεις το πόσο κάνει ένα pc που δεν κάνει το ps5 αλλάζει τρομερά τις ισσοροπίες.

Ακόμη και σε καθαρό gaming, οι συνδρομές, οι προσφορές σε παιχνίδια από κλειδάδικα κοκ δεν συγκρίνονται.

Με άλλα λόγια είναι αρκετά unfair η σύγκριση.

Καθένας επιλέγει βάσει των ζητούμενών του

2 hours ago, SabotazNic said:

Συμφωνοι, και εγω πληροφορικαριος που για τα παιχνιδια τελικα κονσολες προτιμω τα τελευταια χρονια, ισως φταιει η ηλικια και ο καναπες, απλα απαντησα στο ερωτημα του μελους που ισως δεν γνωριζε αυτην την βασικη διαφορα, καθως αποτελει "παγιο" εξοδο.

Δεν θελω να ανοιξω κουβεντα συγκρισης Η/Υ-κονσολας, τα εχουμε πει/δει 100 φορες, οχι πως ειναι αδιαφορα, αλλα ειναι βαρετα αν τα ξερεις ηδη. Αν αλλοι βεβαια θελουν να ασχοληθουν με αυτο, ας το κανουν.

Μια απλή επισήμανση για το Baldur's gate 3. Το act 3 μετά το τελευταίο patch παίζει πολύ καλά. Οσοι το είχαν σταματήσει λόγω προβλημάτων στις επιδόσεις μπορούν να το συνεχίσουν.

4 λεπτά πριν, Archantwn είπε

Το baldurs gate 3 είναι εύκολο να παιχτεί με το dualsense;

Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά κατά την άποψή μου. Θέλει λίγο να το συνηθίσεις βέβαια.

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλύτερο από πληκτρολόγιο-ποντίκι όπως η κίνηση μέσα στο χάρτη αλλά το inventory management είναι λίγο ταλαιπωρία.

• Thanks 1

Στις 30/9/2023 στις 11:03 ΠΜ, BakariosG13 είπε

Υποθεση δικη μου ειναι, δεν ξερω κατι "απο μεσα", αλλα η προσφορα ειναι αρκετα καλη, που δεν νομιζω πως αξιζει να περιμενεις 1,5 μηνα. Ποσο καλυτερη προσφορα θα κανουν την bf;

Η κανονικη τιμη του ps5 αυτη τη στιγμη ειναι 550,00. Ακομα και 450,00€ να το βαλουν, συν αλλο ενα 50αρικο που θα δωσεις για το sports fc 2024 (νταξει, το FIFA εννοω :P ) φτανεις στα ιδια λεφτα.

Εκτος αν φτασουν να την δωσουν 4 κατοσταρικα την κονσολα, τι να πω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...