Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Και στο πρώτο τα dlc δεν τα έπαιξα. Μου φάνηκε μια από τα ίδια.

Αυτα ουτε εγω γιατι ελιωσα ολα τα side quest. Το Morales το εβαλα οταν πηρα το PS5 4 χρονια μετα οποτε μου εκατσε αψογα. Και τωρα ειμαι φουλ ζεστος για το καινουριο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

57 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αυτα ουτε εγω γιατι ελιωσα ολα τα side quest. Το Morales το εβαλα οταν πηρα το PS5 4 χρονια μετα οποτε μου εκατσε αψογα. Και τωρα ειμαι φουλ ζεστος για το καινουριο. 

Εγώ είχα πάρει το πακέτο με το  remaster και το Morales day one στο PS5 οπότε ήταν πολύ κοντά το ένα με το άλλο. 

Ο βασικός λόγος που δεν δοκίμασα πάλι αργότερα το morales ήταν ότι ήθελα να έχω όσο το δυνατό μεγαλύτερη απόσταση χρονικά με το 2 ώστε να το ευχαριστηθώ καλύτερα.

2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε

Εγώ είχα πάρει το πακέτο με το  remaster και το Morales day one στο PS5 οπότε ήταν πολύ κοντά το ένα με το άλλο. 

Ο βασικός λόγος που δεν δοκίμασα πάλι αργότερα το morales ήταν ότι ήθελα να έχω όσο το δυνατό μεγαλύτερη απόσταση χρονικά με το 2 ώστε να το ευχαριστηθώ καλύτερα.

Να πω την αληθεια, αφησατε 3 πολυ καλα dlc χωρις λογο, με ισως το turf wars να ειναι το πιο αδυναμο απο τα 3. Και στα dlc συνεχιζει η ιστορια της Yuri (που φανταζομαι θα συνεχισει στο 2)

Καλησπέρα  φίλοι , αν  και κομπιουτεράς  φανατικός προχώρησα  σήμερα  στην  αγορά  ενός  PS5 με  την  προσφορά  του  FC24 . Μαζί  πήρα  και  το  Turismo  7  ...μιας  και  για  μένα  ήταν  και  αυτός  ακόμα  ένας  λόγος  της  αγοράς .

Δυο  πρώτες  απορίες  :

Το  FC24  παρόλο  που  έβαλα  τον  κωδικό  δεν  προχώρησε  στην  εγκατάσταση  ...κάνω  κάτι  λάθος ?

Εννοείτε  ότι  έχω  λογαριασμό  από  παλιά   που  είχα   το  PS3  στη  SONY.

Γιατί  τόσο  μεγάλη  καθυστέρηση  στη  λήψη  της  αναβάθμισης  στο  Gran Turismo ...παρόλο  τη  200ρα  γραμμή  που  έχω  μου  έκανε  πάνω  από  μια  ώρα

Ευχαριστώ  για  το  χρόνο  σας 

ευπρόσδεκτες  και  άλλες  συμβουλές !!!

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Να πω την αληθεια, αφησατε 3 πολυ καλα dlc χωρις λογο, με ισως το turf wars να ειναι το πιο αδυναμο απο τα 3. Και στα dlc συνεχιζει η ιστορια της Yuri (που φανταζομαι θα συνεχισει στο 2)

Σοβαρα ε? Ισως το δοκιμασω τοτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vps είπε

Καλησπέρα  φίλοι , αν  και κομπιουτεράς  φανατικός προχώρησα  σήμερα  στην  αγορά  ενός  PS5 με  την  προσφορά  του  FC24 . Μαζί  πήρα  και  το  Turismo  7  ...μιας  και  για  μένα  ήταν  και  αυτός  ακόμα  ένας  λόγος  της  αγοράς .

Δυο  πρώτες  απορίες  :

Το  FC24  παρόλο  που  έβαλα  τον  κωδικό  δεν  προχώρησε  στην  εγκατάσταση  ...κάνω  κάτι  λάθος ?

Γιατί  τόσο  μεγάλη  καθυστέρηση  στη  λήψη  της  αναβάθμισης  στο  Gran Turismo ...παρόλο  τη  200ρα  γραμμή  που  έχω  μου  έκανε  πάνω  από  μια  ώρα

Όλα  οκ  ...ευχαριστώ  περιμένω  συμβουλές  !!!

Επεξ/σία από vps

1 ώρα πριν, vps είπε

Καλησπέρα  φίλοι , αν  και κομπιουτεράς  φανατικός προχώρησα  σήμερα  στην  αγορά  ενός  PS5 με  την  προσφορά  του  FC24 . Μαζί  πήρα  και  

Κλεισε το ίντερνετ,  βαλε το δισκάκι, ας το να κάνει ινστολ, και αφού τελειώσει ενεργοποιείς το ίντερνετ και κάνεις απντέιτ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω να αγοράσω PlayStation από το 2 δηλαδη εδώ και μια 20ετια και βαλε. Ειδα τη προσφορά σήμερα με το fifa24 και επειδη βαρέθηκα το gaming στο pc (αθλητικά πάντα) σκέφτομαι να το αγοράσω. Επειδή είμαι τέλειως άσχετος με τις κονσόλες εδώ και πολλα χρόνια, πέρα από παιχνίδια τι άλλο μπορεί να μου προσφερει το ps5? Έχει πρόσβαση σε YouTube? Επίσης τι να προσέξω;; Ευχαριστω

Επεξ/σία από BakariosG13

6 ώρες πριν, BakariosG13 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω να αγοράσω PlayStation από το 2 δηλαδη εδώ και μια 20ετια και βαλε. Ειδα τη προσφορά σήμερα με το fifa24 και επειδη βαρέθηκα το gaming στο pc (αθλητικά πάντα) σκέφτομαι να το αγοράσω. Επειδή είμαι τέλειως άσχετος με τις κονσόλες εδώ και πολλα χρόνια, πέρα από παιχνίδια τι άλλο μπορεί να μου προσφερει το ps5? Έχει πρόσβαση σε YouTube? Επίσης τι να προσέξω;; Ευχαριστω

Βαρέθηκες το gaming στο pc; Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Τι θα αλλάξει μεταβαίνοντας σε console gaming;

Το ps5 έχει ένα "είδος smart" όπου φορτώνει κάποιες εφαρμογές όπως youtube, netflix κα. Δεν διαθέτει browser.

Τι να προσέξεις; Να προσέξεις αν θες hardcopy παιχνίδια ή όχι και να πάρεις την ανάλογη έκδοση.

Υπόψιν οτι τελευταία παίζει αρκετά σε προσφορά και ίσως να ετοιμάζεται επανέκδοση (φήμες για slim, pro;). Αν δεν καίγεσαι ίσως αξίζει να περιμένεις είτε καλύτερη προσφορά είτε μήπως επιβεβαιωθούν οι φήμες (φυσικά ενέχει ρίσκο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα διαθετει browser που ειναι κρυμενος ... Οχι οτι ειμαι fan αλλα στο switch παιζει να εχω δει περισοτερο youtube 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...