Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι ο μόνος που μου φαίνεται το cloud saving αχρειαστο στο ps5 αν αγοράζεις παιχνίδια; Αν τελειώσω ένα game και το σβήσω μπορώ να του πω να κρατήσει τα saves σε περίπτωση που το ξανακατεβασω; Ή έστω να μπορώ κάπως να τα περάσω σε κάποιον δισκο και να τα έχω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Είμαι ο μόνος που μου φαίνεται το cloud saving αχρειαστο στο ps5 αν αγοράζεις παιχνίδια; Αν τελειώσω ένα game και το σβήσω μπορώ να του πω να κρατήσει τα saves σε περίπτωση που το ξανακατεβασω; Ή έστω να μπορώ κάπως να τα περάσω σε κάποιον δισκο και να τα έχω;

Αν έχεις δύο κονσόλες το θέλεις πίστεψε με.

Επίσης πόσες φορές χρειάστηκα σε ps5 game save-load σε παιχνίδια souls σε φάση co-op για ανταλλαγή items και souls...

• Like 1

Πλέον γίνεται και backup των ps5 save σε στικάκι/δίσκο αλλά σε αντίθεση με το ps4 δεν διαλέγεις τι θες να κρατήσεις αλλά τα κρατάει όλα.

Στο ps4 διαλέγεις τα παιχνίδια που θες και νομίζω μπορείς να διαλέξεις και ποιο save θες από κάθε παιχνίδι.

• Like 1

58 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Πλέον γίνεται και backup των ps5 save σε στικάκι/δίσκο αλλά σε αντίθεση με το ps4 δεν διαλέγεις τι θες να κρατήσεις αλλά τα κρατάει όλα.

Στο ps4 διαλέγεις τα παιχνίδια που θες και νομίζω μπορείς να διαλέξεις και ποιο save θες από κάθε παιχνίδι.

σοβαρά μιλάς τώρα?????? πότε έγινε αυτό κ δεν το πήρα χαμπάρι????

4 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Αν αναφέρεσαι στο back up, πάντα γινόταν μέσα από το back up and restore. Απλα διαλέγεις μόνο τα save files. Στο ps4 απλα η επιλογή υπήρχε και σε άλλο παράθυρο 

1 ώρα πριν, Tifa_LockHeart είπε

Αν έχεις δύο κονσόλες το θέλεις πίστεψε με.

Επίσης πόσες φορές χρειάστηκα σε ps5 game save-load σε παιχνίδια souls σε φάση co-op για ανταλλαγή items και souls...

Ναι οκ αλλά πόσοι έχουν δύο κονσόλες που χρησιμοποιούν ταυτόχρονα;

1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Ωραία οπότε δεν χρειάζομαι συνδρομή παρά μόνο αν θέλω να παίξω online ή κάποιο παιχνίδι της συνδρομής.

Just now, Nik1239 said:

Έχουμε και εξωτερικό ssd αν δεν σου αρέσει 

Βολεύομαι κ με εξωτερικό ssd δεν ειναι εκει το θέμα μικρό μου τρολ.

Ζουσα στη πλανη οτι μονο ονλινε γινοταν το back up σχεδον 3 χρονια τωρα, αυτο με παραξένεψε 

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Δεν ξέρω πότε έγινε, το προηγούμενο ΣΚ το έμαθα επειδή το ξαναέψαξα μιας και με ρώτησε ο κολλητός μου.

Στο reddit το είδα και υπήρχαν και εκεί άτομα που δεν το γνώριζαν.

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

έχω την εντύπωση πως ήταν κλειδωμένη η επιλογή να κρατήσεις back up σε στικάκι για ps5 games σε αντίθεση με του ps4.

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αν αναφέρεσαι στο back up, πάντα γινόταν μέσα από το back up and restore. Απλα διαλέγεις μόνο τα save files. Στο ps4 απλα η επιλογή υπήρχε και σε άλλο παράθυρο 

Ακριβώς το ίδιο λένε και στο reddit, ότι αυτή η επιλογή για save backup δεν υπήρχε εξαρχής.

Καλησπερα στην ομαδα, να ρωτήσω κατι που με εχει φαει τη ψυχη. Παιζω ονλαιν φιφα και μιλαμε κολλάει του θανατα. Εχω σταθερα 100mbps οπτικη ινα χωρις καμια διακοπη, αλλα το ping στο παιχνιδι ειναι παντα πανω απο 40ms και γενικα εχει τρελο λαγκ. Δοκίμασα να αλλάξω primary και secondary dns αλλα παλι τζιφος. Καμια ιδεα?

2 ώρες πριν, Nik1239 είπε

αλλά πόσοι έχουν δύο κονσόλες που χρησιμοποιούν ταυτόχρονα;

Αν πας λέμε στο χωριό και φοβάσαι να μετακινήσεις την κονσόλα, ειδικά σε νησί που πας με αεροπλάνο κ δεν θες να την βάλεις στο backpack και να πιάνει χώρο.

Θα ψάξω πάντως αυτό το θέμα με το save σε stick που λες γιατί ενδιαφέρει και γνωστούς μου.

Σίγουρα όμως μια πιο φθηνή συνδρομή που να δίνει on-line να παίζεις και cloud saving είναι πολύ σημαντική και ας μην δίνει ούτε παιχνίδια, θα με ενδιέφερε και εμένα και πολλούς άλλους.

12 λεπτά πριν, Tifa_LockHeart είπε

Αν πας λέμε στο χωριό και φοβάσαι να μετακινήσεις την κονσόλα, ειδικά σε νησί που πας με αεροπλάνο κ δεν θες να την βάλεις στο backpack και να πιάνει χώρο.

Θα ψάξω πάντως αυτό το θέμα με το save σε stick που λες γιατί ενδιαφέρει και γνωστούς μου.

Σίγουρα όμως μια πιο φθηνή συνδρομή που να δίνει on-line να παίζεις και cloud saving είναι πολύ σημαντική και ας μην δίνει ούτε παιχνίδια, θα με ενδιέφερε και εμένα και πολλούς άλλους.

Οκ δεκτό. Όντως μια συνδρομή για τα cloud saves +online στο 40αρι πιστεύω θα ήταν τέλεια. Όποιος θέλει και παιχνίδια βάζει το extra.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...